Varanje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

ali varate?

da
45
16%
ne
232
84%

Skupaj glasov: 277

Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Svojega partnerja nebi nikoli prevarala, ker mi preveč pomeni in tudi nimam potrebe po varanju.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Sovražm varanje...zato ga ne bom podpirala z izvanjanjem pa tud z oproščanjem ne... :?
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Oh ja...jst sem pa že varala, velikokrat. Pa bi rekla tko no- po eni strani mi je žal kr sem fanta(bivšega) s tem ful prizadela, po drugi pa ne kr sem se iz tega velik naučila in upam da me v prihodnje ne bo več zamikalo.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

nisem še nikoli. če zveza ni funkcionirala, me je kar mikalo, vendar vseeno nisem šla tega počet - sem raje prej končala zvezo, če me je kdo začel bolj zanimat. zdaj mi je preveč fajn, da bi mi kaj takega na misel prišlo.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

tdy napisal/-a:Lahko, da me bodo te besede kdaj še zelo, zelo, zelo teple, ampak vseeno,
vedno sem mislila, da so za varanje potrebni trije, ne dva.

Ker če si je poiskal drugo, si jo je verjetno z namenom, mu očitno pri meni nekaj manjka.
Malo je ljudi, ki bi varali kar tako, vsaj mislim, da jih je malo no...
nekaj mora bit narobe, da si išče drugo.

jest vem, da bi v takem primeru najprej sebe vprašala, kaj narobe delam, pol pa tud njega po razlogih.

Zna pa bit, da je zgoraj napisano precej naiven nazor, priznam.

no, tu bi dodala sam lep dokaz, da to ne drzi, eni varajo iz cistega dolgcasa... in sicr se mi je pred priblizno mesec dni zgodilo sledece, bili smo pri enmu dobremu prijatelju, ki je tudi dober prijatelj od enega zlo zlo znanega slovenskega športnika, sigurno se že vse slišale zanj. Bli smo dost pijani, dobre volje in me je zacel osvajat, pol ko je vido da ne bo kaj, pa sma se začela lepo pogovarjat in mi je vse povedo kako se bosta s svojo porocilla, kako jo ima rad... itd. wtf mu ni jasno, da gre pol eno tako k sm jz pecat, doma pa ful lepo žensko in vse, ko se jz po mojem mnenju ne morem primerjat z njo. aja pa še to, iz zanesljivih virov, zorman je svojo drago prevaral še dan pred poroko z eno zelo znano slovensko misico. to so pač taki, varanje brez potrebe :(
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

^ A si ponesreči napisala priimek? :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

heh mulato, sej to ni osamljen primer.na lastne oči videno in s fotografijami jasno podkrepljeno, kako marsikater znan športnik vara svoje ženičke z otročki doma :?
sploh pa fuzbalerji, teli so šele varalice :roll: sam bog jih merka, da slike ne pridejo v javnost in da se to ne razve, čeprav nevem, dogajalo se je na javnih krajih, verjetno je pol ljubljane videlo situacije.
ženska paitak dobro ve kakoin kaj majo doma, sam nje pač ne brga, važn da si črtice dela, kolk fuzbalerčkov iz znanega kroga je spustila nase.
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

No ja, sej niso samo fuzbalerji taki. Jst poznam tud par dobrih športnikov k so tud take cvetke :P
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ja itak, če majo pa tolk hudih bejb okoli sebe pa se jim ne morejo upreti :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Kdo jim pa zameri :lol:
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

tdy napisal/-a:Lahko, da me bodo te besede kdaj še zelo, zelo, zelo teple, ampak vseeno,
vedno sem mislila, da so za varanje potrebni trije, ne dva.

Ker če si je poiskal drugo, si jo je verjetno z namenom, mu očitno pri meni nekaj manjka.
Malo je ljudi, ki bi varali kar tako, vsaj mislim, da jih je malo no...
nekaj mora bit narobe, da si išče drugo.

jest vem, da bi v takem primeru najprej sebe vprašala, kaj narobe delam, pol pa tud njega po razlogih.

Zna pa bit, da je zgoraj napisano precej naiven nazor, priznam.

js tud mislim, da so za varanje potrebni trije. mislim, da če bi v zvezi vse štimalo ne bi eden od partnerjev šel drugega kar tako prevarat. lahka da se motim, sam js na to gledam iz tega vidika.
So give me your forever.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

To pa sploh ni res. Za varanje sta potrebna dva. Ker če ne štima v zvezi potem je potrebno vezo prekinit ne pa varat.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*bondovo*dekle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *bondovo*dekle »

kdor enkrat vara, VEDNO vara!

sama tud ne vidim smisla v varnju...fant me je prevaral po dveh letih ( z sosedo) tako da je res bilo zelo hudo....ampak mu jaz nisem nikoli vrnila, čeprav je to pričakoval in mi rekel, bodi z nekom,samo da bi imel sam boljši občutek! še danes mi je fajn, ko grem mimo njega z pokončno glavo, da nisem nič kriva in se mu samo hinavsko nasmehnem!
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

jest res ne bi mogla varat... ker se na nekoga res zelo navežem in se mi zdi potem že sama miles na poljub (kaj šele kaj drugega) gorzna...če bi hotla okol bluzit bi to delala predn sem s kom v zvezi, al pa bi fanta najprej pustila, nato pa lazla okol, ampak se to ne bo zgodilo, ker pač nism take vrste oseba...
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

jaz sem tudi rekla, da je varanje zadnja stvar, ki bi jo naredila na svetu in kmalu potem se je začelo... :eek: nikoli ne reci nikoli
Odgovori