Lejla86 napisal/-a:Če te bosta zarad tega, ker boš iskrena z njima, odj***le, pač nista prave prijateljice...sem se pa tud jst na podobn način oddaljila od prijateljic iz srednje šole...se mi zdi, da se kr dost spremeniš, ko greš enkrat na faks...pa se nimaš več kej pogovarjat z nekaterimi...tko da tud če ne boste več tok skupaj, se ne sekiraj, ker boš spoznala še tok enih novih ljudi, da ne boš mela časa mislt nanju...
Drgač pa na tvojem mestu, bi se jst pogovorila z njima...
ja sej to se ponavad zgodi, ko pač skušaš kolegicam dopovedat, da pač bi namesto da bi jkot prej kofetkala v nedeljo cel dan z njimi, šla raje na izlet s fantom.tega pa pote sploh ne morejo razumet
marypa...ko imaš enkrat fanta se velik stvari spremeni.prej si skos s kolegicami žural naokol, počel stvari ki jih počnejo samski ljudje, imel prosti čas samo za njih....ampak ko imaš fanta pa pač tko ne gre.vsaj jst nebi mogla furat istega načina žiulenja kot sem ga ko sem bila samka, kot zdaj ko imam fanta.Oboje se da lepo zdržit, ampak gre se za nekak fifty-fifty varianto.nekatere kolegice pa tega nočejo razumet da kr naenkrat nisi ves "njihov".ja sori, jst sm s takimi končala, ker nimam kej.Imam zdaj druge kolegice, ki te stvari prkleto dobro razumejo in se imamo superfinofajn.
s takimi ki pa sa težijo, zakaj nisi skos z njimi, pa sori, teženja ne maram, če ne razumeš, pote pač sploh ne bom imela časa zate, tud za en kafe ne.
je pa res, da je moj fant naredil v treh letih zame velik več, kot one v desetih.tko da mu gre absolutne prednost..