A bi hodila z mano?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
ta-mala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ta-mala »

Z mojim sva začela čist tko da sva se pač lupčkala, pol po kakšnem tednu je bla pa debata kdo use išče tipe pa punce, pa je on reku da je ne išče več ker je mene najdu. Ja js pa isto a ne :)
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Po poljubljanju (na 1 zmenku) me je pač prašu: A to pomeni ja?
Pa sm se smejat začela in sm rekla: Ja..
Ni blo nobega: A bi hodila z mano? Ampak je blo na malo drugačn način.. pa mi je blo lepo.. in tudi stavek: a bi bla moja punca? me ne bi motu..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

joj, men je moj bivši reku: bi bla moja rožica?
to se je men tok lepo slišal, da joj... še zdj se mi lepo sliš... ker sm bla pol njegova rožica :love:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Uhhh..... Pri naju je bilo tako, da sva na koncu večera, ko sva se spoznala, si dala lupčka (uh, čisto zgrešen je bil). Pa sva ga potem na prvem uradnem zmenku popravila. In sva se čez 2 dni pogovarjala po msn pa reče: ej, a sva midva zdaj uradno par? Pa sem jaz rekla: mislim, da sva; kaj pa ti misliš? In je rekel: jaz sem zaaaaaaa (teh a je bilo za celo vrsto). Drugače pa se mi to, da bi me vprašal, če bi bila njegova punca sliši zelo romantično :hearts: .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

ena njegova kolegica mu je skoz težila če sva že skup in ji je enkt reku pa da ja, čeprou še nisva bla... zvečer sva šla vn in mi je to povedou, jest pa njega prašala zakaj ji je to reku, če pa ni res, pa d nej pol usaj kej nardi d to bo res (jp, sm hotla bit z nemu, sam nism hotla direkt povedat... sicr mogoč mal otročje, ampak sm zmer si želela, da me tip praša če bi bla z nemu :P)... najprej res ni skapirou za kaj se gre... pol sm prespala pr nemu isti večer in zjutrej sva pol spet pršla na to debato.. pa mu šenkt rečm d nej pač kej nardi d bo to res, kar je kolegici povedou, če pač ona to zdej že itk vrjame... in praša, če slučajn misln to, d če bi bla z nemu, men sej pa sam smejal... pol je pa dejansk prašou če bi hodila z nemu in itk d sm rekla ja :D sledeči poljubček in objem je blo pa neki najlepšga spljoh :love:
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Jst sem ji enostavno rekel "Rad te mam."
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

a bi bla moja punca? .. se mi nekak lepše sliši. Ah, če me zravn pogleda in se mi lepo nasmehne, enkrat še enkrat, mi je čist useen kj zravn reče. sledi kiss in je to to :D :D

pol pa wake up ja..
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Meni je ta stavek zeelooooooo otročji, verjetno bi umrla od smeha če bi me kdo to vprašal.
Pri meni ponavadi sva skupaj, spontano, brez kakšnega vprašanja. Potem pa že vidiš skozi čas koliko časa si vzame zate, ali te predstavi kolegom, kako se obnaša to tebe v družbi, ti reče rad te imam.... Če pa ne morem po vsem tem sklepati, kaj se dogaja, potem pa ga enostavno vprašam: kaj si misliš o nama, ali pa: kam gre to zdaj? In dobim odgovor :)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Pri nama se je kar s prvim lupčkom definiralo, da sva skupaj :) - mi je bilo pa smešno, ko sem po tem, ko sva šla vsak na svoj konec, kolegici poslala "Jz mam pa fantaaa" in sem se v tisti vzhičenosti zmotila pri številki in sem sms poslala njemu in ne njej :D .
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Midva sva najprej en mesec sam na kavo hodila pa na klopce sedet pa se pogovarjat pa na dolge sprehode...(ker je mel on takrat še punco, ampak sta že končvala zvezo)...no in ko sta nehala, sva se zvečer srečala v enem lokalu in bla itak takoj skupi, ko mi je povedu, da lahko delava kar hočva :). Čez ene 5 dni sva pa določila datum, kdaj sva sploh začela :P .
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Pri nama je pa blo tako, da je on hotel biti z mano, jaz pa z njim ne. Potem pa sem se zaljubila vanj, sva se zacela dobivati in sem rekla, da se lahko en cas videvava, da bova vidla, ce se vsaj malo ujemava in ce sva za skupaj. Ampak nisem dolgo zdrzala. Niti en mesec ni minil, pa sem mu ze rekla "I do".
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Kaj pa stavek: "Všeč si mi. Imam kakšne možnosti pri tebi?"
Kaj mislite o tem?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Fantin napisal/-a:Kaj pa stavek: "Všeč si mi. Imam kakšne možnosti pri tebi?"
Kaj mislite o tem?

To se slisi ze bolj odraslo in jaz osebno bi raje slisala to, kot pa "bi hodila z mano".
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Fantin napisal/-a:Kaj pa stavek: "Všeč si mi. Imam kakšne možnosti pri tebi?"
Kaj mislite o tem?

če znaš likati, prati, kuhati in opravljati hišna opravila, te lahko vzamem za služabnika... :wink:
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nokia_b »

pr nama je blo tko, d sm js prva vprašala: kaj sva zdj midva... in on tko odgovori, d sva intimna prijatelja...
mene je pa to tok przadelo, d sm se začela jokat,...in on pol tko čist začuden, d je skos mislo, d js neb bla z njim, ampak sam tko pač, in me je pol vprašo, če bi bla js resno z njim...js pa valda da ja...
Odgovori