Nedolžnost
- Pearl Girl
- Sramežljivka
Ojla
Jst sm pa nova tukaj. Mal prebiram forum, pa sm končno pršla do ene teme, kjer lahko nekaj napišem
Ja torej, mam podobn problem kot tista, ki je to temo odprla: se že mal staro počutm, pa sm še vedno nedolžna....
Ok, kar dolgo časa sem bila ponosna na to, ker sem se pač odločila, da bom počakala na pravega, na nekoga ki me bo mel res rad, in da bo bil z mano zarad mene, ne pa sam zarad sexa, in da nočem biti kot nekatere, ki se dajo z vsakim dol... No potem sem pa spoznala nekoga, ki je bil kao ful zaljubljen v mene, ampak jst nism bila v njega... Nisva bila par, ampak sva se kar pogosto videvala. 2 meseca me je prepričeval, da naj spim z njim, pa mu ni blo nč jasno zakaj nočem, ker sem mu delovala zelo izkušeno (ne vem, od kod mu ta zamisel). Ko sm mu končno povedala, da še nikoli nisem, je bilo pa vsega konec - nisem mu bila več zanimiva....Itak sem se potem ful sekirala, zakaj sem mu sploh kaj verjela, in zakaj sem mu sploh tako daleč pustila - pretrgal mi je kožico s prsti, sam on tega ne ve, tko da pravzaprav nism več nedolžna....al sem?
Po tem me nekaj časa fantje sploh niso zanimali, pol sem se pa odločla, da se dam s prvim dol, ki ga spoznam (ja sj vem, čist kontra od prejšnjega mišljenja). In res spoznam enega, ki je bil za akcijo, in ko sva prišla do tega da bi seksala, ga ni spravil not, ker sem bla zelo živčna...Pol sem mu povedala, da še nikoli nisem, itak mi ni verjel, ampak vseeno se je hotel še kdaj dobiti z mano, pa jst nisem bila za to... No, pol se pa nisva več slišala.
Zdaj se pa spet z nekom dobivam, pa sva že dvakrat probala, pa spet ni šlo, ampak mu še nisem povedala, da nisem nikoli, ker se mi zdi, da se mu gre samo za sex, in da me bo pustil, če mu povem... Po tem, ko nama ne uspe, se poćutim čisto nesposobna...
Ne vem, čist sem zmedena zarad teh izkušenj s fanti. Zdi se mi, da če slučajno koga zanimam, moram spati z njim, ker drugače me bo pustil. Zato mi je pa postalo vseeno s kom se dam dol, samo da ne bo treba več razlagat da sem še nedolžna. Pa tud v takem čudnem okolju živim, kjer so same lahke okol mene, ki v enem mesecu sexajo s tolikimi, kot sem jih jaz do zdaj v vsem življenju imela - mislim, jst nism šla dalje od pojubljanja... Pol pa jst izpadem za lahko zaradi ljudi z bujno domišjlijo...
Hvala za pozornost

Ja torej, mam podobn problem kot tista, ki je to temo odprla: se že mal staro počutm, pa sm še vedno nedolžna....

Po tem me nekaj časa fantje sploh niso zanimali, pol sem se pa odločla, da se dam s prvim dol, ki ga spoznam (ja sj vem, čist kontra od prejšnjega mišljenja). In res spoznam enega, ki je bil za akcijo, in ko sva prišla do tega da bi seksala, ga ni spravil not, ker sem bla zelo živčna...Pol sem mu povedala, da še nikoli nisem, itak mi ni verjel, ampak vseeno se je hotel še kdaj dobiti z mano, pa jst nisem bila za to... No, pol se pa nisva več slišala.
Zdaj se pa spet z nekom dobivam, pa sva že dvakrat probala, pa spet ni šlo, ampak mu še nisem povedala, da nisem nikoli, ker se mi zdi, da se mu gre samo za sex, in da me bo pustil, če mu povem... Po tem, ko nama ne uspe, se poćutim čisto nesposobna...

