Kako doseči, da te nekdo začne ignorirati
Aloha napisal/-a:Sam me res ferbec matra, kako Mahagonij prebira teme, če pa usacga ta drucga posta ne vid ...
Verjemi, da si on pogleda vse te poste. V bistvu ti sploh ni potrebno nikogar "od-ignorirat", ampak samo stisneš na "odgovori na temo" in si spodi pod "predgled teme" prebereš vse poste

Jaz sem 100%, da ima on določen folk na Ignore bolj zaradi principa in ne zato, ker bi mu dejansko šli tako zelo na živce. To je nek način kako sogovrniku dokazat da ga ne maraš.
Dvomim pa, da si on te poste ne prebere.
Po moje bo dal tudi mene na svoj seznam, ko bo to prebral

Aloho zaradi tega, ker sm vedno kasiral popizditis, ker zenska povsod daje crko u namesto crke v. Zdej mi je to prihranjeno. Vecino folka imam na ignore zaradi lastnih zivcev, in ne zaradi tega ker jih ne bi maral. Povdarek je na besedi "vecino".Lopatka napisal/-a:Jaz sem 100%, da ima on določen folk na Ignore bolj zaradi principa in ne zato, ker bi mu dejansko šli tako zelo na živce. To je nek način kako sogovrniku dokazat da ga ne maraš.
Rodilnik: Dvomim pa, da si on teh postov ne prebere.Lopatka napisal/-a:Dvomim pa, da si on te poste ne prebere.
Mahagonij napisal/-a:Aloho zaradi tega, ker sm vedno kasiral popizditis, ker zenska povsod daje crko u namesto crke v. Zdej mi je to prihranjeno. Vecino folka imam na ignore zaradi lastnih zivcev, in ne zaradi tega ker jih ne bi maral. Povdarek je na besedi "vecino".Lopatka napisal/-a:Jaz sem 100%, da ima on določen folk na Ignore bolj zaradi principa in ne zato, ker bi mu dejansko šli tako zelo na živce. To je nek način kako sogovrniku dokazat da ga ne maraš.
Res me zanima, kako ti reagiraš v drugih življenjskih situacijah, če dobiš popizditis že zaradi enega ubogega "u" namesto "v".
Sicer je to povsem tvoja odločitev, koga boš imel na Ignore seznamu, ampak vseeno povem, da so tvoji razlogi povsem banalni. Jaz sem te imela za precej zrelejšo osebo, ampak v resnici imamo tukaj opravka s 5-letnim otrokom.
Jaz bom pa tebe dala sedaj na Ignore, ker mi gre skrajno na živce, ker ne delaš šumnikov! Moti me tudi to, ker de delaš odstavkov, ko nekoga citiraš. Poleg tega pa mi gre tvoj avatar že dlje časa na živce.

Yazmeen napisal/-a:Sm nardila vse tko, k si napisala, ampak jst tega seznama na levi strani nimam...sp*zdu mi je
Greš v Profil, Nastavitve, Profile Home panel,
» Buddy lists , tam desno pa klikneš -> Display "Ignored by" list on home panel.
K sm ravno iz firbca šla pogledat, sebi nastavit.
Zaenkrat me še nobeden ne, pa tudi če bi me

Js sm tistega Borisa, bi pa mogoče še koga.. eno gotovo, ampak njene poste raje preskočim, ker potem njej piše, da jo ignoriram in je potem kr neki en kreg itd.

