vas trenutek dneva
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
-
- Cosmopsiho
Variirajo od dneva do dneva ...
*eden je gotou tist, k pridm dam s fitnesa, se zmatrana ruknem pred komp, si nardim kokos proteinčke z jogurtom in se počasi hranim
*pa tist, k se ob ene šestih zutri zbudim, kr me lulat, odropotam u miže do veceja, grem nazaj u pojslo, hladn luft, tišina in zavedanje, da lahko še lep cajt mirno ajam
*in tist, k se usedem nekam na sončija, si naročim belo kofetko s tadobro smetano, čekiram mimoidoče in klepečem o random zadeuščinah tistih dni
*zlo posebni, intimni in osvobajajoči so bli pa vedno tisti trenutki, k sm zgodi zutri (spomlad, polet) se spraula pokonc, šla sedet na skale ob morje, zgodnji sončni žarki, bonaca, žvrgolenje jutranjih tičeu, brbotanje motorja barčice u daljavi, use tko zlo spokojno, relaksacijsko, umirjeno ... use dokler ne prbrzi prvi frčo mem, takrat je trenutka u luft konc
*eden je gotou tist, k pridm dam s fitnesa, se zmatrana ruknem pred komp, si nardim kokos proteinčke z jogurtom in se počasi hranim
*pa tist, k se ob ene šestih zutri zbudim, kr me lulat, odropotam u miže do veceja, grem nazaj u pojslo, hladn luft, tišina in zavedanje, da lahko še lep cajt mirno ajam
*in tist, k se usedem nekam na sončija, si naročim belo kofetko s tadobro smetano, čekiram mimoidoče in klepečem o random zadeuščinah tistih dni
*zlo posebni, intimni in osvobajajoči so bli pa vedno tisti trenutki, k sm zgodi zutri (spomlad, polet) se spraula pokonc, šla sedet na skale ob morje, zgodnji sončni žarki, bonaca, žvrgolenje jutranjih tičeu, brbotanje motorja barčice u daljavi, use tko zlo spokojno, relaksacijsko, umirjeno ... use dokler ne prbrzi prvi frčo mem, takrat je trenutka u luft konc

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Cosmopsiho
* zjutraj, ko se zbudim, vroc tus in kavica, potem pa en noro dober dan v sluzbi, ko mi vse rata in sem tudi po sluzbi cist dobre volje
* poleti zvecer, ko se vroc dan malo ohladi in se z babami zapricamo v kaksnem kaficu na terasi
* zgodnja, sveža jutra kjerkoli ob obali
* ali pa zasneženi večeri okrog božičnih praznikov
* poleti zvecer, ko se vroc dan malo ohladi in se z babami zapricamo v kaksnem kaficu na terasi
* zgodnja, sveža jutra kjerkoli ob obali
* ali pa zasneženi večeri okrog božičnih praznikov
Moj trenutek dneva pa je, če se zjutri lahko naspim, kokr mi paše (da me ne zbudi alarm), sm sama doma, počas ustanem, si nardim svojo belo kavico, pržgem lap topa in v miru prečekiram, kaj je novga na forumu. Pa tud večeri, ko sm lahko dolg pokonc in vem, da mi drug dan ni treba vstat in da s frej.
-
- Kofetarica
- Kontakt: