^^To, da jih bivse tekmovalke pokazejo tam je normalno, ce so pa tam sodelovale Po moje pa nobena ni kam dalec prisla, mogoce A. Curry, ko ma "reality" show...
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
če so podpisale pogodbo s kšno modno agencijo, mislm, da jim hudga ni. sej tut v si ne vemo dejansko, kok naše manekenke kej delajo pa služjo uzuni. kaj šele za ameriške...
Anya in Katarzyna sta moji favoritki. Fatime pa videti ne morem. Ves ta njen jok in stok se mi zdi tako grdo zaigran in s temi svojimi "oh my god"...brrr antipatična mi je.
Upam da bo kmalu letela ven. Njene slike me do sedaj še niso prepričale.
Men je pa Lauren fajn. Sam upam da se nauči hodt, ko to je res polom. Pa da pridobi na samozavesti. K mi ima res lepe poteze obraza. Js za njo navijam, so mi pa tud Anya in Katarzyna kul. Če že ne zmaga Lauren, naj vsaj ena od njiju
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
fatima mi gre iz oddaje v oddajo bolj na živce. ni mi jasno, kako si ni zadev uredila pred tekmovanjem... drugače pa sem vesela, da je šla stacy-ann ven.