Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

SSarchy napisal/-a:In še tole: za Dejanovo pijano stanje odgovarja BB. Verjetno do tega sploh ne bi prišlo, če BB ne bi v igro vpeljal alkohola..

Ja ziher ja :roll:

Vsak odgovarja zase, ne glede na to, ali pije ali ne.

Sicer sem pa na strani Tjaše. Dejan ji nima kej težiti in siliti vanjo, pa hoditi za njo, če se mu umika...folk mu je že ene stokrat rekel prej, naj jo že pusti na miru.

Takih pijanih težakov res ne prebavljam... :roll:

Pa un izpad, ko je ona stala ob ograji, on se je pa drl nanjo...pa ja, on jo je prvi udaril, ni bilo močno, bilo je pa p onižujoče in je čisto normalno odreagirala, kaj jo ma za dotikat se...in ja, pomoje je šlo za refleksen odziv :roll:

Sebastjan mi je kul, ker je eden redkih, ki se ni ogabno napil. Pa ker je že prej skušal miriti Dejana. Pa ker je edini fizično posredoval.

Pa glede Sandija...meni se zdi, da je Dejan prav planil vanjo in ja, večkrat jo je klofnil, Sandi si ni čisto zmislil.

Pa tudi Tjaša bi lahko prej dala mir, nič ne rečem. :roll: Samo on pa...presneti agresivec :tot:

Pa lahko bo sam počakal 24 ur. Samo pomoje ni imel jajc, da bi folku pogledal v treznem stanju v oči in prenesel posledice svojih dejanj. Ne pa da tkole stisne rep med noge pa "jaz grem domov"
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Sam če je bil tist udarc sm bla jst že miljonkrat tepena :lol:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

KiLLyKa napisal/-a:Sam če je bil tist udarc sm bla jst že miljonkrat tepena :lol:

mislim, da ni point v moči udarca, ampak kako je tjaša to sprejela...sori js bi po moje isto odreagirala kot ona, ker bi mi bil ranjen ponos...on se nima mene kej za dotikat na tak način...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Pol mi je pa res žal zate :roll:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Nisem videl kaj se je dogajalo...ampak Tjaša nima nobenih modric, šepa tudi ne? Če bi jo res pretepel ali pa začel mlatiti...kao da se mu je baje spipalo...mislim da ne bi Tjaša tako lepo izgledala kot izgleda...

Slišal pa sem od ljudi da mu je kar orenk šamar spustila in je bala mater...

Torej je spet on kriv, ker si je zaslužil jeb anje matere in šamar? Ona je žrev on zli mož :lol:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Me samo firbec daje - a obstaja kje posnetek tega "hudega pretepa" med Dejanom in Tjašo, da bi se ga dalo videti brez BB kartice?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Dej dobro si poglej :roll: Da to meni en naredi, bi to občutila kot fizično nasilje. Moč udarca gor ali dol.

Pa uno psihopatsko dretje, ko jo je Sandi ali kva je objemal iz druge strani ograje. WTF ker psihopat :roll:

Pa ni bilo jebanje mame ampak pi*ka ti materina. Pa tut on ni bil tok nedolžen glede kletvic, sej niti ne vem, kaj ji je govoril. Prasica debela, ogabna, itd. Men je to ista katastrofa kot pi*ka ti materina. Tega se ne ovori in pika.

In nič se mi ne zdi čudno, da se je zjokala na koncu, jaz bi bila tudi precej na koncu z živce, da nekdo dobesedno odvleče enega psihopata stran od mene, po takih scenah.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jah za prepir sta potrebna dva...torej sta oba kriva...verjamem da je bil verjetno žaljiv do nje...saj drugače ga ne bi udarila iz mira okoli glave. In tudi on se verjetno ne bi drl nanjo če ne bi ona tega izzvala...kdo je zdaj bolj kriv in kdo bolj nezrel mislim da tu ni vprašanje.

On je pač šel ven....ona zdaj safer fura in se stiska k Sadiju...Big Brother pa služi na račun tega in si veča gledanost....in krog je sklenjen in vsi so veseli :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Tuki si lah pogledaš...

amm drgač pa dejte res že nehat, ker tole zdej je res 3/4 časa samo kreganje. Pač ene so na strani Dejana, ene na Tjašini...nikol ne boste na istem, tko da se mi zdi brez veze da se kregate :wink:

amm jao zdej grem mal na net pogledat pa vidm da je pod novicami objavljeni tisto, k Sara poje Sandiju, da ma novo punco...a to se je dopoldne dogajalo..novice pa take....
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Psihopatsko dretje?
Nevem kdo se tle psihopatsko dere. On se je dru k je vn padu. Ona se dere SKOS. sploh nezna v normalnem tonu komunicirat. Če jo kdo praša kako je, če je dobr začne takoj tult nazaj... zrela za psihiatra :) Obedve s sestro :)

In tist je blo daleč od udarca...Dejan je car...Tjaša pa no comment :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Sugar_baby napisal/-a:Edit: hahahhahahah kdo si lah da več čigumijev v usta...tle sm pa krepala od smeha!! :rofl: :rofl: :rofl:

ja, to je bla dobra fora. podložniki se imajo res boljše, ful so za zajebancijo. več takih zajebancij! :jump:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Lol zame se je psihopatsko drl Sebastjan enkrat pa zdej Dejan. Ostalo je samo dretje :D
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

iluzija napisal/-a:Me samo firbec daje - a obstaja kje posnetek tega "hudega pretepa" med Dejanom in Tjašo, da bi se ga dalo videti brez BB kartice?

ce mene vprasas to ni bil niti pretep :P
poglej na primer ruse:
http://www.youtube.com/watch?v=051oVd7uMqE
:)
mam pa se eno hujso verzijo pretepov tud z enga big brotherja sam to moram uploudat na net... tolko prahu dvignjenega okol teh dveh za brezveze ;) imo
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

mirella napisal/-a:
iluzija napisal/-a:Me samo firbec daje - a obstaja kje posnetek tega "hudega pretepa" med Dejanom in Tjašo, da bi se ga dalo videti brez BB kartice?

ce mene vprasas to ni bil niti pretep :P
poglej na primer ruse:
http://www.youtube.com/watch?v=051oVd7uMqE
:)
mam pa se eno hujso verzijo pretepov tud z enga big brotherja sam to moram uploudat na net... tolko prahu dvignjenega okol teh dveh za brezveze ;) imo

ja no to sploh nč ni blo. Najbolš mi je to k uni not usi kritizirajo dejana pa govorijo " ja sej kaj bo k bo posnetek vidu"! Sej hvala bogu tm se usaj vid kaj je res blo. da je sploh ni udaru, on pa tud ni tok njega nazaj. Manjši šamar mu je dala. Po mojm niti čutil ni.
amm ja to je to. Škoda mi je Sandija pa Tjaše edin zarad tega, k me zanima, kaj bi blo, če bi oba dlje not ostala. :D Pa na kero bejbo bi se obesu Sandi. če bi ostal not...na Sašo verjetno!

Nad temle posnetkom sm pa čist šokirana!! :eek: :eek: :eek:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

haha, evo uploudala sm .. poglej si tega, ta te bo se bolj sokiral hehe
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 2B3C7B90B5
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Odgovori