Jst pa ocitno z odraslim z mozgansko kapaciteto 5-letnega otroka, drugace bi sama prisla do spoznanja, da je za uporabnika foruma v koncni fazi edina pomembna stvar uporabniska izkusnja, ki si jo lahko prilagodi po svoji zelji in zato je vsak razlog za ignore iz tega stalisca enako legitimen, neglede na svojo banalnost. In razlog "nocem brat motece grdo napisanih sestavkov" pravzaprav ni tako banalen.Buttercup napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Aloho zaradi tega, ker sm vedno kasiral popizditis, ker zenska povsod daje crko u namesto crke v. Zdej mi je to prihranjeno. Vecino folka imam na ignore zaradi lastnih zivcev, in ne zaradi tega ker jih ne bi maral. Povdarek je na besedi "vecino".Lopatka napisal/-a:Jaz sem 100%, da ima on določen folk na Ignore bolj zaradi principa in ne zato, ker bi mu dejansko šli tako zelo na živce. To je nek način kako sogovrniku dokazat da ga ne maraš.
Res me zanima, kako ti reagiraš v drugih življenjskih situacijah, če dobiš popizditis že zaradi enega ubogega "u" namesto "v".
Sicer je to povsem tvoja odločitev, koga boš imel na Ignore seznamu, ampak vseeno povem, da so tvoji razlogi povsem banalni. Jaz sem te imela za precej zrelejšo osebo, ampak v resnici imamo tukaj opravka s 5-letnim otrokom.
Se en razlog, zakaj nisi najostrejsi noz v predalu, je da nisi videla ironije lastnega pocetja. Najprej me obtozis, da sem otrocji, ker dam ljudi na ignore zaradi banalnosti, potem pa ti mene das zaradi banalnosti na ignore (kar si sama oznacila za otrocje) v izpadu tipa "ce bos ti bom pa tut jst", kot to pocnejo ihtavi otroci.
Sicer pa, ves kako recemo v slovenscini ljudem, ki kritizirajo druge, sami pa pocnejo isto? Hinavci.
no, ok.
Kva se kr neki kregate brezveze
Js mislim, da nobeden ni dolžan nekomu pojasnila, zakaj ga ma na ignore. Dosti je, da sam ve zakaj. In to da ve je zadosten razlog. Pi** ja
Sm men je bedno ker potem tistemu piše, da ga maš na ignore, potem te gre pa po možnosti zaradi tega zbadat za vsako reč..
Fajn nova možnost bi bla, da lahko skriješ, koga maš na ignore.

Js mislim, da nobeden ni dolžan nekomu pojasnila, zakaj ga ma na ignore. Dosti je, da sam ve zakaj. In to da ve je zadosten razlog. Pi** ja
Sm men je bedno ker potem tistemu piše, da ga maš na ignore, potem te gre pa po možnosti zaradi tega zbadat za vsako reč..
Fajn nova možnost bi bla, da lahko skriješ, koga maš na ignore.
hehe, kaj ste smešni
hm, nevem, jst nbenga nikol nism mela na forumu na ignore.Mogoče če sm ene parkrat koga čist ponesreč kliklna in pol prec odkliknla, ampak da bi pa nekoga zanalašč ignorirala,sploh zarad kr enih bedarij, pa res ne.
Na forumu sodelujem zato da čvekam.pač čvek včas prnese tud do tega da se skregaš in da se mnenja krešejo, sam nikol pa me ni tok delč prpelal da bi mogla kšnga na ignor dat.načeloma nism tak človek, se rajš branim in rajš nazaj kontre spuščam, kot da pred vsem ubežim.
tud v realnem življenju je tko.vedno bom skušala stvar rešit, se pogovorit, zgladit..Nikol ne bom človeka kr zignorirala, ker se mi zdi to precej neodraslo.Mam glasilke, jezik, usta in vse potrebne organe za komunikacijo, tko da bom tud komunicirala, oziroma vsaj skušala komunicirat.še vedno je blo tko, nikogar nism kr tko "izločla".
Tist ki pa mene ignorira, pa prav, naj me.Jst vem, da rajš povem, kot pa da se skrijem za ignor tipko.Tud v realki.
me pa tukej ignorira nekej folka, za polovico sicer sploh nevem ne kdo so, niti jih nikoli nisem opazila, kaj šele da bi se spomnila, da sem z njimi kontaktirala.
No za Mahagonija, ki me ignorira, približno vem zakaj me,
*chocholate*, pojma nimam ne kdo ne kaj je, za cokolatko tudi ne,z
dark_princes mislm da je bil en sporček, sam se tud tega ne spominjam, s
SAJNSKO vem, da se nisva nekak razumele, da ni sprejela mojega mnenja v eni od njenih tem (verjetno resnica boli, glede na to da se ni več oglasila
),ulreoas to je blo tud eno čudno bitje, sploh po zsjih je rado težilo ko je spame pošiljalo in pa slavna bubabiba, s katero se itak nikol ne bova razumeli in prišli na eno sredinsko linijo.Ignorira pa me, ker sm ji baje neke zsje pošiljala (pozabila pa je povedat da jih je ona enako meni)
skratka spisek...
mi je pa smešno, da me nekdo ignorira, potem pa skos čikira i odgovarja na moje poste
Aja, ignorirale sta me včas še Frankie in pa *majc* (znaki niso pravi ker tistih ne najdem), pa me ne ignorirata več
no, je pa hvalabogu vsaj spisek prijateljev parkrat večji LOL

