jaz sem se mogla temu stavku tak dolgo smejat... kaj že praviš?

Jaz pa poznam 2 primera s ključi porisanih avtov v Ljubljani (mariborska registrska).SSarchy napisal/-a:V Ljubljani ne poznam primera, da bi nekdo težil štajercu, ker je pač iz štajerske.
metuljčica* napisal/-a:Jaz pa poznam 2 primera s ključi porisanih avtov v Ljubljani (mariborska registrska).SSarchy napisal/-a:V Ljubljani ne poznam primera, da bi nekdo težil štajercu, ker je pač iz štajerske.
SSarchy napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Jaz pa poznam 2 primera s ključi porisanih avtov v Ljubljani (mariborska registrska).SSarchy napisal/-a:V Ljubljani ne poznam primera, da bi nekdo težil štajercu, ker je pač iz štajerske.
V mariboru je folk full nestrpen do Ljubljančanov. To sem slišala že od mnogih. Moja izkušnja pa ni taka, da bi mi nekdo porisal avto s ključi, ampak so se najprej na naju s fantom hotli fizično spravit trije mariborčani - kar tako. Tekom noči (šla sva na en party) pa nisem poslušala drugega kot to, da naj se rajš izogibava določenih lokacij, da so zmer 'frke', ko pridejo Ljubljančani v Maribor (to se je dogajalo, ko sva hodila ven na zrak pit al pa kadit), en mlajši fant mi je s ponosom kazal pištolo, češ da je on glavni... Tok primitivno je vse skupi izpadlo, da sem se res počutla kot ogrožen izmeček. Sama agresija in nestrpnost. To je pač moja izkušnja, poznam pa še veliko hujše zgodbe, ko se je folk dejansko izživljal. To sem mislila povedat prej, ko sem omenila, da ne poznam primera v Ljubljani, da bi folk težil nekomu zato, ker je mariborčan.
In dejansko imam odpor samo do Štajercev. Vsi ostali so mi full simpatični. Jebi ga..
SSarchy napisal/-a:V mariboru je folk full nestrpen do Ljubljančanov. To sem slišala že od mnogih. Moja izkušnja pa ni taka, da bi mi nekdo porisal avto s ključi, ampak so se najprej na naju s fantom hotli fizično spravit trije mariborčani - kar tako. Tekom noči (šla sva na en party) pa nisem poslušala drugega kot to, da naj se rajš izogibava določenih lokacij, da so zmer 'frke', ko pridejo Ljubljančani v Maribor (to se je dogajalo, ko sva hodila ven na zrak pit al pa kadit), en mlajši fant mi je s ponosom kazal pištolo, češ da je on glavni...
small_star napisal/-a:Če sklepam po mojem atiju... znajo bit korošci zelooo trmasti. Tudi, če nekaj narobe vejo ali delajo, jih ne prestaviš niti za 0,01%
ribicaX napisal/-a:mulatto_f napisal/-a:Dolenjci majo take domače fešte pa čage, tak Stavros, Borno, Gibonni variante...
to pa sploh ne drži. na podgurskih feštah se vrti narodno zabavna domača muzika. harmonika zažiga pa lojze slak seveda tud. sicer ne vem na kaki fešti si ti bla, da so vrtel stavrosa, borna, gibonija,... ampak zihr ne v podgurju. drgač smo pa dolenjci zelo veseli ljudje