Bom probala ubrat eno srednjo pot med purple pa julio 

Torej, ko se zaljubiš, se pač zaljubiš. Takrat ne razmišljaš ne o starosti, rasi, veri, ciljih, hobijih itd... takrat itak vidiš vse super in živiš v iluziji, da bo ljubezen vse premagala. Ampak seveda ne bo. Potem si pa čustveno že tako vpleten, da vidiš razlike, da veš da ne bo šlo, a se še kar slepiš, da je vse ok. 
In tak je pač primer pri tem - ful starostna razlika, bum tresk zaljubljenost, potem pa realnost. In mene bo tud kdo težko prepričal, da imata dolgoročno gledano 15-letnica in 40-letnik iste cilje. Jaz recimo pri 30ih vidim, da sem samo 5 let nazaj čisto drugače razmišljala, kaj šele pri 15ih. Da ne govorim o tem, kaj se zgodi, če tako mlada začneš resno in lahko tudi zaradi bolj "življenjskih" problemov stresno zvezo. Ko začneš dejansko živeti, ko začneš spoznavat svet, se mišljenje in prioritete zelo spremenijo, da ne govorim o tem, kako bo, ko bo 15-letnica stara 35, na vrhuncu spolne moči, mož pa 60... 
Da ne bo pomote, jaz ne obsojam ničesar, ampak na dolgi rok pa dvomim, da kaj takega (to velja tudi za tak, ki so pač čisto različni in brez skupnih ciljev) lahko uspe.