on ne more...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

tud pr men je blo tko da ko svva prvič hotla sexat se mu ni dvignil, al pa se mu je za kratek čas. razlog je bil v tem da ni bil navajen s kondomom sexat ker je mel prej žensko k je bla na tabletkah in je kao manj čutil, pol mi je pa povedal da je blo to zato ker je bil pač živčen, ker me ma rad in se je hotel 100% najbol izkazat in narest stvar tako kot je blo trba.. je bil tok pod pritiskom ker je mogu bit najboljši in je mel sam to v glavi, kako me bo posexal da bom rekla da tko dobr še nikol ni blo :D najbrš se to tut s tvojim fantom dogaja - mal je živčen... mogoče kozarček alkohola ne bi škodil da se mal sprostita. ampak samo kozarček, če bo preveč ne bo dobr :) al pa ga presenet s kakšnim hudim strptizom ala dita von teese ;)
Our passion is our strength <3
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mahagonij napisal/-a:Malo alkohola pomaga.

Sem hotela isto predlagati. :D Za pogum bi se gotovo obneslo, v tem ne vidim nič slabega.
tejka 21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tejka 21 »

hei julia!

Sporočam ti, da sem jaz imela s partnerjem podobne težave. sedaj sva skupaj že leto in pol in najin sex je odličen, zato ker sva spoznala en drugega, spoznala sva kaj komu paše in kako.

S spoznavanjem partnerja, potrpežljivostjo, pogovarjanjem in predvsem ljubeznijo se vse da narediti.

pa veliko sreče :wink:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Tamala_mrha napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Malo alkohola pomaga.

Sem hotela isto predlagati. :D Za pogum bi se gotovo obneslo, v tem ne vidim nič slabega.

js sm opazla, da to ni lih najboljša rešitev...

sicer pa, punca sprostita se...spoznajta želje, strahove, probleme drugega, poglobita se v zasebnost...
Uporabniški avatar
Kaathy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Kaathy »

Jah, v teh letih se bo počasi pač moral navadit seksat. Izgleda, da še ne ve, kaj zamuja. :D Mogoče bi začela bolj počasi, sproščeno, s kakšno masažo ipd. Vzemita si čas za to.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

pač poskušajta, naj ga ne bo sram...uprizori eno dobro predigro, da ga fejst vburiš.... enkrat se mu bo ziher vstal, sam poskušajta še naprej in čim bolj se sprostita
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

mogoče pa je on tist ta neizkušen in ga je strah?
Uporabniški avatar
Absint
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Absint »

Punce, vse lepo in prav - razumevanje, pa drugič bo bolje, tolaženje da nas partner zadovolji drugače...
Ampak, če težava kar ne mine, potem si moramo priznati: tale veza ne špila. Če sta oba zdrava in ne ravno metuzalemske starosti ter se imata rada in imata zdrav, poln odnos - se bo težava z dvigovanjem pojavila kvečjemu takrat, ko bo res utrujen ali napet. In ti bo itak povedal, da je tako in se verjetno ne bosta niti spravljala k seksu.
Torej: če vse špila, težav z dvigovanjem ni! Zapomnite si to in končajte zvezo, kjer se težave s potenco vlečejo. Sicer se vam bo nujno zgodilo, da boste nezadovoljne, nezadovoljene in začele kopati po sebi, da bi ugotovile, kaj je narobe z vami. Boste videle, kako osvežujoča sprememba je potem v novi zvezi, kjer je vse čvrsto.
Uporabniški avatar
sxilady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sxilady »

Jst ti pa predlagam, da ga ne silit..
k z mojim sva mela isti problem, sam mu moreš dat vedet da je teb ful ušeč njegov prijatelček in to ne glede na to al mu stoji al ne..
najprej se malo prvadta bit skupi naga.. pa dej se mal igraj z njim, pa bo use ok.. boš vidla.. tipčki znajo presenečat :wink:
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kasiopeia »

Absint, brez zamere, ampak jaz se pa s tabo ne strinjam... Nekatere težave nimajo korenin v vezi, ampak v moškem samem. In ne bodo odpravljene, če se zveza prekine (no, za partnerko že, zanj pa ne)... Njegova samozavest bo doživela samo še hujši udarec in še težje bo odpravil težavo. Jaz priporočam predvsem veliko strpnosti, spodbujanja, poskusita ustvariti vzdušje, v katerem si lahko vse povesta, ti mu povej, da si ga zaradi tega nič manj ne želiš in da ni nič manj moški. Vem, da zveni zelo otročje, ampak če orodje ne dela, lahko moški zaradi tega res trpi in mu takšne potrditve s tvoje strani, da je še vedno zaželjen, lahko res pomagajo. veliko časa posvetita predigri, pa tudi predigra, ki je sama sebi namen je lahko v veliko olajšanje (razbremeniš ga pričakovanja). Ko enkrat odpove, ga je ptem vsakič strah, da ne bo šlo. Zato ti svetujem, da se neobremenjeno spustita v raziskovanje drug drugega in se potem nekega dne, ko bo vse ok, spustita tudi malo dlje. Vem, da je tudi tebi težko, ampak bo ves trud poplačan, ko vama bo uspelo, on ti bo pa hvaležen za potrpežljivost.
Good luck :wink:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

se pač zgodi P***a...jaz sn enkrat celo noč igral poker pa skadil 3 škatle pa prišo domov ob 7ih zjutraj,pa sn hoto pa ni šlo pa če ga vbiješ..so dnevi ko stoji cel dan,so pa tud dnevi,ko je na počitnicah..
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Jst mela z zadnjim isti problem..In iz mojih izkusenj je vse v psihi..

stevens-zgodi se,zgodi,sam sori,more bit pa ja bit veckrat na delu kot na dopustu ;)
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

js bi se pogovorila z nemu ker lohk da ga premalo zrajcaš ali kaj podobnega....
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

ljubezen in seks

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

razlogi:
- misli na drugo, je zaljubljen, razočaran ali kaj podobnega
- nima izkušenj, trema
- druge težave

kolegica imela enako težavo...
v njenem primeru še ni pozabil na bivšo...
upam da vama uspe :wink: :D
Uporabniški avatar
katie08
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katie08 »

ja pač pr nam ne pride čist zmeri, njim se pa vsaka napačna misel pozna na njihovih prijatlčkih.
pomoje najbolš dat času čas. lohk mu ponudš pogovor, sam če noče, ne silit vanj. pa če bo neki časa abstinirou, bo pol lažje. najine krizice so se rešile po kšnmu tednu, k se pač nisva vidla, in k sva se... kt da krizice sploh nikol ni blo!
Odgovori