Ne vem, čist sem zmedena zarad teh izkušenj s fanti. Zdi se mi, da če slučajno koga zanimam, moram spati z njim, ker drugače me bo pustil. Zato mi je pa postalo vseeno s kom se dam dol, samo da ne bo treba več razlagat da sem še nedolžna. Pa tud v takem čudnem okolju živim, kjer so same lahke okol mene, ki v enem mesecu sexajo s tolikimi, kot sem jih jaz do zdaj v vsem življenju imela - mislim, jst nism šla dalje od pojubljanja... Pol pa jst izpadem za lahko zaradi ljudi z bujno domišjlijo...

Hvala za pozornost

Pearl Girl
Če si nad 20 in si iščeš tudi tako stare fante, potem je nekako za pričakovat, da bodo fantje veliko mislili na seks... saj so že dovolj stari in so že seksali, zato se jim to ne zdi nek big deal. Nobenemu se očitno ne da čakat in ubadat z devico.
Sicer pa... mogoče si izbiraš napačne fante?
Če si nad 20 in si iščeš tudi tako stare fante, potem je nekako za pričakovat, da bodo fantje veliko mislili na seks... saj so že dovolj stari in so že seksali, zato se jim to ne zdi nek big deal. Nobenemu se očitno ne da čakat in ubadat z devico.
Sicer pa... mogoče si izbiraš napačne fante?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerska
ja tole je pa zelo zanimivo..še bolj me zanima iz goelga firbca, koliko si stara? Ja jaz da sem na tvojem mestu, če se zaljubim v moškega in postaneva par, se imava lepo, mu bom po nekaj časa tudi dala. Sej ne bo imel samo on nekaj od tega, se ne bom počutla izkoriščeno, saj če si ga želim, in to storiva, potem je zadovoljstvo obojestransko.
Tako je bilo pri meni, podobno, razen leta se ne ujemajo. Fantej so mi bili všeč, dosti jih je bilo, z dostimi bi lahko, vendar nikomur niem pustila da bi me nabrisu...sm si misla za prvikrat mora bit neki posebnga in sm čakala in čakala...bedarija če pogledam nazaj. Bi se pač bila dala dol z tistim ki me je spolno privlačil in bi bilo to to. Čeprav sem potem nedolžnost zgubila na takem butastem placu, ampak je blo lepo, ker je blo z pravo osebo, ki me ljubi še danes
Tako je bilo pri meni, podobno, razen leta se ne ujemajo. Fantej so mi bili všeč, dosti jih je bilo, z dostimi bi lahko, vendar nikomur niem pustila da bi me nabrisu...sm si misla za prvikrat mora bit neki posebnga in sm čakala in čakala...bedarija če pogledam nazaj. Bi se pač bila dala dol z tistim ki me je spolno privlačil in bi bilo to to. Čeprav sem potem nedolžnost zgubila na takem butastem placu, ampak je blo lepo, ker je blo z pravo osebo, ki me ljubi še danes
Always look on the bright side of your life.
Jaz ti bom pa svetovala, da nehaj hodit v skrajnosti. Slednje si namreč do sedaj ves čas počela. Princa na belem konju, ki ti bo nedolžnost vzel na rjuhi posuti s cvetovi vrtnic ni pametno čakati, tako kot ni pametno se dati dol s prvim, ki ti pride na pot. Pametno se je tudi zavedat, da obstaja velika verjetnost, da tip, ki bo prvi verjetno tudi ne bo zadnji. To ne pomeni, da bo seks slab, pomeni le, da nima smisla izvajat tolikšnega pritiska nad potencialnimi partnerji.
Išči fanta s katerim se boš dobro počutila in odmisli seks. Naj ne bo vsak tip padel pod analizo "je to tisti pravi?" ampak se prepusti dogodkom.
Preprosto se fino imej s tipom. Ne odklanjaj mečkanja, če bo pa želel takoj seks, mu lepo povej kako je s tabo. V kolikor je sissy bo pobral šila in kopita. Kar je odlično, za se znebit vse napačno pristopajočih tipov.
Ko boš našla nekoga s komer se maš tako in drugače fino, je dolgotrajno mečkanje priporočljivo. Tako raziskovanje je odličen uvod v karkoli, sploh pa sprosti punco in ji odvzame veliko treme. Spomnim se, da sva se s prvim mečkala in oralno obdelovala kake pol leta preden je sploh prišlo do penetracije.
Ko bo prišel pravi čas za samo penetracijo pa boš že sama začutila. Si boš želela še nekaj več. Seveda te bo strah, a je nekaj najbolj normalnega na svetu.
Pa preberi si veliko literature. Več kot o nečem veš, manj te je potem strah.
Išči fanta s katerim se boš dobro počutila in odmisli seks. Naj ne bo vsak tip padel pod analizo "je to tisti pravi?" ampak se prepusti dogodkom.
Preprosto se fino imej s tipom. Ne odklanjaj mečkanja, če bo pa želel takoj seks, mu lepo povej kako je s tabo. V kolikor je sissy bo pobral šila in kopita. Kar je odlično, za se znebit vse napačno pristopajočih tipov.

