Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jaz sem se pršla samo pokazat pa povedat da sva spet skupi.. Po 3 dneh polnih bolečine sem mu dala še 1 šanso in ga vzela nazaj... zvedla sem še neke stvari... res si jo je zaslužil, naredil je res nekaj lepega.Držim pesti za naju, pa tudi za vse vas,da boste močne in da boste čim hitreje prebolele*
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Sončk, jst tud držim tačke za vaju, vidva se sam rada mejta :bussi:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

kajira napisal/-a:
Smreka napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Ko tukaj spremljam to temo...imam dejansko občutek, da so vsi desci pezdeti in se resnično vprašam...ali obstaja kakšen v redu dečko na tem svetu? :gruebel:
:nixweiss:

Ja jst definitivno na same take naletim :) Lucky me :)

jst sem tudi na same take naletela, dokler nisem določenih stvari na sebi spremenila. ;)

Saj to je. Potrebno je najprej pri sebi stvari spreminjati in ne kriviti moških za svoje napake. "I've got to learn to live and dream before I go and get myself in love."

Jaz sem v svojem kratkem življenju videla enako število 'slabih' moških in žensk, ni res, da so moški bolj brezčutni in ženske večje žrtve.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Ashlee. napisal/-a:^^^evo točno to se men dogaja. ko ga že ćist pozabim, vržem očke na enga drugega, pride on v vsej svoji ''veličini'' in me z besedami, nasmehom in zajebancijami spet čist zmede. in točno ve, kak me more. damn no. :evil:
in mene je strah sam tega, da bi se vrnalo vse nazaj, vsa tista ljubezen, smeh, solze, razočaranje... kr js tega res nočem več, js morem naprej, brez njega, da tud sebi dokažem, da ga ne rabim.
sicer pa tak kot je rekla fallen angel :bussi: včeri je bil res tak dan, dans je že bolš- za vse ostale pa držte se in razmišljajte pozitivno v tem sončku :balloon:

Jooj ti maš pa srečo da gre hitro mimo.. jst že dva dni napol vegetiram, mislim samo na petek, na njega in na to katerga mam rajši (v teh 3 mescih mi je ratu en drugi ful všeč - prvič da mi je kdo tko všeč po tolkih letih - vse sm zavračala zaradi njega) in se bojim odgovora.. ker ga že poznam :roll: tudi jst sm se rekla da mu ne smem več nasedat ker ve kko me obrnt in vskaič ko sm mu rekla da sm obupala in da ne morem več tko naprej so letele iz nejgovih ust lepe besede.. in jst sm seveda vzela vse preveč osebno. Si prou ne morem izbit iz glave petek in še dolgo bo tko :( smešno je kko en par lepih besedic vpliva name..
Tisti pa, na katerega sm bla 3 mesce napaljena me nekako ne mika več.. :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

^^^ko berem tvoje poste, se mi zdi kot da bi sama sebe brala. sam sej boš vidla, tud za tebe bojo prišli bolši časi :knuddel:
js sm dans bla pri njemu in sma ful stvari razčistla (js sm bla tud 5 let zalublena v njega) in bom zdaj počakala, da on razmisli pri sebi in razčisti stvari s svojo punco in da še js razmislim. da boma vidla kak naprej, kr sma se v tem času oba spremenila, vendar še vedno čutiva nekaj drug do drugega. kr tud pri meni obstaja nekdo, ki me ži zdaj lep čas mika vendar sm ga zarad tega drugega odklanjala. zdaj pa bomo vidli, kaj bo prinesu čas :wink:
So give me your forever.
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

punce rabim vaše mnenje.
Bivšemu, s katerim sem končala leto in pol nazaj, bi rada poslala prazen sms. Vem, da je to otočja zvijača, sam se ne spomnem boljše, kako spet prit v stik z njim. Pravega pa mu ne upam poslat, ker ne vem če je v zvezi in se mi tud zdi nekak predirektno :D
Kak nasvet?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Umm, piš mu "poln" sms, ampak z vsebino za koga druzga in potlej, če bo kej odgovoru, povej, da si se zmotla, da si misnla nekoga nad njim al pa pod njim, k je napisan v imeniku.

