Dsds

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kyria »

monika in collins???? a to je še ena bildova pogruntavščina?

jaz, čist iskreno, če ne bi blo thomasa verjetno še zdaleč ne bi tak zavzeto spremljala dsds. verjetno še vedela ne bi, da ga letos sploh imajo, če ne bi eno nedeljo čist slučajno naletela na posnetek in to prav tik pred thomasovim nastopom. potem je blo pa tako ali tako konec z mano :D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Mislim da sem na Bild.de prvič prebrala ja. Samo so jo na rtl.de tudi objavili :D Pa celo pri punk 12 so poročali o tem. Kak se jim vidi, da nimajo nič drugega za objavljat. Bogi so :)
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

celo na rtl so objavili? ok, to me pa že malo preseneča - al res nimajo kaj za pisat al je pa kaj res na tem. o, jezus, saj ne morem verjet. tole pa res postaja smešno.

ampak samo, da nimata kaj s thomasom. saj vem, da sem nesramna. čeprav se mi collins kr smili, ne glede na to al je res al ne - če je res, ker jo bo moral prenašat in če ni res, ker lahko ful negativno vpliva na njegovo trenutno vezo.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Ne saj pravim, čeprav so pri Punk 12 na koncu vseeno tak obrnili zadevo, da je Collins še zemraj lahko tisti, v katerega je Schnulzen Moni zaljubljena, je sama rekla, da je tista oseba daleč vstran.

Nein, ihr kennt ihn auf gar keinen Fall. Der ist weit, weit weg!

Upajmo, da je res. V vsakem primeru pa naj da tace stran od Thomasa in ga naj nea kliče Tommy-Boy :evil: :D
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

"thomy - boy"? tega pa še nisem zsledila. samo, da thomas ne "pade" po takšnimi "pritiski"... saj pol se sploh ne čudim, da so začeli pisat, kao, da je mogoče celo v njega zaljubljena...

pa to je katera zasledila, kaj je zdaj s thomasovo bivšo, ki ga baje tako vneto spremlja na vseh nastopih?
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

No, da še jst mal pokomentiram komade :D

FreakChiq napisal/-a:Monika Ivkic
Rosenstolz – Liebe ist alles (youtube link)
Shola Ama – You might need somebody (youtube link)

Kaj... ona bo pela komad od Rosenstolz :rofl: Sej ne da bi bil komad slab, ampak tovrstna skladba sploh ne paše k njenemu glasu. Pa če sem iskrena, ni tega komada, s katerim bi se mi ta ženska lahko še prikupila :? Men je čist nezanimiva, smotana... vedno stoji k en hlod. Skratka - ven z njo.

FreakChiq napisal/-a:Fady Maalouf
Söhne Mannheims - Und wenn ein Lied (youtube link)
Blue – Breathe Easy (youtube link)

Njega so našli, da poje Söhne Mannheims??? Njihove komade je ful težko zapet in vsi, ki so jih do sedaj probali posnemat, so brcnili v temo. On je nekaj takega kot Monika... čist tak polizan... direkt za Bohlenovo sceno :?

FreakChiq napisal/-a:Thomas Godoj
Herbert Grönemeyer – Mensch (youtube link)
Oasis – Wonderwall (youtube link)

Tokrat sploh nimam mnenja, kako bo to zadevo izpeljal. Glasbene kvalitete sicer ima za oba komada, ampak vprašanje kako se bo to slišalo v živo. Ne vem... ful sem neopredeljena.

Glede tistega, da ga Bohlen sili naj sproba "nekaj novega"... pa kaj on sploh hoče od njega???? :roll: Thomas je eden redkih, ki dejansko nekaj pokaže na odru in ga je prav zanimivo gledat. Ne vem kaj bi si lahko še izmislil?! Pri Bohlenu zgleda ful užgejo tipi ala Mark Medlock, ki se pačijo na odru in dobesedno delajo norca iz komada... potem pa ko sliši kaj normalnega, mu gre seveda v nos.

