Mnja, prznam da me kr matra, če se izkaže, da mi nekdo ni tok naklonjen kt js njemu ... Ali jebiga, sprejmem njegovo zmoto in ga potiho pomilujem, kr revež očitno ne ve kaj dela

sixty napisal/-a:Ja, mas prav. Sam tezko je neki takega sprejetUsaj meni.. Al sem pa tok cudna
metuljčica* napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:Sama sm bla z lepimi tipi (tudi drugi so to rekli), zaljubljena sm pa v škrbastega tipa s preveliko glavo..
Oprosti, ampak tole je pa
Aloha napisal/-a:Ah, men se to ne dogaja.
Mnja, prznam da me kr matra, če se izkaže, da mi nekdo ni tok naklonjen kt js njemu ... Ali jebiga, sprejmem njegovo zmoto in ga potiho pomilujem, kr revež očitno ne ve kaj dela![]()
.
ryu10kyu napisal/-a:A zdaj naj bi bilo vsem škrbastim marsovcem z veliko glavo ime Uroš ali kaj?![]()
![]()
Jaz tudi eno poznam, ki ima veliko glavo in je škrbasta...in kot po naklučju ji je ime Urša![]()
Ampak ona mi ni všeč...bi bilo preveliko naklučje...dočim vaša teza da naj bi bil to Uroš se mi zdi pa povsem na mestu in dvomim da je to naklučje!
Mogoce boste zdej lazje razumele, zakaj se ga vecina tipov vsaj malo ulije predn probavajo kej osvajat. Za dodatno zascito ega se nekateri tut zacnejo obnasat kot kreteni. Manj boli ego, ker ves, da te je zenska zavrnila zaradi tvojega obnasanja(ki ni tvoje normalno obnasanje).***Ally*** napisal/-a:sixty napisal/-a:Ja, mas prav. Sam tezko je neki takega sprejetUsaj meni.. Al sem pa tok cudna
sva vsaj dve![]()