ja bubabiba vsi samo tebe sprašujejo za nasvete, ti si tok fajn, ti tko use veš
a dej no, kot bi brala eno osmošolko, ki hoče v cvetu pubertete vsem dokazat kako je ona finofajn in najpopularnejša.
pejt prašat Zaninoviča kaj si misli o tem ko so mešance ki so se "ponesreč" skotili rodovniški mami, prinesli evtanizirat, sam zato ker pač niso bli rodovniški in nimajo z njimi kaj počet.hvala bogu so jih na veterini vzeli in oddali.In to je zame pravi veterinar in ljubitelj živali.
in če vlagaš v vzgojo drugih psov spet ni isto kot če imaš doma skos svojega psa.tko, da še vedno mislim da nekak ne moreš pametovat.
zakaj bi morala pa o pasjem počutju spraševat poznavalce če je kristalno jasno kdqaj se bo pes najbolje počutil?ja res, "poznavalci", ki podpirajo mučenje psov in mačk na raszatvah imajo pa res kej pojma o ljubezni do živali, da jih majo cel dan potlačene v kletkah, premajhnih boksih, da jih češejo in fenirajo in OMG kaj še delajo z njimi.tak poznavalec mi nima tud besede za rečt!
uh bubabiba veš da mi nikoli nikoli nikoli v življenju ni žal in mi ne bo žal, da so imeli takrat tiste mladiče.Niti nobenemu od mladičov ni žal, ker so šli vsi v dobre roke in vsi v poznane roke, kjer smo jih tudi skos lahko videvali.nobenemu ni nič manjkalo.

pri nas ko so bli so imeli pa tud vso maksimalno ljubezen, pa neglede na to da so bli mešanci, katerih tko ne maraš, zdej si jasno dokazala.
uf, ja, velikega psa bom imela v stanovanju ja, zaprtga.imela je velik pesjak in tist čas ko je bla notr ji ni blo hudega.Med gonitvijo se je pa pač zgodilo, jebat ga, meni ni nič žal.
ne bubabiba, imela sem dva psa, zraven še sosedove ki so bli skos tud pri nas, pa fantovega, pa tko....In za razliko, vsaj ne pametujem tolk kot ti, pa mam lastne izkušnje in to fenomenalne s fenomenalno psico in fenomenalno vzgojeno
oyna, zame to ni sramotno, sramoten je tisti ki tako govori o živalih in se še upa proglasit za ljubitelja živali!