Zdravilo za zob
Zdravilo za zob
Zdravo!
Včeraj sem bila pri zobozdravnici in mi je seveda vrtala pa to in na koncu dala zdravilo v zob. Po končanem postopku me je zob skelel in tudi danes me še malo. ali je to prav, da te potem še skeli? Moram pa povedat, da preden sm šla k zobarju, me zob ni nič bolel, samo čigumi se mi je zatikal, ko sem ga hotla vn dat. Kontrolo mam šele čez dva mesca, tudi to mi je ubistvi mal dolgo.
Hvala že vnaprej za odgovor.
Lp
Včeraj sem bila pri zobozdravnici in mi je seveda vrtala pa to in na koncu dala zdravilo v zob. Po končanem postopku me je zob skelel in tudi danes me še malo. ali je to prav, da te potem še skeli? Moram pa povedat, da preden sm šla k zobarju, me zob ni nič bolel, samo čigumi se mi je zatikal, ko sem ga hotla vn dat. Kontrolo mam šele čez dva mesca, tudi to mi je ubistvi mal dolgo.
Hvala že vnaprej za odgovor.
Lp
Te bolečine so reakcija na zdravilo, po navadi traja nekaj dni, da neha bolet... no, jaz sem v zadnjih dveh letih imela veeelikooo izkušenj s temi zdravili, in se je nemalokrat zgodilo, da sem zaradi bolečin, ki jih je povzročilo zdravilo, morala nazaj, da mi ga je vzel ven. Pač si lahko nanj preobčutljiva. Ampak tu gre res za hude bolečine, ko ne moreš spat. 

No ja, bom jst kr tukej vprašala, ker ne vem kje drugje bi.. Torej sopodnja čeljust, oz prvi trije zobje, pa ne zobje, dlesni me skelijo, pa ne skelijo, občutek je kot da so vnete. Pa izdelale so soj smrad; kot da bi bilo nekaj gnojnega? Mogoče katera ve, kaj bi to lahko bilo? Sj v sredo grem tko al tko k zobozdravniku, samo zanima me, da bom vsaj pb. vedela kaj pričakovati..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Pred enim tednom sem pri zobozdravniku dobila lokalno anestezijo, ko sem vse spet začela normalno čutiti, me je ustnica začela boleti. Ene 2 dni nazaj je bolečina izginila, danes pa znova, tokrat malo drugače - točno tam, kjer sem dobila injekcijo, mi je najprej kot da bi malce oteklo, kot da bi bila voda not. ene 10 minut za tem sem šla pogledat in nastala je prava bulica, čisto trda. Kakšna ideja, kaj bi to lahko bilo?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant