A bi hodila z mano?
Po poljubljanju (na 1 zmenku) me je pač prašu: A to pomeni ja?
Pa sm se smejat začela in sm rekla: Ja..
Ni blo nobega: A bi hodila z mano? Ampak je blo na malo drugačn način.. pa mi je blo lepo.. in tudi stavek: a bi bla moja punca? me ne bi motu..
Pa sm se smejat začela in sm rekla: Ja..
Ni blo nobega: A bi hodila z mano? Ampak je blo na malo drugačn način.. pa mi je blo lepo.. in tudi stavek: a bi bla moja punca? me ne bi motu..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Uhhh..... Pri naju je bilo tako, da sva na koncu večera, ko sva se spoznala, si dala lupčka (uh, čisto zgrešen je bil). Pa sva ga potem na prvem uradnem zmenku popravila. In sva se čez 2 dni pogovarjala po msn pa reče: ej, a sva midva zdaj uradno par? Pa sem jaz rekla: mislim, da sva; kaj pa ti misliš? In je rekel: jaz sem zaaaaaaa (teh a je bilo za celo vrsto). Drugače pa se mi to, da bi me vprašal, če bi bila njegova punca sliši zelo romantično
.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
ena njegova kolegica mu je skoz težila če sva že skup in ji je enkt reku pa da ja, čeprou še nisva bla... zvečer sva šla vn in mi je to povedou, jest pa njega prašala zakaj ji je to reku, če pa ni res, pa d nej pol usaj kej nardi d to bo res (jp, sm hotla bit z nemu, sam nism hotla direkt povedat... sicr mogoč mal otročje, ampak sm zmer si želela, da me tip praša če bi bla z nemu
)... najprej res ni skapirou za kaj se gre... pol sm prespala pr nemu isti večer in zjutrej sva pol spet pršla na to debato.. pa mu šenkt rečm d nej pač kej nardi d bo to res, kar je kolegici povedou, če pač ona to zdej že itk vrjame... in praša, če slučajn misln to, d če bi bla z nemu, men sej pa sam smejal... pol je pa dejansk prašou če bi hodila z nemu in itk d sm rekla ja
sledeči poljubček in objem je blo pa neki najlepšga spljoh 

Meni je ta stavek zeelooooooo otročji, verjetno bi umrla od smeha če bi me kdo to vprašal.
Pri meni ponavadi sva skupaj, spontano, brez kakšnega vprašanja. Potem pa že vidiš skozi čas koliko časa si vzame zate, ali te predstavi kolegom, kako se obnaša to tebe v družbi, ti reče rad te imam.... Če pa ne morem po vsem tem sklepati, kaj se dogaja, potem pa ga enostavno vprašam: kaj si misliš o nama, ali pa: kam gre to zdaj? In dobim odgovor
Pri meni ponavadi sva skupaj, spontano, brez kakšnega vprašanja. Potem pa že vidiš skozi čas koliko časa si vzame zate, ali te predstavi kolegom, kako se obnaša to tebe v družbi, ti reče rad te imam.... Če pa ne morem po vsem tem sklepati, kaj se dogaja, potem pa ga enostavno vprašam: kaj si misliš o nama, ali pa: kam gre to zdaj? In dobim odgovor

Midva sva najprej en mesec sam na kavo hodila pa na klopce sedet pa se pogovarjat pa na dolge sprehode...(ker je mel on takrat še punco, ampak sta že končvala zvezo)...no in ko sta nehala, sva se zvečer srečala v enem lokalu in bla itak takoj skupi, ko mi je povedu, da lahko delava kar hočva
. Čez ene 5 dni sva pa določila datum, kdaj sva sploh začela
.

Pri nama je pa blo tako, da je on hotel biti z mano, jaz pa z njim ne. Potem pa sem se zaljubila vanj, sva se zacela dobivati in sem rekla, da se lahko en cas videvava, da bova vidla, ce se vsaj malo ujemava in ce sva za skupaj. Ampak nisem dolgo zdrzala. Niti en mesec ni minil, pa sem mu ze rekla "I do".
pr nama je blo tko, d sm js prva vprašala: kaj sva zdj midva... in on tko odgovori, d sva intimna prijatelja...
mene je pa to tok przadelo, d sm se začela jokat,...in on pol tko čist začuden, d je skos mislo, d js neb bla z njim, ampak sam tko pač, in me je pol vprašo, če bi bla js resno z njim...js pa valda da ja...
mene je pa to tok przadelo, d sm se začela jokat,...in on pol tko čist začuden, d je skos mislo, d js neb bla z njim, ampak sam tko pač, in me je pol vprašo, če bi bla js resno z njim...js pa valda da ja...