jao, BBja je prosil naj mu pomaga, ker se mu seksa? kot da bi prosil če lahko seksa pred celo slovenijo. fak čedalje bolj mi gre na živce ta tip, od začetka pa se mi je zdel da zna zmagat, ker slovenci očitno radi dajemo denar tujcem, ki ga pol odnesejo v avstralijo in še kam...
^^ To je res ja, ampak je pač odvisno od posameznika. Js poznam en par ki sploh ne delujeta kot par (v javnosti). Sej bomo vidl kaj bo. Upam da bo kej akcije.
meni letos tud niso nič posebnega...
sm pa vesela, ker je šel sebastjan ven, ker mi tako ne bo več treba gledat, kako si neprestani vrta po nosu ej to mi je blo tko ogabno gledat...
Ah, to da je on prosil BB naj ga spusti na drugo stran, češ da bi rad seksal, je samo njegova dobra taktizerska poteza kako priti do punce. Karkoli drugega bi rekel mu ne bi pustili.
On je bolj prefinjen kot si BB in vsi gledalci mislijo.
Ampak vprašanje je, koliko mu je to sploh za zamerit? On ima vso pravico da taktizira in da vodi igro, v katero je sam udeležen, ne pa da pusti, da BB vodi njega.
Kot sem že rekla - ne maram Tyba. Od takrat ko je prvič postal podložnik, mi ni več všeč. In srčno upam da ne zmaga. Da njune kao "love story" ne komentiram ...
Pa Saša danes - njej je to najhujše (petje) pa ma pol kao nek paničen napad pred petjem, ma daj ne jebi, ne moreš verjet, no. Kaj si pa mislila, da boš delala v hiši, 28 let stara ženska?
ampak ko je pa pela, se je pa vidlo da ji je všeč pa da si misli da kao zna pet, ful samozavestno je držala mikrofon...5 minutk pred tem je pa norela pa delala sceno iz tega
ninc napisal/-a:Kot sem že rekla - ne maram Tyba. Od takrat ko je prvič postal podložnik, mi ni več všeč. In srčno upam da ne zmaga. Da njune kao "love story" ne komentiram ...
Enako! Takrat se mi je zasral in sem zdaj se bolj pikolovska glede njegovih izjav in kretenj
Me je pa danes nasmejal Sandi, ker je tako potreben
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...