V tem hipu sem se spomnil na izredno zanimivo sceno iz Big Brotherja, katerega sem šel gledat danes na TV, ker mi ga je (samo zame) posnela velikodušna in dobrosrčna mati, ko je zapazila prizor, ki bi me utegnil zelo zanimati. BB sicer ne gledam.
Tukaj poglejte.
Zanima me, če kdo ve, kje bi dobil zastonj posnetek na netu.
http://bigbrother.24ur.com/bb_article.php?article_id=3123721
Tamara: "Dejan prvi dvignil roko nad Tjašo in jo udaril, ker ni prenesel, da ga ignorira. Tjašina reakcija je upravičena."
Posnetek sem si sam ogledal in videl, da Dejan ni dvignil roke nad Tjašo, vse kar je napravil, je bilo to, da jo je z roko čisto narahlo prijel za obraz in NAKAZAL klofuto, kar pa so opazovalci od daleč prepoznali kot klofuto. In to je Tjaša izkoristila, ker jo je sram in se ne upa soočiti z Dejanom. Seveda pa ima tudi en pameten (res da neodgovoren do sogovornika, ampak je pa to zaščita nemočnega ega) razlog, saj jo je menda sestra (kdo ve, če je to res) že od mladega terorizirala in je v sebi privzgojila obrambne mehanizme, ki jo obvarujejo človeka, ki je prevzkipljiv. In to Dejan je, takoj ko je nekdo do njega nespoštljiv, kar pa je Tjaša bila, pa čeravno bolj v humorju in kasneje iz strahu ter iracionalnih odzivov. Torej, ne namenoma, bi lahko rekli, saj ni bilo z glavo.