Dsds

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

A to ste slišali, da se v nemških medijih porajajo govorice, da naj bi bla Monika zaljubljena v
Thomasa :D

Citat:

LIEBT MONIKA THOMAS?

Monika ivkic aus Wien und Thomas Godoj: am Samstag singen sie bei der top-5-motto-show von dsds. Doch spätestens seit vergangenem Samstag fragen sich viele: läuft da was zwischen der hübschen 18-jährigen und dem 30-jährigen dsds-oldie?

"eine kleine textänderung" erlaubte sich Monika bei ihrer version von Yvonne Catterfelds für dich, sang am schluss "ich liebe dich" statt "nur für dich". Damit soll Thomas gemeint sein! Weitere Indizien für die neue Liebe: Monika tätschelte Thomas während der Show amikal den Oberschenkel, umarmte ihn stürmisch, als er weiterkam. Zu Tv-media (österreichisches magazin) sagt sie über den dsds-favoriten: "ein hammergeiler-typ!"

Kaj pravite? :D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Za Bohlena tak skoraj noben ne zna pet.
Hehe mislim jaz nisem razumela kak so lahko o Justinu Timberlaku govorili, da je najboljši pevec na svetu. Za mene ma on samo krompir. Tak bom rekla ob pravem času je na pravem mestu. Potem po drugi strani pa rečejo za nekoga, da nea zna pet, ko si bi si jaz res najmanj mislila.
Mislim če ne znajo pet ne bi tak daleč prilezli.

Mene pa pri Bohlenu nekaj drugega bolj muči. Thomasu zdaj že drugi teden (al če ne ki tretji) zapored pravi, da naj kaj reskira in da naj nekaj drugega zapoje. To mi ne diši. Sicer pa tega argumenta sploh ne razumem. Tip je menda od vseh kandidatov najbolj dokazal, da mu lahko skoraj vse dajo za pet pa bo iz največjega shita naredil zlato.

Kaj hoče Bohlen smotan s tem dosečt?!?! Če bi komu mogo to rečt naj reskira pa nekaj drugega narede je to Fady! :evil: :evil:
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

Frenkie napisal/-a:
LIEBT MONIKA THOMAS?

Monika ivkic aus Wien und Thomas Godoj: am Samstag singen sie bei der top-5-motto-show von dsds. Doch spätestens seit vergangenem Samstag fragen sich viele: läuft da was zwischen der hübschen 18-jährigen und dem 30-jährigen dsds-oldie?

"eine kleine textänderung" erlaubte sich Monika bei ihrer version von Yvonne Catterfelds für dich, sang am schluss "ich liebe dich" statt "nur für dich". Damit soll Thomas gemeint sein! Weitere Indizien für die neue Liebe: Monika tätschelte Thomas während der Show amikal den Oberschenkel, umarmte ihn stürmisch, als er weiterkam. Zu Tv-media (österreichisches magazin) sagt sie über den dsds-favoriten: "ein hammergeiler-typ!"

Wtf??? :eek: Kolikor sm jst razumela, naj bi pri komadu "Fur dich" bil tisti stavek na koncu: "ljubim te" namenjen njemu? :eek:
Holly shit :D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Lopatka napisal/-a:
Frenkie napisal/-a:
LIEBT MONIKA THOMAS?

Wtf??? :eek: Kolikor sm jst razumela, naj bi pri tistem komadu "Fur dich" bil tisti stavek "ljubim te" namenjen njemu? :eek:
Holly shit :D

Prosim.. vsemu pa res ni treba verjet. To je spet samo hochgepushano. S kot je to.. Bild.de? :D :roll:
Če je na tem kaj res te bom Thomasa vdarla. Sem že enkrat rekla, da ja menda ni nor, da si bi tako glupo žensko nabavo. :)
Sicer pa so v live chatu zanikali bilo kake romance v DSDS vili. Jaz sem jim verjela, ker ni blo ne pri Moniki še manj pa pri Thomasu tiste tipične reakcije.. you know, nasmeh hihi, rdeča faca ali pa bilo kaj. Če pa je kaj na tem.. potem pa res dobro lažejo.
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Buttercup »

Se strinjam s FreakChiq!

Ker če kdo na svetu ne paše skp pol sta to ona dva :D Pa tud dvomim, da bi se on spustil v razmerje z neko 18-letno smrkljo kot je Monika.
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

Ja, ampak ona dva se res mal prepogostokrat objemata :D Pa a se spomnete tistga showa, ko je Monika zmagala proti Beniju, in je Thomas čist skakal od navdušenja... jo celo v luft dvigal :D Ni čudno, da pol pridejo na dan take novice... hehe.
Shanaxi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: v njegovem objemu

Neprebrana objava Napisal/-a Shanaxi »

No, sicer je res možno, da bi bil Thomas všeč Moniki, ampak da bi se tud v obratni smeri kaj dogajalo pa ne verjamem! Thomas mi sploh ne deluje tak, da bi mu bla všeč neka prepotentna 18-letnica. Če se je kdaj veselil z njo in jo objel še ne pomeni, da sta par.

