Zdi se mi, da si besede, da bo nekega dne prišel tapravi, preveč dobesedno vzela. Res da naj bi bilo tako, vendar to ne pomeni, da čakaš križem rok in nič ne storiš.sound napisal/-a:Ni resJaz sem živ primer za to. Niti pri mojih 33 letih še ni prišel noben princ. Niti v bodoče ga ne more bit, saj že imam kak siv las in gube in je konec moje mladosti, v kateri sem prav tako verjela o nekem princu, ker so drugi rekli. Nihče se ne zanima zame več.
Verjetno je vam, ki ste srečni v ljubezni in ste dobili veliko dokazov o zaželjenosti in tudi svoji človeški vrednosti, saj ste REDNO objemane in dotikane in ljubljene, neznosno lahkotno to narditi : in sicer nam, popolnoma neizkušenim, naložiti stereotip o obstoju princu, ki da TUDI nas nekje čaka.
Ali pa še ena značilna, nikoli resnična : "Ko bo pravi, boš vedela."Kakšna laž in kakšen stereotip!
Točno zarad takšnih tolažb in celo prepričevanja! sem bila od drugih torej prepričana, da tudi mene čaka nekje sreča.
Zato sem sedaj, ko je vse mimo, še tolko bolj razočarana v srednjih letih, ker se njihove domneve, tudi vaše domneve, meni niso zgodile.
Na ta način mi je storjena večja škoda, kot pa če bi strumno molčali okrg mene v zvezi z mojo intimo in vsaj ne omenjali moje osamljenosti : saj pa nisem dajala povoda, sramovala sem se in nisem vzklikala okrog o svoi neizkušenosti!
V življenju nekaterih se realno gledano nikdar ne zgodi niti ena ljubezen, kaj šele večkrat in kaj šele princ:
zato prosim, ne govorite takih stvari, ker sploh ne zveni kot tolažba, ampak kot dejstvo brez realne osnove in sicer se vsiljuje prepričanje, da se VSAKOMUR NA SVETU zgodi sreča in ljubezen.
In nato, ko se to ne zgodi, človek svojo osamo v času, ko imajo vsi drugi družine, razume kot dokaz ničvrednosti in nesposobnosti : ker so drugi, ta srečni, prepričano govorili, da "tud njega čaka nekje..." In nato se čutiš ti sam krivega in nepomembnega in celo kot ista nula, saj so vsi dosegli sovj cilj, samo ti ne : vsi so ljubljeni, samo ti nisi : pri tme pa si popolnoma hladen, mrzel v srcu in nesposoben čutit karkol!
Nedolžnost
Pravi ne pride in ga ne bo!!!
Oziroma zelo odvisno je tudi to...kakšna oesba je zate prava? Pri 33ih verjetno veš da ni popolnega dečkota. So samo približki...še jaz ki sebe smatram za popolnega vem da nisem popoln....ampak z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi sem to jaz...in to me dela celovitega in popolnega
Oziroma zelo odvisno je tudi to...kakšna oesba je zate prava? Pri 33ih verjetno veš da ni popolnega dečkota. So samo približki...še jaz ki sebe smatram za popolnega vem da nisem popoln....ampak z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi sem to jaz...in to me dela celovitega in popolnega

Zadnjič spremenil ryu10kyu, dne 26. Apr. 2008 16:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- metuljčica*
- Cosmofrik
sound napisal/-a: In zdaj nerešljiv problem : do zatreskanosti oz. ljubezni pa ne pride več v starejših letih !!! Vidite moj primer : nihče ti ni več všeč, ni želje po bližini, postaneš okorel samec![]()
Od kdaj je primer enega človeka merilo za cele generacije?

sound napisal/-a:"Ko bo pravi, boš vedela." Kakšna laž in kakšen stereotip!
Točno zarad takšnih tolažb in celo prepričevanja! sem bila od drugih torej prepričana, da tudi mene čaka nekje sreča.
Zato sem sedaj, ko je vse mimo, še tolko bolj razočarana v srednjih letih, ker se njihove domneve, tudi vaše domneve, meni niso zgodile.
Na ta način mi je storjena večja škoda, kot pa če bi strumno molčali okrg mene v zvezi z mojo intimo in vsaj ne omenjali moje osamljenosti : saj pa nisem dajala povoda, sramovala sem se in nisem vzklikala okrog o svoi neizkušenosti!
Pri tem, da si ti sama in nesrečna, nima okolica NIČ. Niso drugi krivi za to, da nimaš fanta ali moža, saj je bilo na tebi, ali ga boš dobila ali ne. Če zaradi tega nisi srečna v življenju, ti prav tako ne morejo pomagati.
Če te pa moti, da omenjajo, da si sama, pa zamenjaj krog ljudi, s katerimi komuniciraš, kaj naj ti drugega tu na forumu rečemo?