Ko boš našla nekoga s komer se maš tako in drugače fino, je dolgotrajno mečkanje priporočljivo. Tako raziskovanje je odličen uvod v karkoli, sploh pa sprosti punco in ji odvzame veliko treme. Spomnim se, da sva se s prvim mečkala in oralno obdelovala kake pol leta preden je sploh prišlo do penetracije.
Ko bo prišel pravi čas za samo penetracijo pa boš že sama začutila. Si boš želela še nekaj več. Seveda te bo strah, a je nekaj najbolj normalnega na svetu.
Pa preberi si veliko literature. Več kot o nečem veš, manj te je potem strah.

Imaš, da me vikaš!
Sm bila kar malo žalostna, ko sem prebrala tvoj zapis. Ker se tako zelo oziraš na okolico in na to kaj bodo drugi rekli. Pomembna si ti in ne dovoli, da upravljajo s tabo.
Tisti fantje, ki jih pa zanima samo seks pa pomoje niso zate. Kaj pa vem. Če si pred tem lahko mislila, da rabiš iskrenega fanta, ki te bo imel rad, te bo spoštoval, ne vem zakaj ne vztrajaš pri tem? Bodi to kar si, prepričaj se kakšen je fant, ki te zanima in pogovarjaj se z njim, saj boš le tako lahko izvedela kakšne namene ima.
S fantom, s katerim si bosta zelo blizu, te tudi ne bo tako strah in bo vse veliko lažje.
In ja, un fant ti s prsti ni vzel nedolžnosti. Zato se raje pazi takšnih za katere misliš, da niso kaj prida. Pa malo podučenosti ti tudi pomoje ne bo nič škodilo. Samo nasvet.
Tisti fantje, ki jih pa zanima samo seks pa pomoje niso zate. Kaj pa vem. Če si pred tem lahko mislila, da rabiš iskrenega fanta, ki te bo imel rad, te bo spoštoval, ne vem zakaj ne vztrajaš pri tem? Bodi to kar si, prepričaj se kakšen je fant, ki te zanima in pogovarjaj se z njim, saj boš le tako lahko izvedela kakšne namene ima.
S fantom, s katerim si bosta zelo blizu, te tudi ne bo tako strah in bo vse veliko lažje.
In ja, un fant ti s prsti ni vzel nedolžnosti. Zato se raje pazi takšnih za katere misliš, da niso kaj prida. Pa malo podučenosti ti tudi pomoje ne bo nič škodilo. Samo nasvet.
Re: Nedolžnost
Mrs. Smith napisal/-a:stara sem ze precej oz. ze zelo dovolj ( blizam se ze letom,ko bo treba zacet o letih lagat![]()
) in se vedno nedolzna...ce ne bi pila (ne cist uno v smislu alkoholizma
),kadila, imela precej razvit besedni zaklad tud v negativno smer, probala ze sve i svasta itd., bi bila kot devica marija. no, pa salo na stran.
