Pozdravljeni

Že dalj časa prebiram cosmopolitan forume in mislim da je tukaj gor en kup odlično razmišljajočih oseb, zato se bom na vas obrnil tudi jaz z mojim problemom.
Vem, da boste po prebranem besedilu vsi najprej pomislili da gre za ''zajebancijo'' ampak temu žal ni tako

nič ne zamerim, če bodo priletele opazke in norčevanja, ampak prosim da se vseeno poskusite skoncentrirati na moj problem in si samo ''predstavljajte'' da je vse res (če se vam zdi da je hec - KER JE RESNO).
Imam punco. Problem je v tem, da vse kar počneva skupaj je ena stvar - sex. Noro sexava praktično ves čas ki ga preživiva skupaj (kar je skoraj vsak dan). Imam svoje stanovanje, tako da mala prihaja k meni (par let mlajša - ona je sedaj 18). Sex je odličen, mala dobesedno obvlada, res, nimam se kaj za pritoževati, ČE... ne bi bila to edina stvar ki jo počneva skupaj

Sexava praktično že od dneva ko sma se spoznala (po treh dneh poznanstva sva prvič). Zelo me privlači in vzburja, lepa punca je in ima skladno postavo

ampak mislim da je preveč potrebna zame

ne morem več. V službo zamujam zjutraj, ker sem utrujen (sexava praktično 5x na noč in še včasih zjutraj). ČE mi jo uspe peljati na kavo kot normalni pari, me začne že v kafiču rajcati, mi govoriti opolzke stvari, kaj bi z mano počela, in se me dotikati po nogi vedno bolj navzgor

da ne bo kdo narobe razumel - rad to z njo počnem, zelo rad! mislim tudi, da me ne vara (sploh ne bi imela časa

) ampak meni to dekle res veliko pomeni in nočem da se me čez nekaj mesecev naveliča in si najde novega ''jebača'' - nevem če se ji gre samo za sex??? Punca je drugače zelo pametna, v šoli ji gre odlično, priljubljena, športnica, ambiciozna...samo jaz več ne vem kaj naj! tudi pogovarjava se včasih, in je res zelo pametna in razgledana punca, mislim da si bo težko našla zase primernega moškega

vendar tudi jaz nisem od muh!
Aja, pa zelo je odprta do novosti - vse bi rada sprobala (trojčki, sex v javnosti, itd.) ampak jaz pa žal nisem tak!

Meni sex zelo veliko pomeni, in mi je to nekakšno potrdilo ljubezni! Z njo sem prvič sexal tako hitro (po treh dneh) ampak samo zato ker me je praktično naskočila

Sedaj pa sem noro zaljubljen

Povedal sem ji že, da jo ljubim, ampak mi tega ni rekla nazaj (pravi, da me ima rada!)...ne vem, se lahko to obnese za dalj časa ali ne? Ker če ne, potem to raje prekinem že zdaj, preden se še bolj navežem nanjo
Bojim se jo povabit ven, ker kakršnekoli načrte imava, na koncu nič ne uresničiva ampak se dajema dol!!!!!
obupan fant