Kajenje in veza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
alchy_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alchy_ »

Jaz sem kadila 5let in fantu to ful ni bilo všeč...
tako da sem nehala...itak škodi tudi meni ne da ne...
res da pokadim še kakšen cigret ko grem ven in tu pa tam kakšnega ob kavi...ampak prej sem kadila po škatlo na dan,zdaj pa je škatla za najmanj 3-4 tedne :D...
odločila sem se pač ker me je fant prosil za-to in vem da če bi bila obratna situacija bi bilo tudi meni lepo da se je on tako odločil...
zdaj pa če je punca tko brezbrižna do tvojega mnenja ok...nevem zakaj si z njo...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Moj dečko je na začetku kadil.....
pa nehal za leto dni.....
pa spet začel in kadil pol leta.....
pa spet nehal......

za enkrat je v obdobju nekajenja, kar mi glede na to, da ne kadi, ustreza.
Da bi ga prosila naj neha kadit pa se mi zdi.... ne vem, no... čudno. Ne maram namreč prosit nič nikogar. Je lepo videt, da mu je dovolj to, da ve, da me cigareti res motijo, da neha kadit.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

2x
Zadnjič spremenil trapa, dne 24. Apr. 2008 7:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

3x
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a _~**SaaŠii**~_ »

pr nama pa noben ne kadi in je prou fajn :)
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a _~**SaaŠii**~_ »

pr nama pa noben ne kadi in je prou fajn :)
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natashaa »

Jaz nisem nikoli redno kadila, samo takrat če smo kje od zunaj bili z kolegicami al pa pri kaki kavi. Ko pa sem spoznala svojga fanta,pa mi je že na začetku zveze rekel, da ne mara kajenja. Da on ne more imeti punce, ki kadi...da ga pač to odbija. ....in se držim tega :D :)
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

ja res je odvisno... tudi mene je moj bivši prosil, naj ne kadim, in nisem - leto in pol... sedanji pa tut kadi in sem nekako tudi jaz začela spet... in zdaj... bi rada oba nehala pa ne vema kako :(
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Jaz sem svoje mnenje ze povedala glede kajenja. To, da partner nima pravice nekomu govoriti, kaj lahko dela in kaj ne. Isto je, kot da bi rekel, da ne smes s prijateljico na kavo, ker ga to moti. Ne morem verjeti, da eno to delajo

Jaz sem "cista" zdaj ze 2 tedna, torej prenehala sem kaditi pred dvema tednoma. Kadila pa sem 8 let. Z mojim bova ta mesec imela najino 3. obletnico in v teh treh letih mi nikoli ni rekel, naj neham kaditi ali da naj ne kadim, ker njemu to ne pase in ga moti.

Ne razumem, kak so lahko vasi decki tak sebicni, da vam prepovejo kaditi, ker njim to ne pase. Ve ste pa taksne cudakinje, da jih poslusate.
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka

Foxy - lady, čudakinje? v mojem primeru mi je dal jasno vedet, da mu to pač ne paše.... sicer pa ni hotel nič slabega, tudi men je blo ok, nekaj drugega bi bilo, če bi me silil v kajenje..... JAO no...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Zakaj pa si ni nasel ene, ki ne kadi? Al pa zakaj se ni mogel on tebi prilagoditi, da si se ti njemu? Normalno, da ti ni hotel nic slabega. Hotel te je spremenit. Ti si pac kadila? Ja in? To lahko pomeni samo to, da te ne more sprejemati tocno tako kot si.

Zdaj pa mas enega, ki kadi, pa ti tudi kadis nazaj. Zakaj pa zdajsnjemu nisi rekla, da te to strano moti in da noces, da on vec sploh kadi, tako kot je tebi to naredil bivsi ??
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka

Foxy-lady napisal/-a:Zakaj pa si ni nasel ene, ki ne kadi? Al pa zakaj se ni mogel on tebi prilagoditi, da si se ti njemu? Normalno, da ti ni hotel nic slabega. Hotel te je spremenit. Ti si pac kadila? Ja in? To lahko pomeni samo to, da te ne more sprejemati tocno tako kot si.

Zdaj pa mas enega, ki kadi, pa ti tudi kadis nazaj. Zakaj pa zdajsnjemu nisi rekla, da te to strano moti in da noces, da on vec sploh kadi, tako kot je tebi to naredil bivsi ??

zato ker sem mu bila jaz všeč in ker to ni bil pomembn faktor. kako bi se on meni prilagodil? da bi začel kadit? pač so mu cigareti smrdeli in jaz sem to upoštevala, da nisem kadila, najprej v njegovi bližini, potem pa sem nehala.
ni me hotel spremenit, hotel je, da bi obema bilo prijetno, jaz pa tudi nisem tak egoist da bi nekomu pihala v obraz, če vem da mu to ne paše, sploh pa nekomu, ki ga imam rada.

mene kajenje ne moti, nasprotno - prav paše mi, zato si tudi jaz kdaj prižgem. zakaj pa bi nekomu na silo nekaj vsiljevala, če me ne moti? daj zberi se malo...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Foxy-lady napisal/-a:Ne razumem, kak so lahko vasi decki tak sebicni, da vam prepovejo kaditi, ker njim to ne pase. Ve ste pa taksne cudakinje, da jih poslusate.

Zame pa to ni sebičnost, ker vsak ima tudi pravico povedati kaj ga moti. Me pa lahko izberemo med njim in cigareti.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

sanjaanja napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:Ne razumem, kak so lahko vasi decki tak sebicni, da vam prepovejo kaditi, ker njim to ne pase. Ve ste pa taksne cudakinje, da jih poslusate.

Zame pa to ni sebičnost, ker vsak ima tudi pravico povedati kaj ga moti. Me pa lahko izberemo med njim in cigareti.

Prepoved je sebična, ja. Najprej bodo cigateri, potem pa kaj sledi?

Če kadiš in ti tip pove, da ga to moti, bi to moralo bit zadosti, da bi nehala kadit. Če bom tipu nekoč nekaj prepovedala, ne bom nikdar vedla, če je to storil zato, ker me ima rad in me spoštuje, ali je to storil, ker sem jaz taka biatch ali ga je strah ostat sam...
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

men je moj povedu da ga mot... zarad mene/njega/naju sm nehala kadit. Ena kolegica mi je rekla, da me bo zdej hotu povsod kontrolirat pa se je izkazal, da ni tko.. Obema je zdej bolš... sej konc koncev od čikov nimaš nč.. užitek? če dobr pomislš ne.. ker bi pol non stop kadil in bi ti bila čist vsaka cigareta v užitek
Odgovori