Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

jao, BBja je prosil naj mu pomaga, ker se mu seksa? kot da bi prosil če lahko seksa pred celo slovenijo. fak čedalje bolj mi gre na živce ta tip, od začetka pa se mi je zdel da zna zmagat, ker slovenci očitno radi dajemo denar tujcem, ki ga pol odnesejo v avstralijo in še kam...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Pa si vi predstavljajte da ste v hiši, na drugi strani vaš fant / punca. Meni bi se zmešal če naju ne bi dal skupi, tako da js Tajba čist razumem. :P
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^ja sej meni bi se tudi...ampak se mi vseeno zdi, da je Tybe bolj napaljen, kot pa mateja nanj...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ To je res ja, ampak je pač odvisno od posameznika. Js poznam en par ki sploh ne delujeta kot par (v javnosti). :D Sej bomo vidl kaj bo. Upam da bo kej akcije. :lach:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^akcija ja...če priznam...nimam lih volje gledat 2, kako seksata pred kamero...ker je preveč amatersko...MilkyWay pada samo na profesionalce :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Hahahaha.. Ma letošnji so men čist mim, lani sem jih pa z veseljem gledala pa skos spremljala po netu. :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

meni letos tud niso nič posebnega...
sm pa vesela, ker je šel sebastjan ven, ker mi tako ne bo več treba gledat, kako si neprestani vrta po nosu :D ej to mi je blo tko ogabno gledat...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Tega pa sploh nisem opazla :rofl: .. No, sam da nisem nič zamudila pa je vse ql. Haha.
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bumerang »

Ah, to da je on prosil BB naj ga spusti na drugo stran, češ da bi rad seksal, je samo njegova dobra taktizerska poteza kako priti do punce. Karkoli drugega bi rekel mu ne bi pustili.

On je bolj prefinjen kot si BB in vsi gledalci mislijo.

Ampak vprašanje je, koliko mu je to sploh za zamerit? On ima vso pravico da taktizira in da vodi igro, v katero je sam udeležen, ne pa da pusti, da BB vodi njega.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ma ni ga denarja, da bi seksala pred kamero in s tem dvigovala gledanost kanalu a :roll:
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Kot sem že rekla - ne maram Tyba. Od takrat ko je prvič postal podložnik, mi ni več všeč. In srčno upam da ne zmaga. Da njune kao "love story" ne komentiram ... :roll:

Pa Saša danes - njej je to najhujše (petje) pa ma pol kao nek paničen napad pred petjem, ma daj ne jebi, ne moreš verjet, no. Kaj si pa mislila, da boš delala v hiši, 28 let stara ženska? :heul:
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

ampak ko je pa pela, se je pa vidlo da ji je všeč pa da si misli da kao zna pet, ful samozavestno je držala mikrofon...5 minutk pred tem je pa norela pa delala sceno iz tega :roll:
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

ninc napisal/-a:Kot sem že rekla - ne maram Tyba. Od takrat ko je prvič postal podložnik, mi ni več všeč. In srčno upam da ne zmaga. Da njune kao "love story" ne komentiram ... :roll:

Enako! Takrat se mi je zasral in sem zdaj se bolj pikolovska glede njegovih izjav in kretenj :?

Me je pa danes nasmejal Sandi, ker je tako potreben :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

^^ jaa,Sandiju se je čist vtrgalo,ko je tak potreben :rofl:
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

Sandi je bil danes res faca :D ČE bi bila katera za akcijo, bi jo takoj naskočil :lol:
Odgovori