Ne vem kaj vam je. Nihče ne govori o usmrtitvi pasjih mladičev, ki so že prikukali na svet. Je pa govora o preprečitvi le teh revčkov.
Pa dajte no obiskat kakšno zavetišče, koliko nič krivih kužkov, muc čaka na zaslužene lepe domove, pa žal vsi ne bodo dobili tega...
zakaj jih producirat še več?
zakaj kupovat pri preprodajalcih, ko pa se jih s tem le podpira in spodbuja. Kaj pa preneseejo vse tiste njihove psice se pa nihče ne vpraša. Stroji za produciranje. Kaj šele vprašljivo zdravje mladičev. Ampak o tem je napisanega že ogromno, pa očitno še vedno premalo.
Ja. Mladiči, tako imenovani UPS se zgodi. Vendar zakaj ne bi psice sterilizirali, če vemo da bi bili mladički čisto odveč. In skrbi za razne upse so odveč.
Če bi se ljudje malo bolj zavedali kaj se dogaja- koliko živali je zapuščenih, koliko mladičev konča na smetiščih, pod sekiro, utopljenčkov, da ne govorim o razno raznih metanjih v krop...
Povejte mi kdo je tako brezčuten, da odnese 2 dni stare mladičke v gozd v zakotno grmovje, da pocrkajo v mukah?? tole zadevo govorim iz lastne izkušnje in žal mi je, da se še danes ne ve kdo je ta ''človek''...
Nekdo je omenjal sirotišnice. Ali mogoče otroke tudi uspavajo, tako kot pse?? verjetno ne, kajne.
Vsak se ukvarja s svojo problematiko. Žal za moje pojme primerjava sirotišnic in zavetišč ni na mestu.
lp