Foxy-lady napisal/-a:Zakaj pa si ni nasel ene, ki ne kadi? Al pa zakaj se ni mogel on tebi prilagoditi, da si se ti njemu? Normalno, da ti ni hotel nic slabega. Hotel te je spremenit. Ti si pac kadila? Ja in? To lahko pomeni samo to, da te ne more sprejemati tocno tako kot si.
Zdaj pa mas enega, ki kadi, pa ti tudi kadis nazaj. Zakaj pa zdajsnjemu nisi rekla, da te to strano moti in da noces, da on vec sploh kadi, tako kot je tebi to naredil bivsi ??
zato ker sem mu bila jaz všeč in ker to ni bil pomembn faktor. kako bi se on meni prilagodil? da bi začel kadit? pač so mu cigareti smrdeli in jaz sem to upoštevala, da nisem kadila, najprej v njegovi bližini, potem pa sem nehala.
ni me hotel spremenit, hotel je, da bi obema bilo prijetno, jaz pa tudi nisem tak egoist da bi nekomu pihala v obraz, če vem da mu to ne paše, sploh pa nekomu, ki ga imam rada.
mene kajenje ne moti, nasprotno - prav paše mi, zato si tudi jaz kdaj prižgem. zakaj pa bi nekomu na silo nekaj vsiljevala, če me ne moti? daj zberi se malo...