Ampak kolko sem opazla,so meni nekak ful device všeč,pa ne vem zakaj.V preteklosti mi je res blo ful devic všeč 
  Pa moj ati je devica.Ima pa ati tudi brata dvojčka,torej je devica tudi on,bil pa je 17 let poročen s teto,ki je tudi bla devica.Mogoče je celo kaj na tem 
  drug je pa sramežljiv, ponavadi no skor zmerej resn, niti ne zgovorn ... no se razgovori k kej spije 

No, js upam, da bom dobila kak fejst nasvet: stvar je v tem, da smo bli skupi s paralelko(gimnazija) prejšnji vikend skupi na ekskurziji..no seveda je biu tm tud en tip, k se prej še pozdravla nisva, ampak, pol k smo bli tm, mi je pa skoz ene komplimente daju pa gor pa dol..pa dost je blo tistih reees globokih pogledov...pol ta teden v šol tud...pa tud pogovarjala sva se prvič med vikendom..no, in men je on kul..res..tko da sm mu poslala sporočilo, d kaj je blo zdej to, kar se je dogajalo, k sm zmedena, kr prej pač nikol ni blo nč..kaj on misli, čuti..a je blo to narobe?

res sm ga osvojila z navihanostjo pa to k je ena napisala...drgač pa moj...je urejen ampak nobenih krem pa neki...se pač umije obrije...=) drugač pa je nežen, pozoren, zna pa tut zažurat...aja pa ni trmast ampak sklepava kompromise, res se nikol še nisva skregala ker bi vsak hotu kj svojga...mogoče mal težko zaupa, ampak zdej me tolk pozna d ve d mu kj v zvezi z varanjem neb nrdila...kar se pa tiče tega d nej bi mel rad več žensk pa zaenkrat nism zasledila pr njem, se mi zdi da je zvest....sj to itk težko zveš, sam se mi zdi nemogoče ker bi ga prehmal pogruntala...saj jz tko mislm=) je pa res deloholik, pa tut res je da na začetku ni upou pokazat d sm mu všeč, mislm tko mal ja mal ne...sploh nisem bla prepričana...k je pa reku d bi izkoristu bon za objem (dobil ga je preden sva se prvič vidla, ker je mel slab dan) je blo pa jasno 
 je res tut d se zanima za tehniko avtomobile itd...ma dost stvari je očitno za več devičnjakov res...dost je pa pr mojem drgač 
 je pa zart mene lahko po horoskopu računalnik pa ga mam in ga bom mela rada 

Tud moj je devica...
- tehnika, avtomobili, motorji - AHA!
- ne pokaže takoj svojih čustev (npr. na začetku sploh nisem vedela, kaj čuti do mene), pa že tako, nasploh, jih bolj poredko, ampak, kadar jih, je vedno iskreno
- vedno vse obrne v svoj prav
- potrebuje veliko pozornosti in pohval
- deloholik
- vedno pripravljen pomagati ljudem
- nič oziroma zelo malo ljubosumen
- priljubljen med ljudmi
  hm...a mave mogoče istega tipa?