electra* napisal/-a:mogoče Tyeb pa Naske, ker sta se pogovarjala kdo je v njihovi skupini nominiral Dejana in se je takoj spod izpisalo, da se je prepovedano pogovarjat o tem kdo je koga nominiral...
Skor zihr ja! No končno - bo šu usaj za Naske vn, k itaq nč od nč ni od njega Sicer pa bo skoz zihr spet Sandi nominiran...
končno je enkrat Naske nominiran
sam kako je ta Mateja čudna s tisto roza šminko in solarij-barvo.sm mislila,da je bla zarad indijancev taka prejšnji teden pa zgleda, da ni
Za moje pojme bosta šla naslednjo rundo ven Saša al pa Naske. Seba in Sara se mi zdita kr priljubljena. Men gre pa ful na živce Nasketova govorica, jst ga ne razumem NČ! Mogoče eno besedo od desetih
Jez sm tudi presenečena nad nominacijami . Po moje zna it vn Sara al pa Saša. No bomo vidli... Drgač pa se mi je zdelo bedno od Tjaše, da ni želela sprejet opravičila in spet trmarla po svoje.
Aloha napisal/-a:A se sam men zdi tale Naske k en vesolc ...? Vs mali, suh, koščen, glava pa taka "alienska" .
Sm enkrat ujela ga sedet u tisti spovednici in mi je biu kr mal spuki.
Sam res.
Sam men je Naske kr faca - res je da tak govori da ga komi kej razumeš, sam mi je ful tak posrečen, že sam ko ga vidim mi gre na smeh. Upam da ne bo šel on ven, bi mi ga blo škoda.
Za Sebata sm zihr da se nima česa bat, ma ful visoko priljubljenost, medtem ko za Nasketa nism tak zihr ... upam pa v glavnem, da gresta al Saša al pa Sara. Rajš Saša.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Meni tud ni Naske med "najbolj priljubljenimi". In bi ga od teh nominirancev tud najmajn pogrešala, tak da sem kr za to, da gre on v petek ven. Pomoje Sara ne bo šla, za ostale tri pa tega nekak ne morem rečt, ker Seba je ful konflikten kar bi znalo ljudi odvrnit od tega, da bi ga želeli zadržat v hiši, Naske mi je čudn in ima tud minus točke pri tem, da se skoz drži Sebastijana, da je brez lastnega mnenja,... Saša pa je nova - ponavadi grejo ti prej ven.
Na žalost je kar zelo velika verjetnost, da bo šel Seba ven. Ima največ privržencev, vendar tudi največ že kar malo fanatičnih nasprotnikov, ki komaj čakajo, da ga vržejo ven. Pri tem glasovanju so pomembni predvsem nasprotniki, saj se glasuje kdo gre ven, medtem ko se bodo glasovi privrženec porazdelili med tri ostale nominirance in tako zbledeli.
Če bi jst zbirala, bi šla Saša ven, ker mi od vseh teh nekak najmanj sede, mogoče zato, ker je še nism uspela bolš "spoznat". Drugi so mi pa čist nemoteči.
Kva je blo s Tjašo, a se ji je Dejan praviču al kaj? K nism od začetka gledala...Ma oba bi že loh nehala s tem in zaklučla to zadevo.
Mislim da se ji je neki, ja ... ona je pa rekla da se njemu ne bo, če se ne motim. Nism pa čist zihr da je blo tak, sej sm gledla, sam sm že mal pozabla.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Dejan je reku, da mu je žal za grde besede, ki jih je reku in da se ji lahko opraviči. Ampak mu je ona že posegla v besedo in rekla: Ne, ne rabi! Mislm, meni se je že zdelo lepo, da je pršu u oddajo. Pa vidlo se je, da mu je bad za use skupej, medtem ko Tjaša seveda ustraja pr svojm in je najbolj pametna.