Nannya-1 napisal/-a:
.. si besede, da bo nekega dne prišel tapravi, preveč dobesedno vzela. Res da naj bi bilo tako, vendar to ne pomeni, da čakaš križem rok in nič ne storiš.
Mislila sem, da si zaslužim najboljše. A se nikol zaljubla.
Ne da bi sploh sanjarla o tem, niti čakala, življenje sem preživela v šolanju, delu in drugih skrbeh, le da pač, sama. Ne da bi spoznala dvojino.
Saj sem imela priložnosti, do 25. leta je bil skoz kakšen vame zatrapan, a nisem trzala.
Četud sem kaj storila, kot mi praviš in se družila, nič. Pa sem prav napeto gledala, kaj bo oni takega povedal, da bi jaz naj od same sreče skupi padla in potem od same mokre vzhičenosti še na hrbet. Mislila sem si, da punce pač padejo ali pa planejo nanj. Kje pa.

Tonja napisal/-a:sound napisal/-a:
Spoštovana dama, ampak kak pa ti razmišljaš?
Se delaš norca al resno misliš?
Pa praviš da te boli zunanja stran stegen... Ne srat, a te nebi mogle bolet notranje mišice?
Deklina spolnost ni nič otežena, pa če si izkušen al pa ne, sam take stvari so sam nek bebast izgovor posamezniku, ki se pač lepo tolaži "da ne zna, da ne more"...
Ne vem kterga spola si, a se ne delam norca.. edino nimam pojma pač. Nikoli nisem imela fanta. Nisem vedela, kaj naj pričakujem od fanta, če sem slučajno kdaj na samem s kom bila in se je začel obnašat, kot da neki hoče od mene, sem mislila, da moram stran.
Nisem vedela, kako se moram obnašat in ali so to zdaj kaksna posebna pravila, ki da jih moram vedeti ali jih ne rabim, ali mora vse on in ali se to dogovori ali to gre spontano in kaj delat. Razumeš? Zato pa tud ni imelo smisla.
Zakaj se norčuješ in me zarad mojih let, 33, nazivaš z 'damo'. Mislim...kakšno pokroviteljstvo..
Tonja napisal/-a::? sound, kakšna leta? Kaj res misliš, da sem šla gledat tvoja leta? Pardon, ampak nisem šla, me ne zanima koliko si stara.
Zanimalo me je samo ali se ali se ne delaš norca. Preprosto.
Četud nisi vedela za mojo starost, ker te ni zanimala, pa se običajno deklet ne naziva z 'damo', ampak mal starejše gospe uglajenega vedenja, kolkor vem. Torej starejša sem, uglajena pa nimam bit za kaj.
Tko da ti si očitno primer, ki tega ne upošteva in naziva ženske pokroviteljsko z 'damo' kar ne glede na leta.
No hvala za kompliment, pa no hard feelings.

leoncinha napisal/-a:... razumi da nekatere težko razumemo tvojo situacijo.
Vseen bi ti pa rekla: bolje pozno kot nikoli
Aha, verjamem, da res.
Men se zdi, da dandanes kar se tiče tega področja,ni hujše sramote kot bit nedolžen sredi 30-ih. Nikol ljubljen, nikol zaželjen.
Morda še marsikdo doživlja to skrivnost, a zarad sramu molči.
Celo bit istospolno usmerjen je dandanes bolj sprejemljivo kot stara devica, ker se nahajamo v svetu, ko je moderna spolna svoboda in odprtosti na tem področju.
Dokaz je tud v tem, da se geju verjame, da je gej, na spletnih portalih in forumih pa ne verjame nihče, da res nikol nisi. Ali pa si težko predstavlja, sicer pa je to nerazumevanje ali nejevera upravičnea zarad omenjenih družbenih tokov.

sound napisal/-a:
Četud nisi vedela za mojo starost, ker te ni zanimala, pa se običajno deklet ne naziva z 'damo', ampak mal starejše gospe uglajenega vedenja, kolkor vem. Torej starejša sem, uglajena pa nimam bit za kaj.
Tko da ti si očitno primer, ki tega ne upošteva in naziva ženske pokroviteljsko z 'damo' kar ne glede na leta.
No hvala za kompliment, pa no hard feelings.
Eh kurc pa taka svoboda govora, ko mrš jezika šparat, da ti en lajne ne zažene, ker vse za slabo vzame...

Pač je to njena stvar. Če pravi, da so ji govorili, da bo prišel gospod Tapravi...sem že napisala, da to ne pomeni, da sediš križem rok, po možnosti zaprta za 4 stenami, ampak spoznavaš ljudi, in med temi se lahko najde kdo, ki ti ustreza. Če je pa izbirčna, v tem primeru ji pa nihče ne more pomagat.
- metuljčica*
- Cosmofrik