No, da še jst mal pokomentiram komade
FreakChiq napisal/-a:Monika IvkicRosenstolz – Liebe ist alles (
youtube link)
Shola Ama – You might need somebody (
youtube link)
Kaj... ona bo pela komad od Rosenstolz

Sej ne da bi bil komad slab, ampak tovrstna skladba sploh ne paše k njenemu glasu. Pa če sem iskrena, ni tega komada, s katerim bi se mi ta ženska lahko še prikupila

Men je čist nezanimiva, smotana... vedno stoji k en hlod. Skratka - ven z njo.
Njega so našli, da poje Söhne Mannheims??? Njihove komade je ful težko zapet in vsi, ki so jih do sedaj probali posnemat, so brcnili v temo. On je nekaj takega kot Monika... čist tak polizan... direkt za Bohlenovo sceno
Tokrat sploh nimam mnenja, kako bo to zadevo izpeljal. Glasbene kvalitete sicer ima za oba komada, ampak vprašanje kako se bo to slišalo v živo. Ne vem... ful sem neopredeljena.
Glede tistega, da ga Bohlen sili naj sproba "nekaj novega"... pa kaj on sploh hoče od njega????

Thomas je eden redkih, ki dejansko nekaj pokaže na odru in ga je prav zanimivo gledat. Ne vem kaj bi si lahko še izmislil?! Pri Bohlenu zgleda ful užgejo tipi ala Mark Medlock, ki se pačijo na odru in dobesedno delajo norca iz komada... potem pa ko sliši kaj normalnega, mu gre seveda v nos.
Uff, men osebno ful huda komada

Mislim, da tud pašejo k njenemu glasu. Sploh za "Mercy" sem zelo optimistična. Pa tud od Silbermond bo po moje uspešno speljala... če samo pomislim, da je imela ta ženska že komade od Christine Aguilere, potem ji neka nežna skladba od Silbermond ne bi smela delati težav.