Lopatka napisal/-a:Ja, ampak ona dva se res mal prepogostokrat objemata

Pa a se spomnete tistga showa, ko je Monika zmagala proti Beniju, in je Thomas čist skakal od navdušenja... jo celo v luft dvigal

Ni čudno, da pol pridejo na dan take novice... hehe.
Hehe ja po Collinsu je tudi skakal. Čudno da niso ven spravli, da je gej.

Sicer pa bi če bi blo kaj res moral danes tudi po njej skakat pa je vse kaj je dobila je bilo objem. Ne ne .. kot sem rekla to je hochgepuschano, ker kaj drugega tak ne znajo mediji - sploh pa bild.de. Karkoli boš tam prebrala obstaja 90% možnost, da je vse skupaj zmišleno in hochgepushano samo da majo kaj za objavljat.
Jaz mam občutek, da Monika sploh ni in love ampak da gre le za en "trik" s katerim želi dobit medijsko pozornost.
Glede današnje odločitve.
LOL kaj se pa ovi pri DSDSu grejo. Prav hecno je že, da mislijo, da vsemu nasedemo. Če si je Thomas danes naprej zaslužo potem pojem konja z metlo vret.
Hehe razumeš.. ovi moderator pride do njega pa tak ko je že praktično vse mimo razglasi, da so pri Thomasu čisto spregledali, da je mel male težave s tekstom. Daj lepo vas prosim. Še žirija ni nič opazla tak se je dobro zmazal. To so vrgli naprej samo zato, da so zdaj meli razlog ga naprej poklicat. Kak je začel s tem sem vedla kaj bo!
Dolgočasni Fady bo te mel več klicev kot on.. Ja for suure!
Sem pa ovega moderatora mislila zadavit, ko je mel take bolane, ko sta Thomas in Fady čakala na odločitev. Baaah tak sem pissed off da se sploh ne morem veselit da je Thomas naprej.
Baaah jaz mam filing da si bom po DSDSu vzela veeeliiikooo pavzo od RTLa, ker tak ob živce spravo me noben kanal še ni ne
Povrh vsega pa morem ŠE ENO soboto gledat smotano Ivkičino faco. Zum Kotzen.
Kaj pa že zdaj vem: Fady bo mel take probleme nasledno soboto. On bo moral nemško pet. Oh džizus