Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Oh bejbike moje... točno vem kako se počutite... Nimam nič pametnega za povedat kot to - vedite, da niste same, vedite, da niste krive, da ste dale vse od sebe, da na druge ne morete vplivati in morate naprej.
Glavno je da imate čisto vest, da greste z dvignjeno glavo naprej, tistim, ki so vas prizadeli, pa se bo slej ko prej zgodilo isto, če je kaj pravice na tem svetu.
Zdej je pomlad, sonček, kmalu bo poletje, pejte v naravo, odprite oči, poglejte kako je lepo na svetu in koliko je še dorih ljudi, pa bo bolečina minila!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ko tukaj spremljam to temo...imam dejansko občutek, da so vsi desci pezdeti in se resnično vprašam...ali obstaja kakšen v redu dečko na tem svetu? :gruebel:

zakaj toliko bolečine in trpljenja zaradi takozvane ljubezni? :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

ryu10kyu napisal/-a:Ko tukaj spremljam to temo...imam dejansko občutek, da so vsi desci pezdeti in se resnično vprašam...ali obstaja kakšen v redu dečko na tem svetu? :gruebel:
:nixweiss:

Ja jst definitivno na same take naletim :) Lucky me :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mah..jaz se dejansko tolažim s tem, da sem moški in lažje je moškemu najti kul žensko....kakor ženski kul modela :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jst se pa s tem ne strinjam, ker poznam ogromno fajn fantov.
Tukaj pač izvemo samo eno plat zgodbe, pisano pod vplivom čustev. S tem nočem rečt, da ve lažete ali kaj podobnega, ampak v zvezi sta vedno dva, ki lahko isto situacijo vidita popolnoma drugače.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Če bi imeli tipi tak pussy karakter, kot ga imamo me (torej, da bi po forumih "udrihali" čez bejbe), bi potem me izpadle izkoriščevalsko oz. kakorkoli pač že fantje izpadete tu v tej temi :) .
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

Smreka napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Ko tukaj spremljam to temo...imam dejansko občutek, da so vsi desci pezdeti in se resnično vprašam...ali obstaja kakšen v redu dečko na tem svetu? :gruebel:
:nixweiss:

Ja jst definitivno na same take naletim :) Lucky me :)

jst sem tudi na same take naletela, dokler nisem določenih stvari na sebi spremenila. ;)
Uporabniški avatar
just_a_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a just_a_girl »

linkica napisal/-a:just_a_girl.. a res? kolk dolg sta pa bila skupaj? kolk sta stara?

Jp, na žalost.
Skupaj sva bla 4 leta.
Js sem stara 25 on 23.

Pa vidva?
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

isto 4 leta. jaz 21, 1on 22 (letos bo 23).
Uporabniški avatar
just_a_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a just_a_girl »

Zato pa tk fejst boli, 4 leta je precej dolgo.

Ampak se tolažim z besedami, da itak ne gre in nikol ne bi šlo; da se bom nekega dne ozrla nazaj in rekla hvala bogu, da sem končala to zvezo...

Zdaj se lahko posvetim drugim stvarem...prijateljicam, športu, žuranju...

Pa sta vidva čist prekinla vse stike al te tip še kaj kliče in prosi nazaj?
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

no dans ga pa js tud pogrešam. to pa sam zato, kr je bla cela družina pri nas in seveda so ga mogli tko čist slučajno omenit. :roll:
ah, se tolažim, da bo jutr že bolš, sam morem mal pojamrat :D
So give me your forever.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Ashlee. napisal/-a:no dans ga pa js tud pogrešam. to pa sam zato, kr je bla cela družina pri nas in seveda so ga mogli tko čist slučajno omenit. :roll:
ah, se tolažim, da bo jutr že bolš, sam morem mal pojamrat :D

:bussi: Ne se obremenjevat s tem, ker vedno pridejo taki dnevi, ti sam pogumno naprej pa bo.

Mene je pa dons čist šokiral k sm ga 'po naključju' srečala oz. je on točno vedu kje sm in prletu tja. Čist sm ga že pozabla, tud k me je še kdaj klicu mi je blo useen in sm si misnla kaj za vraga sploh še sili, če men ni več do ničesar z njim. Hjoj in ne vem kaj mi je blo dons sam k sm ga vidla sm se čist stopila ampak na srečo on tega ni opazu. Zdej se samo bojim, da se bodo vrnila usa stara čustva in bom spet tm kot na začetku.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Hjoj in ne vem kaj mi je blo dons sam k sm ga vidla sm se čist stopila ampak na srečo on tega ni opazu. Zdej se samo bojim, da se bodo vrnila usa stara čustva in bom spet tm kot na začetku.

Meni se je isto zgodilo v petek. Mi je blo že 3 mesce vseeno za njega tudi ko sm ga kje srečala, v petek pa ko sva govorila (seveda sm jst takoj ko sm ga zagledala šla do njega), ko mi je reku sve tiste lepe stvari sm se dobesedno topila :roll: In zdej sm na istem kot sm bla 6 let.. mi ga poru ne rata prebolet, pa čeprou so mi tudi drugi všeč :(
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

^^^evo točno to se men dogaja. ko ga že ćist pozabim, vržem očke na enga drugega, pride on v vsej svoji ''veličini'' in me z besedami, nasmehom in zajebancijami spet čist zmede. in točno ve, kak me more. damn no. :evil:
in mene je strah sam tega, da bi se vrnalo vse nazaj, vsa tista ljubezen, smeh, solze, razočaranje... kr js tega res nočem več, js morem naprej, brez njega, da tud sebi dokažem, da ga ne rabim.
sicer pa tak kot je rekla fallen angel :bussi: včeri je bil res tak dan, dans je že bolš- za vse ostale pa držte se in razmišljajte pozitivno v tem sončku :balloon:
So give me your forever.
mala zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala zvezdica »

evo, še ena taka....ki je že kr ql, ko ga nekaj časa ne vidim...potem se pa prikaže....in sem spet čist na tleh, mislim samo na njega, na naju, kak je blo lepo, ko sva bla skupi. in ne morm vsaj teden dni po srečanju nardit nič, sem pravi mesečnik. je to sploh normalno? in potem, ko že spoznam kakiga fajniga tipa, si mislim...no bo pa zdaj bolše, ga bom dokončno prebolela....ampak ne, vse se vrne in novi kot da ne obstaja več za mene.
Zaklenjeno