Drgač pa ... pač lepo pišeš in prašaš, kk je kej pa te začetne fore, pol boš pa vidla, če je za to, da sta v stikih.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Ashlee.
kar v akcijo pejdi za unim novim. :zustimm: jst si to vedno govorim, samo je nekako lajže rečt ku nrdit. :roll: Ker uni ta drugi mi je zaznamoval življenje, v petek sva nekako razčistla vse, si povedla vse za nazaj, samo mi ni bil všeč pogovor, ker je vedno rabu tiste lepe besede in me tolažu, da me ni vreden in take, jst pa sm bla realna in nisem neč olepševala in rabla tolažilne besede. Vsake tolko se je tudi žrtev nrdu češ da jst se sploh nisem nikoli trudla okoli njega (sam ve da sm se, ker je blo očitno videt da je on bistvo mojega življenja) in da je ful čutu do mene in ve kko se počutim (čeprou se mu sanja ne kko je bit 6 let mooočnooo zaljubljen v eno osebo)
Se je pa ful spremenu od kar je v LJ (je blo opazit pa tudi sam je to reku) in je tudi meni napovedal spremembo samo jst vem da moja ljubezn do njega se nbo kr tko spremenila, ker v LJ so tipi lih taki kot tle.. on preprosto ne razume da so lahko drugi tipi še tko oh in sploh, ma kar čutim do njega ne morem kr čez noč čutit do drugega (noben ga ne mroe kar tko nadomestit) pa naj bo še tko lepši od njega.. :( me prou duši ta ljubezen..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

jagodka85 napisal/-a:Sončk, jst tud držim tačke za vaju, vidva se sam rada mejta :bussi:

hvala jagodka, ti si mi res pomagala :bussi: upam, da ti ne bo treba več ;)
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

zgodilo se je tisto kar sem vedela da se bo, pa sem si vseno zatiskala oči...priznal mi je, da se je ohladil in da mu ni več :cry: :cry: kak to bolii a si nooor...jaz ga mam pa še vedno rada tak ko prvi dan, ma kje, še bolj, veliko bolj... :cry: ljubezen boli... :cry:
Zadnjič spremenil electra*, dne 29. Apr. 2008 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Js sem z svojim končala (se bom potrudla da dokončno) zaradi njegovih ljubosumnih izpadov na vsaki mesec enkrat, zaradi žalitev, ker ga skrbi to da sem zdaj v mb(študiram), ker nima življenja, ne dela nima obveznosti, tak lufter je za nič odgovoren in me je to vedno bolj motlo...nemorem več...ko pridem čez vikend domov se hočem met lepo ne pa poslušat pikrih izjav zaradi tega ker sem tam in Kaj kej delam...sem pa tk nerada sama...morem nekoga najt da se bo prej rana zacelila...kje se skirvate???
Uporabniški avatar
.drama.queen.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a .drama.queen. »

to, da je treba hodit čimveč ven...hja, sej pomaga, sam ne zmeri...js se ga ofnem zle vsak tedn, pa ne morm rečt da bi kej dost pomagal...sej u tistih momentih k ga žuram z ne vem kom vse, je kul...tisti tipi k tam telovadijo okol tebe, znajo bit balzam za ego...ampak enkrat se vrneš domov..pa si spet tam.. :cry: in pol se spet vrača on, kot na senca, kot slaba vest..on k noče bit nič druga kot prjatu, ampak še zmeri pika, provocira in pusti pekočo sled z vsako stvarjo, ki jo nardi... :evil:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

vse skup je ena vlka jeba
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prtička »

Jst sm full časa rabla nekoč d sm prebolela in sm bla 100000% da ne bo nikol šlo iz mene.
Punce-gre.To je dejstvo.Sj sm jokala,pa depro zganala,pa tablete jedla,pa u šol popustila,pa odrivala vse ostale od mene...to je normaln.
Danes k pogledam nazaj-bi se najprej s kladvm udarla po glav za vsa ponižvana k sm jih dopustila.Pol se nasmejem,k vidm kok je blo vse skp neumn po en stran.Po tret stran sm pa jezna nase,ker mi je zveza uničla 2 let lajfa(vsaj 1 let maltretiranja je zihr blo),ampak na konc si vseen rečm-hvala bogu,kaj vse sm se naučila iz tega za naprej.Ne da se povedat.In to najbl cenm. Vso to šolo za naprej.

In...zaljubljamo se dalje:)Prej al slej.
Če se neki konča se konča zato,ker nas nekje čaka še neki bolšga in lepšga.
Zapomnte si to!
lep dan
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

Palica ima dva konca. Useka pa z obeh strani. Tiste, ki to rabijo.
Jaz sem očitno rabil. Me pa zelo zanima, kako je/bo užgala z druge strani.

lp,
Boris_ozdravljeni_deprimiranec
Zaklenjeno