Lauren - hvala bogu, da je šla ven. Sej je mela lepe slike pa vse, ampak sori, če se greš pa neki tazga, moraš pa pokazat eno voljo, da se vsaj naučiš. Hodila je ko štorklja z gipsom, v reklami se je obnašala ko narkomanka, in več kot očitno je blo, da ji dol visi za vse. Tega si wannabe model pač ne more privoščit.
Dominique - joj ne vem, sam ta ženska men zgleda starejša kot je v resnici. Sploh s to frizuro bi jo prej mela za eno mlado (30 let staro) mamico, ko t pa en hud model.
Whitney - polna sama sebe, sklicuje se sam na to, kolk je njen težko, ker je pač močnejša, skoz neki igra, zavija z očmi če kdo drug zmaga, ker itak tista ko zmaga je kao halo, kako je pa ona lahko zmagala.... mah... hitr bo šla ven.
Fatima- resnično sem upala da gre ven, ker mi je s svojim obnašanjem tudi fizično postala grda. Sploh je ne morem gledat. Smili se sama sebi, zgovarja se na pač tisto iz mladosti, po drugi strani pa vse blati in se ima za nekaj več. Da ne govorim o tem, da je lahko tako omejena, da gre na show, kjer se potuje po svetu, brez urejenih dokumentov. In ji uspet 5 pred 12. Mah, jaz bi jo poslala domov.
Anya - ni mi všeč. Sej je ok kot oseba, prijazna in vse, fizično mi je nikol ni bla všeč. Ena izmed mnogih punc, kot jih lahko vidiš na cesti.
Katarzyna - ta mi je pa cuker. Ful mi je lepa, prijazna, nesebična... ne vem no, neka milina je pri njej, deluje pomirjujoče in navijam za njo