Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Če bi blo po moje, bi dali v petek Dejana nazaj not :D Za provokacijo. Ragazzo :)
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

electra* napisal/-a:mogoče Tyeb pa Naske, ker sta se pogovarjala kdo je v njihovi skupini nominiral Dejana in se je takoj spod izpisalo, da se je prepovedano pogovarjat o tem kdo je koga nominiral...

Skor zihr ja! No končno - bo šu usaj za Naske vn, k itaq nč od nč ni od njega :D Sicer pa bo skoz zihr spet Sandi nominiran...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

A se sam men zdi tale Naske k en vesolc ...? Vs mali, suh, koščen, glava pa taka "alienska" :? .

Sm enkrat ujela ga sedet u tisti spovednici in mi je biu kr mal spuki.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

:eek: čist presenečena nad nominacijami, sm pričakovala da bo sandi ne pa sara :o
So give me your forever.
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

ta tedn zna it Sara ven.

jst upam da bo šla ;)
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

končno je enkrat Naske nominiran
sam kako je ta Mateja čudna s tisto roza šminko in solarij-barvo.sm mislila,da je bla zarad indijancev taka prejšnji teden pa zgleda, da ni
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Za moje pojme bosta šla naslednjo rundo ven Saša al pa Naske. Seba in Sara se mi zdita kr priljubljena. Men gre pa ful na živce Nasketova govorica, jst ga ne razumem NČ! Mogoče eno besedo od desetih :roll:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Jez sm tudi presenečena nad nominacijami :eek: . Po moje zna it vn Sara al pa Saša. No bomo vidli... Drgač pa se mi je zdelo bedno od Tjaše, da ni želela sprejet opravičila in spet trmarla po svoje.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Aloha napisal/-a:A se sam men zdi tale Naske k en vesolc ...? Vs mali, suh, koščen, glava pa taka "alienska" :? .

Sm enkrat ujela ga sedet u tisti spovednici in mi je biu kr mal spuki.

Sam res. :lach: :lach:

Sam men je Naske kr faca - res je da tak govori da ga komi kej razumeš, sam mi je ful tak posrečen, že sam ko ga vidim mi gre na smeh. :D Upam da ne bo šel on ven, bi mi ga blo škoda.

Za Sebata sm zihr da se nima česa bat, ma ful visoko priljubljenost, medtem ko za Nasketa nism tak zihr ... upam pa v glavnem, da gresta al Saša al pa Sara. Rajš Saša.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Meni tud ni Naske med "najbolj priljubljenimi". In bi ga od teh nominirancev tud najmajn pogrešala, tak da sem kr za to, da gre on v petek ven. Pomoje Sara ne bo šla, za ostale tri pa tega nekak ne morem rečt, ker Seba je ful konflikten kar bi znalo ljudi odvrnit od tega, da bi ga želeli zadržat v hiši, Naske mi je čudn in ima tud minus točke pri tem, da se skoz drži Sebastijana, da je brez lastnega mnenja,... Saša pa je nova - ponavadi grejo ti prej ven.
Lahko imam vse.
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

Na žalost je kar zelo velika verjetnost, da bo šel Seba ven. :( Ima največ privržencev, vendar tudi največ že kar malo fanatičnih nasprotnikov, ki komaj čakajo, da ga vržejo ven. Pri tem glasovanju so pomembni predvsem nasprotniki, saj se glasuje kdo gre ven, medtem ko se bodo glasovi privrženec porazdelili med tri ostale nominirance in tako zbledeli.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Če bi jst zbirala, bi šla Saša ven, ker mi od vseh teh nekak najmanj sede, mogoče zato, ker je še nism uspela bolš "spoznat". Drugi so mi pa čist nemoteči.

Kva je blo s Tjašo, a se ji je Dejan praviču al kaj? K nism od začetka gledala...Ma oba bi že loh nehala s tem in zaklučla to zadevo.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Mislim da se ji je neki, ja ... ona je pa rekla da se njemu ne bo, če se ne motim. Nism pa čist zihr da je blo tak, sej sm gledla, sam sm že mal pozabla. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Ma ja, Dejan se ji je htel opravičit, pa je rekla da se ji sploh ne rabi, pa da se ona njemu nebo. Mislim, da je blo nekaj takega :D
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Dejan je reku, da mu je žal za grde besede, ki jih je reku in da se ji lahko opraviči. Ampak mu je ona že posegla v besedo in rekla: Ne, ne rabi! :roll: Mislm, meni se je že zdelo lepo, da je pršu u oddajo. Pa vidlo se je, da mu je bad za use skupej, medtem ko Tjaša seveda ustraja pr svojm in je najbolj pametna.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Odgovori