Uhhh...ena moja punca ko sem imel ene 15 let se mi zdi...takrat je bil to prvi letnik srednje šole

...jaz kadim cigareto in mi je najedala da bi bilo dobro da ne bi kadil...in mi je čik hotela vzeti...in sem ven padel in vzel v usta tri cigarete in si vse tri naenkrat prižgal in kadil...in jo gledal.
Bil sem na ego tripu takrat ful(kot da sedaj nisem

)...in ji je potem ful bad ratalo...kolega je pa umiral od smeha(kao skrival smeh ampak mu ni ratalo)...
V bistvu šele sedaj vem da mi je želela dobro...jaz sem bil pa pač pameten in se počutil kaj bo ona meni govorila kaj bom jaz delal in kaj ne
Potem sem nehal kaditi čez čas in imel eno ki je kadila in vedno ko sva se ljubčkala sem imel filing kot da se s pepelnikom kušujem...njej valjda bad zaradi tega...sem ji tudio to povedal da imam tak filing....in sem potem spet začel kaditi ona pa je odpadla iz mojega življenja...spet kriva moja neresnost in občutek vtikanja v mene!
Zakaj za vraga ženske skušate dečkota spremeniti in ga ujeti v lovke in prevzgajati? Pa saj znate diplomatsko doseči svoje in obrniti tipa...a je tako težko okoli ovinkov direkt se lotiti me in ne na tak način da boste dosegle samo odpor in trmo nasprotnega spola?

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE