Rabim nasvet ..

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala račka* »

to mu vedno znova in znova govorim in v tistem navalu besa niti neve kaj govori...ampak mu je potem čez par minut žal in mi reče, da tega pa tega ni tako mislil kot je rekel in da bi jaz to že mprala vedeti saj ga poznam.to je res da ga poznam ampak besede zabolijo in pustijo brazgotino v mojem srcu in se bojim,da to tudi vpliva na moja čustva do njejga!!! :( drugače pa je iz razdrte družine in že kot otrok je gledal očeta kako žali in tepe mamo.mene nikoli ni udaril in tega mu niti ne bom pustila!!!
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objava Napisal/-a angeLcek. »

Hvala ti Starlight .. :*

čeprau danes sm srečala to 'njegovo' in se mi je prau zameru, da je s tako punco. Ker je taprava kokoš. Ne zna se sploh obnašat, misli da je neki oh in sploh :roll:
Ne maram ga več .. in upam da kmalu najdem nekoga, ki bo vreden truda.
Če pa njemu res ni useen zame, je pa sam zaje* stvar .. lahko bi me mel, zdej je pa prepozno. Naj se žreeeeeee ! :evil:

Srečno tudi tebi :hearts:
polona.p.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a polona.p. »

Angelček, svetujem ti,da poslušaš svoje srce, ne delaj nič na silo in nikoli ne bodi z nekom,da bi lažje prebolela drugega, ker se nikoli ne konča dobro, to ti govorim iz lastnih izkušenj, ko je čas za nekaj to enostavno veš in storiš brez oklevanja in spraševanja drugih. medtem pa se zamoti z drugimi stvarmi. NE ČAKAJ PRAVEGA Z NAPAČNIM.!!
LP Polona
Odgovori