zmer bolj se zarad tega sekiram in vedno bolj mi je nerodno.sicer je mojim frendicam to super, da sem taka, da bi morala bit ponosna, da tipi to spostujejo..ampak jz se ne pocutm bas tako supero tem zakaj tako, pa niti sama ne vem. v bistvu se niti nisem velikokrat znasla v situaciji,kjer bi se lahko zgodil sex. vec je bilo takih modelov,ki so hoteli kaj,kar na silo - pa so doziveli le kaksno klofuto, zmerjanje in me ni bilo vec. zaradi takih se mi tudi bolj ali manj gnusi cel moski rod. drugace je bilo pa tudi nekaj lepih trenutkov,ampak nikoli ni do nicesar-zaradi mene-prislo. in ko gledam nazaj, mi po eni strani niti ni zal, ker vem da bi se zdaj tepla po glavi, ce bi bila z dolocenim tipom, ki me je kasneje zelo prizadel. ne bom vec nakladala...samo vprasala bi: a se vam zdi to totalno cudno in predvsem jaz neki cuden frik ? enostavno ne spoznam tipa, ki bi se mi zdel vreden,kr z enim pa ne morem, ker mi slabo pride ob sami misli,da bi se me dotikal nekdo... dankis, ce se je komu to dalo prebrat
Pozdravljeni vsi, tukaj nedolžna 33- letnica.
Mrs Smith, te popolnoma razumem. Sem na istem, kar se tiče dojemanja moških in spolnosti, le da sama ne čutim gnusa ali slabosti, ampak, preprosto ničesar. Sem že bila večkrat v navezi s kom, s komer bi, ampak nisem bila prepričana, če je to res dobro in še čedalje bolj me je bilo strah, da bo izvedel, da sem nedolžna (pri recimo mojih 25) in vsem povedal, pa niti zaljubljena nisem bila.
Tako kot ti sem poslusašal druge, ki so mi rekli, da "pravi še pride", a se to ni nikoli zgodilo, saj so v mojih letih vsi po parih in ni izbire.
Tisti, ki so mojih letih, pa kot samski imajo dolga leta veze za seboj in ni primerjave med mano in njimi.
Za razliko od tebe pa nisem nikdar nobenga klofutla, kaj takega mi je nerazumljivo. Le nisme doživela obojestranske zaljubljenosti, ki bi prinesla tudi spolnost , to je vse.
Želim ti več sreče v ŽIVLJENJU kot sem je imela sama.
Upanja ni.

Zadnjič spremenil sound, dne 25. Apr. 2008 6:37, skupaj popravljeno 1 krat.
zgleda se res nekatere k še nismo preveč obremenjujemo s tem,k res jz vsazga skor k poznam je že...in pol se spr. ja kdaj bom pa jz ,k sm drugač stara 18 ,po mojem mnenju je to zame že velik, k zdej že vsaka druga 15-letnica seksa in me je včasih kr sram k se je itak vse okrog seksa vrti .tko da pr temah o tem lohk sam utihnem
in pol k še berem tipi majo najrajš device ...pol pa vidm k kakšn napiše ja z njimi se mi pa res ne da ukvarjat, pa jo rajš pusti k se mu ne da čakat 

Punce, ne se preveč sekirat. Jaz sem zgubila nedolžnost pri 22ih s sedanjim fantom, pa mi tudi malo ni žal. Ko sem mu povedala, da sem še devica, je bil prav prijetno presenečen. Je tudi rekel, da me bo čakal, dokler ne bom 100 % pripravljena. No na koncu je čakal le nekaj dni, ker se mu res nisem mogla upirat in niti nisem imela razloga, da bi se mu.