Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Oh bejbike moje... točno vem kako se počutite... Nimam nič pametnega za povedat kot to - vedite, da niste same, vedite, da niste krive, da ste dale vse od sebe, da na druge ne morete vplivati in morate naprej.
Glavno je da imate čisto vest, da greste z dvignjeno glavo naprej, tistim, ki so vas prizadeli, pa se bo slej ko prej zgodilo isto, če je kaj pravice na tem svetu.
Zdej je pomlad, sonček, kmalu bo poletje, pejte v naravo, odprite oči, poglejte kako je lepo na svetu in koliko je še dorih ljudi, pa bo bolečina minila!
Glavno je da imate čisto vest, da greste z dvignjeno glavo naprej, tistim, ki so vas prizadeli, pa se bo slej ko prej zgodilo isto, če je kaj pravice na tem svetu.
Zdej je pomlad, sonček, kmalu bo poletje, pejte v naravo, odprite oči, poglejte kako je lepo na svetu in koliko je še dorih ljudi, pa bo bolečina minila!
Smreka napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Ko tukaj spremljam to temo...imam dejansko občutek, da so vsi desci pezdeti in se resnično vprašam...ali obstaja kakšen v redu dečko na tem svetu?![]()
Ja jst definitivno na same take naletimLucky me
jst sem tudi na same take naletela, dokler nisem določenih stvari na sebi spremenila.

- just_a_girl
- Sramežljivka
- Kraj: Primorska
- just_a_girl
- Sramežljivka
- Kraj: Primorska
Zato pa tk fejst boli, 4 leta je precej dolgo.
Ampak se tolažim z besedami, da itak ne gre in nikol ne bi šlo; da se bom nekega dne ozrla nazaj in rekla hvala bogu, da sem končala to zvezo...
Zdaj se lahko posvetim drugim stvarem...prijateljicam, športu, žuranju...
Pa sta vidva čist prekinla vse stike al te tip še kaj kliče in prosi nazaj?
Ampak se tolažim z besedami, da itak ne gre in nikol ne bi šlo; da se bom nekega dne ozrla nazaj in rekla hvala bogu, da sem končala to zvezo...
Zdaj se lahko posvetim drugim stvarem...prijateljicam, športu, žuranju...
Pa sta vidva čist prekinla vse stike al te tip še kaj kliče in prosi nazaj?
-
- Komunikatorka
Ashlee. napisal/-a:no dans ga pa js tud pogrešam. to pa sam zato, kr je bla cela družina pri nas in seveda so ga mogli tko čist slučajno omenit.![]()
ah, se tolažim, da bo jutr že bolš, sam morem mal pojamrat
:bussi: Ne se obremenjevat s tem, ker vedno pridejo taki dnevi, ti sam pogumno naprej pa bo.
Mene je pa dons čist šokiral k sm ga 'po naključju' srečala oz. je on točno vedu kje sm in prletu tja. Čist sm ga že pozabla, tud k me je še kdaj klicu mi je blo useen in sm si misnla kaj za vraga sploh še sili, če men ni več do ničesar z njim. Hjoj in ne vem kaj mi je blo dons sam k sm ga vidla sm se čist stopila ampak na srečo on tega ni opazu. Zdej se samo bojim, da se bodo vrnila usa stara čustva in bom spet tm kot na začetku.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Hjoj in ne vem kaj mi je blo dons sam k sm ga vidla sm se čist stopila ampak na srečo on tega ni opazu. Zdej se samo bojim, da se bodo vrnila usa stara čustva in bom spet tm kot na začetku.
Meni se je isto zgodilo v petek. Mi je blo že 3 mesce vseeno za njega tudi ko sm ga kje srečala, v petek pa ko sva govorila (seveda sm jst takoj ko sm ga zagledala šla do njega), ko mi je reku sve tiste lepe stvari sm se dobesedno topila

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
^^^evo točno to se men dogaja. ko ga že ćist pozabim, vržem očke na enga drugega, pride on v vsej svoji ''veličini'' in me z besedami, nasmehom in zajebancijami spet čist zmede. in točno ve, kak me more. damn no.
in mene je strah sam tega, da bi se vrnalo vse nazaj, vsa tista ljubezen, smeh, solze, razočaranje... kr js tega res nočem več, js morem naprej, brez njega, da tud sebi dokažem, da ga ne rabim.
sicer pa tak kot je rekla fallen angel :bussi: včeri je bil res tak dan, dans je že bolš- za vse ostale pa držte se in razmišljajte pozitivno v tem sončku

in mene je strah sam tega, da bi se vrnalo vse nazaj, vsa tista ljubezen, smeh, solze, razočaranje... kr js tega res nočem več, js morem naprej, brez njega, da tud sebi dokažem, da ga ne rabim.
sicer pa tak kot je rekla fallen angel :bussi: včeri je bil res tak dan, dans je že bolš- za vse ostale pa držte se in razmišljajte pozitivno v tem sončku

So give me your forever.
-
- Sramežljivka
evo, še ena taka....ki je že kr ql, ko ga nekaj časa ne vidim...potem se pa prikaže....in sem spet čist na tleh, mislim samo na njega, na naju, kak je blo lepo, ko sva bla skupi. in ne morm vsaj teden dni po srečanju nardit nič, sem pravi mesečnik. je to sploh normalno? in potem, ko že spoznam kakiga fajniga tipa, si mislim...no bo pa zdaj bolše, ga bom dokončno prebolela....ampak ne, vse se vrne in novi kot da ne obstaja več za mene.