Drgač mi je od tipov največji "drecksack" Fady. Jooooj kok ne prenesem tega tipa!!! Še Moniko rajš gledam kot njega. Ko začne kej govort skor zaspim zraven. Čist tak polizan in pocukran mi deluje. Bljek!!!
Lavender
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lavender »

Moram rečt, da tud jst zadne čase spremljam tale dsds. Mi je letos kar všeč.

Od tipov mi je najboljši Thomas. Pri njemu čist vedno dobim kurjo polt, ko ga poslušam. Res... tip ima tak glas, da ti seže direkt do srca :hearts:

Pri ženskah mi je pa huda Linda. Sicer mi osebnostno ful taka vzvišena deluje, ampak glasbenih sposobnostih pa ima veliko! Pa še ful luštna mi je. Sploh oči mi ima take hude :cool:

Shanaxi napisal/-a:Drgač mi je od tipov največji "drecksack" Fady.

Veš kdo je največji "drecksack"??? Marc Medlock!!! Kakšna polomija od performanca je bila to
danes? :? Mene bi blo sram.
Bloodelf
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bloodelf »

Lavender napisal/-a:
Shanaxi napisal/-a:Drgač mi je od tipov največji "drecksack" Fady.

Veš kdo je največji "drecksack"??? Marc Medlock!!! Kakšna polomija od performanca je bila to
danes? :? Mene bi blo sram.

Sam res no... tale Mark Medlock :lach: Iz kje ta človek potegne tak glas :rofl:
Hanah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hanah »

Po moje bo danes letela Rania ali Monika. Katera od njiju - mi je čisto vseeno. Obe sta za kozlat!!!
Letty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Letty »

Joj, kakšno dramo delajo vsako leto glede teh dsds kandidatov - čez kakšen mesec se jih itak noben več ne bo spominjal.
swim girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a swim girl »

Thomas je res the best!!!

Ampak po eni strani si ne želim, da bi on zmagal na tem showu, ker pol bi Dieter Bohlen iz njega naredil nekega polizanca ala "Alexander Klaws" :? A ni škoda, da bi svoj talent prepustil Dieteru v roke? Večino talenta bi šlo v prazen nič!
*belina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *belina* »

Fak ej... ne morem verjet, da se je Monika spet prešvercala naprej :?
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Lopatka napisal/-a:Ja, ampak ona dva se res mal prepogostokrat objemata :D Pa a se spomnete tistga showa, ko je Monika zmagala proti Beniju, in je Thomas čist skakal od navdušenja... jo celo v luft dvigal :D Ni čudno, da pol pridejo na dan take novice... hehe.

Hehe ja po Collinsu je tudi skakal. Čudno da niso ven spravli, da je gej. :roll: Sicer pa bi če bi blo kaj res moral danes tudi po njej skakat pa je vse kaj je dobila je bilo objem. Ne ne .. kot sem rekla to je hochgepuschano, ker kaj drugega tak ne znajo mediji - sploh pa bild.de. Karkoli boš tam prebrala obstaja 90% možnost, da je vse skupaj zmišleno in hochgepushano samo da majo kaj za objavljat.

Jaz mam občutek, da Monika sploh ni in love ampak da gre le za en "trik" s katerim želi dobit medijsko pozornost. :)

Glede današnje odločitve.
LOL kaj se pa ovi pri DSDSu grejo. Prav hecno je že, da mislijo, da vsemu nasedemo. Če si je Thomas danes naprej zaslužo potem pojem konja z metlo vret. :roll: :lol:
Hehe razumeš.. ovi moderator pride do njega pa tak ko je že praktično vse mimo razglasi, da so pri Thomasu čisto spregledali, da je mel male težave s tekstom. Daj lepo vas prosim. Še žirija ni nič opazla tak se je dobro zmazal. To so vrgli naprej samo zato, da so zdaj meli razlog ga naprej poklicat. Kak je začel s tem sem vedla kaj bo!

Dolgočasni Fady bo te mel več klicev kot on.. Ja for suure! :lol:

Sem pa ovega moderatora mislila zadavit, ko je mel take bolane, ko sta Thomas in Fady čakala na odločitev. Baaah tak sem pissed off da se sploh ne morem veselit da je Thomas naprej. :willnicht:

Baaah jaz mam filing da si bom po DSDSu vzela veeeliiikooo pavzo od RTLa, ker tak ob živce spravo me noben kanal še ni ne :D
Povrh vsega pa morem ŠE ENO soboto gledat smotano Ivkičino faco. Zum Kotzen.

Kaj pa že zdaj vem: Fady bo mel take probleme nasledno soboto. On bo moral nemško pet. Oh džizus :D
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

joj , sam ta moderator je res zvlčan, ko bere kdo gre naprej. za vsakega 5 minut natulcuje neke tumarije, pa kao s tem neko napetost dela :lol: Moja favoritka je Linda, v finalu pa vem da bo Thomas :razz:
Kdo mislite da bo poleg njega?
Linda al Fady? Ker priljubljenost imata baje zelo podobno.
Odgovori