Big Brother 2008
- just_a_girl
- Sramežljivka
- Kraj: Primorska
Sebatu slabo kaže glede na ogromno število nasprotnikov, zato so se njegovi navijači na BB forumu odločili, da glasujejo za SARO, ker drugače bodo glasovi preveč porazdeljeni med Saro, Sašo in Nasketom in posledično bo šel Seba 100% ven. Tako da tisti, ki hočete, da Seba ostane oziroma tisti, ki boste glasovali glasujte za Saro. Za njo pa zato, ker je edina iz nasprotne skupine, ker je bila zelo nesramna, ko je bila gospodarica in ni hotela dati podložnikm hrane, ker se je izživljala nad Dejanom,...
Koga bi pa vi izselili?
http://www.tipovej.com/
Kot kaže ne bo treba glasovat, se je Seba sam odločil, da gre.
Preveč pogreša svojo Mašo. Že pakira ostali pa so presrečni, da so izgubili konkurenta. BB pa verjetno joka, saj vedo, da bi jim pri glasovanju Seba prinašal največ denarja, saj ima največ nasprotnikov in hkrati največ privržencev.
Koga bi pa vi izselili?
http://www.tipovej.com/
Kot kaže ne bo treba glasovat, se je Seba sam odločil, da gre.

Zadnjič spremenil barby8, dne 27. Apr. 2008 14:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Smetka_ napisal/-a:Seba je lihkar šu vn.
Od dons naprej ne gledma več BB,ker je izpadel moj zadnji favorit.
Prostovoljno je šel,zarad punce in ker mu je dokurčilo vse.
se strinjam

Zadnjič spremenil Lil`Bee, dne 29. Apr. 2008 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Aaa, Seba gre vn! Ful bedno!
Le kaj ga je primlo? Po eni strani pa bi bla jez zadovoljna, če bi mela tipa v BB hiši in bi reku, da gre vn, ker me pogreša
.
No, sej ne vem za koga zdej navijat. Po moje bom kr za Matejo. Zaenkrat mi je ona kul. Čeprav mi pa njen tip ni lih...

No, sej ne vem za koga zdej navijat. Po moje bom kr za Matejo. Zaenkrat mi je ona kul. Čeprav mi pa njen tip ni lih...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana

Kolk vas pa je k "navijate" za Sebastijana?! Ojej - če je pa on fajn...Pol pa res ne vem no. Po tistem izpadu k je skor rešetke odpulu mi je blo use jasn kašna kretenčina je!
Jst sm pa čist hepi da je šu! Po moje je prpo stisu zarad nominacij! Prej nikol ni tiste svoje bejbe omenjal (če jo sploh ma?!) zdej gre pa kar naenkrat vn zarad tega k jo ful pogreša. Ma dejte ga lomt no.
U glavnem, tenks god da je šu!