koncentracijskeedinka15 napisal/-a:da jemljem koncetracijske...

koncentracijskeedinka15 napisal/-a:da jemljem koncetracijske...
butterfly_87 napisal/-a:koncentracijskeedinka15 napisal/-a:da jemljem koncetracijske...sm nesramna sm to je pa res smešno.
edinka15 napisal/-a:butterfly_87 napisal/-a:koncentracijskeedinka15 napisal/-a:da jemljem koncetracijske...sm nesramna sm to je pa res smešno.
hehe... in vi bi temu rekli zrelost? lahko se pohvalm, da mam malo več sočutja kot ona pa zrelosti tudi... pa se ne norčujem če se kdo zatipka![]()
![]()
Ja kaj zdaj, 12 ali 26 let razlike?shy girl napisal/-a:tud jaz sem bila stara 15 let, ko sva se z mojim spoznala, pa je bil krepko čez 27...Med nama je tudi 26 let razlike ..
metuljčica* napisal/-a:Brez zamere, ampak po mojem mnenju mora biti neverjetno nezrel in neresen za svoja leta (da ne išče po letih sebi primerne punce), ali pa si ti tista ''za povrh'' (vem, da je ena že to napisala, ampak jaz sem pri tvojem prvem postu pomislila točno to -seveda je pa to le ugibanje).
metuljčica* napisal/-a:Ja kaj zdaj, 12 ali 26 let razlike?shy girl napisal/-a:tud jaz sem bila stara 15 let, ko sva se z mojim spoznala, pa je bil krepko čez 27...Med nama je tudi 26 let razlike ..
edinka15: zatipkati se je nekaj drugega.![]()
Kaj pa tvoj tip pravi na starostno razliko?
Brez zamere, ampak po mojem mnenju mora biti neverjetno nezrel in neresen za svoja leta (da ne išče po letih sebi primerne punce), ali pa si ti tista ''za povrh'' (vem, da je ena že to napisala, ampak jaz sem pri tvojem prvem postu pomislila točno to -seveda je pa to le ugibanje).
shy girl napisal/-a:Saj jasno vsak ima svoje mnenje in tudi prav je tako![]()
Jaz jo razumem in dejstvo je, da je možno da jo ima rad in da ni neki psiho in nezrel in ne vem kaj še vse.
shy girl napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Ja kaj zdaj, 12 ali 26 let razlike?shy girl napisal/-a:tud jaz sem bila stara 15 let, ko sva se z mojim spoznala, pa je bil krepko čez 27...Med nama je tudi 26 let razlike ..
edinka15: zatipkati se je nekaj drugega.![]()
Kaj pa tvoj tip pravi na starostno razliko?
Brez zamere, ampak po mojem mnenju mora biti neverjetno nezrel in neresen za svoja leta (da ne išče po letih sebi primerne punce), ali pa si ti tista ''za povrh'' (vem, da je ena že to napisala, ampak jaz sem pri tvojem prvem postu pomislila točno to -seveda je pa to le ugibanje).
med nama je 26 let razlike, se pravi ko sem bila jaz 15 je bil on 41. tega pa nisem že na začetku napisala ker tako ali pa tako vsak na tem forumu poskoči in takoj šinfa stvari, ki so njemu tuje. Fantje potrebujejo kar par let več, da "odrastejo" in je primerjava zamisli se da bi pri 27 ti bila s 15-letnim fantom popolnoma zgrešena!
/\/\4t3j napisal/-a:shy girl napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Ja kaj zdaj, 12 ali 26 let razlike?shy girl napisal/-a:tud jaz sem bila stara 15 let, ko sva se z mojim spoznala, pa je bil krepko čez 27...Med nama je tudi 26 let razlike ..
med nama je 26 let razlike, se pravi ko sem bila jaz 15 je bil on 41. tega pa nisem že na začetku napisala ker tako ali pa tako vsak na tem forumu poskoči in takoj šinfa stvari, ki so njemu tuje. Fantje potrebujejo kar par let več, da "odrastejo" in je primerjava zamisli se da bi pri 27 ti bila s 15-letnim fantom popolnoma zgrešena!
Torej tebi se sploh ne zdi narobe da 15 let stara najstnica na skrivaj obiskuje bolanega 27-letnika s katerim ima spolne odnose(sama pa še tabletk ne ve poimenovat)?
Moram priznat, da nekateri ste pa res liberalni.
Poleg vsega, zakoni niso zato, da je zakonik bolj poln ampak so zato, da se pedofilom prepreči dostop do mladoletnic oz. se jih vsaj kaznuje, če storijo kriminalno dejanje( v tem primeru- posilstvo)
V ZDA, človek nebi videl niti sončne svetlobe iz zapora, če bi posilil mladoletnico.