Sam mi je ful smešn neki...Tornado naj bi se pred 2 tednoma zgodil (k je župnik Gaby reku:your husband died 2 weeks ago), a Susan je v 2 tednih tok velk trebuh dobila:) Drgač pa... Ja, spet 1 tedn čakat
Js sem pogledala...ampak mi gre ta nova soseda kako ji je ime ( ki je ubila svojega moža) tako hudo na živce da je nemorem gledat...prava bič je...Da je Carlos oslepel je pa itak najbol u bedu upam da se kak čudež zgodi ...za kaj druga pa nimam kaj rečt se ni kaj ekstra dogajalo...so mi pa ful všeč ti stavki na koncu...nek nauk...me ma da si jih začnem pisat
Jeeej, jez sm tudi pogledala, lih mal prej. In, komentarji? Meni so zakon! Gaby raztura, ku je bla smešna z unm metanjem jabolk, pa nastavljanjem ovir Carlosu . Čist po njeno! Pa Lynette z unimi uprašanji, označenimi v Bibliji . Razturajo res!
Jez sm učerej pogledala. Joj, me nasmejijo te babnce. Mi je bla dobr Gaby, ko se je mlatla z unmi na vozičkih in pol unga obupano porinla in rekla, da bo pla u pekel . Ajej, pa Tom... mu dogaja, a? Še bo zapletov. Mislm, jez uživam gledat to serijo, me ful sprosti in nareži .