FreakChiq napisal/-a:Linda Teodosiu
Silbermond – Durch die Nacht (youtube link)
Duffy - Mercy (youtube link)

Uff, men osebno ful huda komada :gut: Mislim, da tud pašejo k njenemu glasu. Sploh za "Mercy" sem zelo optimistična. Pa tud od Silbermond bo po moje uspešno speljala... če samo pomislim, da je imela ta ženska že komade od Christine Aguilere, potem ji neka nežna skladba od Silbermond ne bi smela delati težav.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

neeeee :cry: Thomas bi mogo pet Und wenn ein Lied
Houd de wereld tegen
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Uuu, Wonderwall, sami meni ljubi komad iz Thomasovih ust :D
Uporabniški avatar
Nirvanaa.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nirvanaa. »

***Ally***
neeeee Thomas bi mogo pet Und wenn ein Lied

se strinjam..samo pomoje bi bla previsoka :/ drgač je pa od ttih tu..(poleg breathe easy) najlepša :razz: in seveda ma obe baladi Fady..po svoje tk prau da je tk..ker če bi Thomasu dali Breathe easy..bi se mu pa glas zlomo :eek: :D
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Buttercup »

Jao, že vidim kako se mi bo komad "Und wenn dein Lied" totalno zgnusil, ko bom slišala Fady-ja
pet :x Ta tip mi je tako antipatičen!!! Ko začne govorit, me prime da bi zaspala, ker je tok dolgočasen.

Res me zanima kdo so njegovi fani??!! :?
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a natašika »

haha kaj pa linda ma duffy :D to ne bo vredi, haha :D

wonderwall pa thomas.. uuu komaj čakam :D :oops:
nikica84
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikica84 »

Meni je pa tud Fady kr ok, glas ma res lep, ampak seveda ne more konkurirat s Thomasom ... tko kt ostali ne :)
osebno mislim, da bo šla ta teden ven monika,

Bohlen pa s temu Medlock-am že pretirava, sej tip ma uredu glas pa dobr poje, sam men je čist dolgočasen, če ste lani kej gledal, men se je zdel, da so vsi komadi k jih je zapel isti.
Bohlen se mi je pa lani čist zameru glede obnašanja do Max-a Buskohl, edini k je bil lani tud originalen (sem upala, da bi zmagal, ampak je pol odstopu), ker pač Bohlenu ni bil všeč roker, k bi rad nastopal s svojo skupino ga je spravu ven in dsds... zato sem se tud bala, da bo letos začel kritizirat Thomasa,

http://www.youtube.com/watch?v=7bAkY85tUzI - eden od nastopov Max-a

je ena rekla, da je kolegi ne razumejo k ostane v soboto zvečer pred TV....tud mene ne...ampak do zdej se je še vedno splačal ... :respekt: Thomas ...

komi čakam soboto :D
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ok. celja

Neprebrana objava Napisal/-a singing*girl23 »

awwww--thomas bo tole AMAZINGLY izpeljal...komaj cakam!!!tip obvlada...
neeeeee fady in moj naj naj komad und wenn ein lied...scheiße, das geht nicht :(
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

js sem pa še vedno nekak razočarana nad izborom pesmi za thomasa. sploh ne dvomim v to, da bo super speljal, sam bi mu lahk boljše pesmi dali.

"Mensch" mi ni všeč, sploh si ga ne znam predstavljat, kak to poje. "Und wenn dein Lied" bi pa ziher senzacionalno speljal. "Wonderwall" pa... men se zdi, da mu nekak ne paše. upam, da se motim in da bo vse super.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

če ma katera kaj odvečnega časa hehe na cityREdio bodo v live predvajali Thomasov koncert, in to od tretje ure dalje!

Thomas je namreč danes po dolgem času spet v Recklinghausen, kjer majo pravi party, polno fanov pa vsega tega sranja :D :freude: :freude:

http://www.cityredio.de

EDIT
Ok ta koncert je bil bol mini koncert..
2 pesmi je zapel pa še to BBE in SOTD - ja RTL ga ma pod kontrolo. Pa sem tak čakala na kaki WINK komad ;/

Upam, da se bodo kje kaki videoposnetki našli. Sem prav sirene od rešilcev slišala hehe te veš da so babe skup padale :D
Odgovori