Z*V*E*Z*D*I*C*A napisal/-a:živjo,
sm nova uporabnica in bi mi prišel prav en nasvat oz. kaj si mislite!
s fantom sva bila skupaj 1 leto oz. z enomesečnim presledkom, ker je moral razmisliti ali je TO TO! Potem sva pristala spet skupaj do sedaj, ko mora spet premisliti oz. pravi, da rabi en mesec za razmislek???wtf?
povedala sm mu da mi pomeni vse da ga imam rada, ampak njemu je vseeno. Ko me pokliče čez dva tedna in pravi, da je premislil in da sva lahko skupaj?? vse prav, ko mi naslednji dan pove, da pa to vseeno ni to??
ok se zmeniva da sva lahko prjatla in če ne gre pač ne gre!
Ko me spet pokliče naslednji dan in pravi da mu je žal??
ali se splača sploh hodt nazaj, ko bo pa spet vse isto ali naj malo počakam??
hvala za sve odgovore:)
Enako se mi dogaja... ampak jaz sem vceraj znorela in mu spakirala stvari,..se vsedla v avto in mu jih odpeljala. Ocitno je mislil da tega nisem zmozna narediti,..ker ko je videl da resnicno prinasam njegove stvari... se je metal po kolenih in me prosil da naj ga se ju3 enkrat poslusam...da se bova danes vse se 1x zmenla...
ampak jaz ne vem kako bo kaj.... mama je samo gledala ker tako jezna kot sem pa vceraj bla...pa se nikoli v zivljenju nisem bla...
ammm,...samo to nisma glih neka mladostnika (jaz 22,...on 25)
upam da se bo vse resilo...da bo priso k pameti, da zdaj pa gre zares - z MOJE STRANI! Ker vedno je bilo z njegove stvari.... sedaj sem ga pustila...da naj razmisli ce je se vredno vztrajati..ker toliko solz koliko sem jaz potocila v teh 3 dneh... tega pa ni nisce vreden!