hm, nevem, jst nbenga nikol nism mela na forumu na ignore.Mogoče če sm ene parkrat koga čist ponesreč kliklna in pol prec odkliknla, ampak da bi pa nekoga zanalašč ignorirala,sploh zarad kr enih bedarij, pa res ne.
Na forumu sodelujem zato da čvekam.pač čvek včas prnese tud do tega da se skregaš in da se mnenja krešejo, sam nikol pa me ni tok delč prpelal da bi mogla kšnga na ignor dat.načeloma nism tak človek, se rajš branim in rajš nazaj kontre spuščam, kot da pred vsem ubežim.
tud v realnem življenju je tko.vedno bom skušala stvar rešit, se pogovorit, zgladit..Nikol ne bom človeka kr zignorirala, ker se mi zdi to precej neodraslo.Mam glasilke, jezik, usta in vse potrebne organe za komunikacijo, tko da bom tud komunicirala, oziroma vsaj skušala komunicirat.še vedno je blo tko, nikogar nism kr tko "izločla".
Tist ki pa mene ignorira, pa prav, naj me.Jst vem, da rajš povem, kot pa da se skrijem za ignor tipko.Tud v realki.
me pa tukej ignorira nekej folka, za polovico sicer sploh nevem ne kdo so, niti jih nikoli nisem opazila, kaj šele da bi se spomnila, da sem z njimi kontaktirala.
No za Mahagonija, ki me ignorira, približno vem zakaj me,

dark_princes mislm da je bil en sporček, sam se tud tega ne spominjam, s
SAJNSKO vem, da se nisva nekak razumele, da ni sprejela mojega mnenja v eni od njenih tem (verjetno resnica boli, glede na to da se ni več oglasila

skratka spisek...
mi je pa smešno, da me nekdo ignorira, potem pa skos čikira i odgovarja na moje poste

Aja, ignorirale sta me včas še Frankie in pa *majc* (znaki niso pravi ker tistih ne najdem), pa me ne ignorirata več

no, je pa hvalabogu vsaj spisek prijateljev parkrat večji LOL
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Čeprav načeloma tem od Borisa ne spremljam (pa ga nimam na ignore
), sem pršla mal pofirbcat, ker sm ugotovila, da me po novm ignorirata 2 osebi: Kajira in Mehagonij. Pa ne vem zakaj... Sam zdej mi je pa mal čudno, ker berm, da mata ti 2 osebi ful folka na ignore. Hm...
Drgač pa sama nimam nobenga na ignore, čeprav ne prebavm lih vseh, ma se mi zdi bedno dat na ignore, raje post spustim
.

Drgač pa sama nimam nobenga na ignore, čeprav ne prebavm lih vseh, ma se mi zdi bedno dat na ignore, raje post spustim

Just dance and everything it´s gonna be ok!
- metuljčica*
- Cosmofrik
moi T napisal/-a:ker sm ugotovila, da me po novm ignorirata 2 osebi: Kajira in Mehagonij. Pa ne vem zakaj... Sam zdej mi je pa mal čudno, ker berm, da mata ti 2 osebi ful folka na ignore. Hm...
Meni se pa zdi čudno, da imata očitno isti seznam ignoriranih (po vaših postih sodeč). Kot da bi se dogovorila.