Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

dons bi mela 4 leta :cry: ... če me neb prevaru... :cry:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

lakeesha napisal/-a:dons bi mela 4 leta :cry: ... če me neb prevaru... :cry:

Ja no, pa te je, torej bolje, da jih nimata.
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

danes je 2 leti odkor sem samska :eek:
imam se super, dogaja se marsikaj, in se z njim sva prijatelja :)
stisnit zobe, glavo gor, zrihtajte se in ven! vse bo se vredu, samo vrjemite v to!
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

js bom mela pa jutri 7 mesecev (srečne) samskosti :) čeprav je bilo na začetku težko, sem zdaj vesela, da nisva več skupaj. z njim ne bi nikoli doživela vsega, kar sem doživela v tem času. nikoli ga ne bi tako žurala, in verjetno se ne bi tako ujela s sošolci na faksu, ker bi bila več z njim kot z njimi. novo leto bi pa verjetno preživela v kakem lokalu v njegovi bližini, ker se njemu pač ne bi dalo nikamor.. tko pa sem imela najbolj noro novo leto ever :D sploh je bilo zadnje pol leta zame eno boljših obdobij doslej.
tako da punce, glejte na to pozitivno. vsak konec pomeni nov začetek in vsaka slaba stvar prinese s seboj nekaj dobrega. tudi če se sliši klišejevsko, je čisto res :)
to infinity and beyond!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

tamaragro napisal/-a:Ne vem če tole drži in če ti bo v pomoč, ampak prebrala, slišala sem da vezo preboliš v tolikšnem času, da čas, kateri si bila v vezi deliš na pol. Torej v tvojem primeru :roll: 3/2=1.5 en mesnc in pol, da preboliš.

oprosti ampak to me je pa res nasmejalo :lol:

kolikor je pa meni znano, je prebolevanje odvisno od vsakega posameznika :) in kaj zdej js, k bova mela kmalu 36 mescov (pa da bi Bog ne daj končala) ga bom prebolevala 18 mescov? ma ja še kej, kam pridemo?! :D
sexybeyb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a sexybeyb »

punce, glavo gor...pomlad,poletje in sonček so pred vrati in čaka nas veliko, veliko uživancije. Saj veste, morje, sonce, dobra družba...tudi samske se imamo lahko najbolje, in tudi če ne verjamete- ko boste najmanj pričakovale se bo odprlo nekaj novega in bo prišel čas, ko boste spet srečno samske (ali že zasedene),polne pozitivne energije in nasmejane stopale po svetu...jaz sem trenutno v tej fazi, čeprav so minili šele 3 meseci (sama sebe sem prepričala, da me ni vreden in sem si ponavljala njegove napake, ki jih je bilo nemalo-in še sama težko verjamem kako mi je to uspelo, ampak mi je :D )...

Upam, da bo kmalu tudi vsem, ki si to želijo-verjemite, da tega niso vredni :!:
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

jaz sem tudi zdaj na sveže s5 razočarana... ampak verjamem,da se vse zgodi z razlogom...čeprav mi ni lahko zdaj,verjamem da bo minilo... :cool:
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

hej punce..ja in sm tut js kt mnoge ostala konc koncou brez njega..bla sva skupi mal vec kt 1 leto..niti ne tolk sam biu je moja prva nekak resna ljubezn in res sm ga mela zlo zlo rada..zdej je približn 2 mesca kr nisva vec skupi in se ne pocutm cist nic bols kt prve dni..mogoce se celo slabse..ves cas se sam sprasujem kaj bi lahko nardila se da bi ostala skupi..ker ubistvu ni navedu konkretnga razloga, da greva narazn..razn tega da, se me je navelicu, da bi rad se mal uzivu pa da me nima vec rad tko kt na zacetku in to je blo to od takrat se nisva vec slisala.. :cry: :cry:
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

se se jaz dodam zraven na listo samskih...

samo sem jaz koncala ker to ni vec slo nikamor. skoz SKUPAJ, NARAZEN, SKUPAJ, NARAZEN...

ja tezko mi je. jokam se, razjocem se... se smilim sama sebi, sam enkrat bo boljse. :razz: vem, da bo...
Uporabniški avatar
just_a_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a just_a_girl »

linkica napisal/-a:se se jaz dodam zraven na listo samskih...

samo sem jaz koncala ker to ni vec slo nikamor. skoz SKUPAJ, NARAZEN, SKUPAJ, NARAZEN...

ja tezko mi je. jokam se, razjocem se... se smilim sama sebi, sam enkrat bo boljse. :razz: vem, da bo...

Same here! :cry:
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

just_a_girl.. a res? kolk dolg sta pa bila skupaj? kolk sta stara?
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

o kriza .. kolk koncev kar naenkrat :(
punce, glave pokonci, glejte naprej namesto nazaj. morate vedet da bo sčasoma boljše, verjetno celo veliko bolje kot takrat ko ste bile z njim :) samo močne morate bit :zustimm:
to infinity and beyond!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

ITAK, da bo bolše, vedno je blo, čeprav se vam ne zdi zdej tak ... vse za neki dobro in če se niste počutle okej z njim, je brezveze vztrajat v taki vezi ...
ni vse v tem, da "najdeš fanta", ampak v tem, da si najprej zadovoljen s svojim življenjem pol pa greš dalje in to deliš še s kom, ki te je vreden :)

kolk je še lušnih stvari pred vami, uživajte jih brez slabe vesti, čeprav se zdej zdi, da se vam je vse porušlo.... pa se ni ;)
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

ja..sej mal kasnej dojameš, da je blo itk bolš tko..če bi vama (nama) blo usojeno bit skupi..bi že tko ostala..sam težko je k se kr naenkrt zaveš, da ma on svoj živlene, in te ne rabi več ob sebi..ti greš pa brez njega tolk težko naprei.. :(
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Midva sva šla tud skoz skup narazen...in sm pred dvema tednoma nardila temu konc, pa me je klicau pa nisem nč odreagirala, potem je pa meni blo tok hudo in sm ga klicala, pa je reku da bo tko bolje, ker enostavno več ne nejdeva skupnega jezika. In vem da je obema hudo, sam kej naj...in vem da me bo še klicau..ne vem kaj bo iz tega vem samo, da ful trpim, ker sva 2 leti mela tako zvezo, o kateri človek sam sanja, potem sm pa js nek srat začela, pol spet on..in nikakor konca sranja. Pa tud ljubezen je mal minila mene, vem pa da tud njega..sam ga mam še zmer rada in upam, da se še enkrat pogovoriva, ker mislim da bi se stvari dalo popravit :(
Zaklenjeno