Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bumerang »

Jao, kok se je Tjaša zajebala. Imela kar precejšnjo popularnost, zdej bo pa itak ven letela. V bistvu če dobro pomislim sta imela oba, tako Tjaša kot Dean, veliko možnosti, da prideta daleč. Zdej sta si pa zaradi neke bedarije zajebala vse.

V bistvu sta oba kretenasta! Ona bi lahko bila tiho, če vidi, da je tip do konca nalit. Ampak NE... ona mora na čist vsako besedo odgovarjat in to čist provokatorsko. Jst bi bila na njenem mestu tiho in bi mu na kakšno besedo celo pritrdila, da ima prav, samo naj ne nori več. Naslednji dan bi mu pa povedala svoje. Ne pa da tako planeš na nalitega človeka.

Btw. za koga se ima sploh ElTyeb, da bo drugim govoril, naj spoka kufre??? To odloča Big brother... ne pa nek ElTyeb :roll:

Vsi so po vrsti so budale... brez izjeme.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Ma če bi jo Dejan udaru bi ji glavo okol zasukal. Sta ga komej unedva notr odvlekla, še Seba ga je komu obvladu. Udaru ja... heh ta je bla dobra. Pa k je ena napisala, da se je Sandi sam za Tjašo postavu. Ja postavu se je z LAŽJO, da je potem, ko ga je Tjaša udrala on začel mlatit jo. Pa veš kje bi bla ona če bi jo on začel MLATIT? V hiši notr zihr ne.

Dej dej punčara razvajena, dokler je treba enmu p***a ti materna govort (pa to ni blo prvič, je jebemti mater tud že dostkrat uporabla) takrt je glasna, k ji pa en pove svoje nazaj pa v jok pa na drevo.
Da bi jo vsaj en zmlatu z enmu kolam tolk, da bi 14 dni doma mela cajt sam ležat pa razmišlat o tem kok glupa je. Šebl glupa od svoje sestre.

In kazen bi mogla bit Tako za Sandija ker je lagov kot tud za Tjašo. Tjaša bi itk mogla vn letet...ker kao nobena oblika nasilja ni dovoljena. In kaj dela? Pase uno kantasto rit tm pa se dela bogo. Pfuj!
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

KiLLyKa napisal/-a:Da bi jo vsaj en zmlatu z enmu kolam tolk, da bi 14 dni doma mela cajt sam ležat pa razmišlat o tem kok glupa je. Šebl glupa od svoje sestre.

Opa, ti bi se pa popolnoma vklopila v BB druscino :?

Pa kaj vam je ljudje? Dejansko gojite toliko nasilja v sebi? Privoscite drugemu, da je tepen, da ga boli, da se nikoli vec ne pobere?
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Pa sej jo je že Dejan tok namlatu...ubogo revco...pomoje je zdej že strenirana :roll:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

js tud prav da je ni sploh udaru. sva s fantom gledala, pa sva oba rekla, če je pa to klofuta pol sm pa js velikrat tepena. to je bl tist udarc v šali oz. pri dejanu, ja ja sej si pametna, pa kokr sm vidla, da je biu kr šokiran k ga je nazaj, k mislim, da je glih hotu debato zaključit.
pa pol sandi neki, ja da jo je tepu. zanimivo, ker takrat ko je lezel vanjo je meu skoz roke za hrbtom, prov vsakič je dal roke za hrbet. pol k se je mal streznu, so ga vsi napadel, da jo je tepu, je pa sploku, pomoje zarad občutka krivde. js mislim da je tjaša kr pripomogla k tej situaciji.upam da gre vn
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

KiLLyKa napisal/-a:
Da bi jo vsaj en zmlatu z enmu kolam tolk, da bi 14 dni doma mela cajt sam ležat pa razmišlat o tem kok glupa je. Šebl glupa od svoje sestre.

Kaj bolj pametnega nimaš za napisat,ne?
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Če ti gre v nos, ne ber mojih postov :D
Pač glupa mi je, so what? Tož me zdej...wtf sjres :)
Zadnjič spremenil KiLLyKa, dne 21. Apr. 2008 20:52, skupaj popravljeno 2 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

vse skupaj je žalostno.... :cry: :cry: :cry:
Ferdox
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ferdox »

Fak no, keri pacienti so to :rofl:

Prav moral sem gledat, da vidim čemu tolikšen džumbus :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Ferdox napisal/-a:Prav moral sem gledat, da vidim čemu tolikšen džumbus :D

Saj v tem je bila poanta - čimveč gledalcev. Zato so jim dali pijačo. So upali, da se bodo ali stepli ali poseksali; karkoli od tega bi bilo super za gledanost.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

A dej, že samo zaradi tega, da na eks zliješ 1L vina moraš bit ornk fuknjen.

Kaj je res mislil, da tok alkohola na enkrat ne bo nosilo posledice??!!
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objava Napisal/-a Bina »

KiLLyKa napisal/-a:Da bi jo vsaj en zmlatu z enmu kolam tolk, da bi 14 dni doma mela cajt sam ležat pa razmišlat o tem kok glupa je. Šebl glupa od svoje sestre.

!

V tej debati sicer ne sodejem, ampak ko slišim take besede pa se morem vmešat. Daj se malo skuliraj! kake stvari pišeš tukaj gor. Da naj jo nekdo zmlati!!! Halo???

BB redko gledam, danes pa sem ga gledala in ker oseb ne poznam (torej mi nihče ni sim- ali antipatičen) lahko rečem, da se mi ne zdi Tjaša nič kaj "kriva". Valda, bi jaz na njenem mestu tut raje bila tiho in pustila nažganega človeka do naslednjega jutra na miru. Pa je lapala non stop. Ampak OK, nihče pa ne daje Dejanu pravice, da se je dotakne. In NI je samo pobožal, po moje bi jo kar ploznil, se pa je malo zadržal. In tudi jaz bi na njenem mestu jokala, ker bi se vstrašila, če ne prej, pa potem ko ji je govoril, da je prasica gnila in štartal proti njej kot da bo jo razbil.
In kot da je P.... ti materna tako grozen na pad na mamo. Halo??? Je pač kletvica, ki jo (predvsem na štajerskem) zelo radi in veliko uporabljamo.

Glede Tayba in njegove punce pa ne verjamem nič. Zrežirano vse skupaj....
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja faaaaak, jst sm čist šokirana, kaj tle berem in se sploh ne čudm, da tolk descov pretepa ženske, one jih pa skoz opravičujejo in ostajajo z njimi...tko kot ste opravičvale Sebota zadnč z unim svojim psihopatskim izbruhom in Dejana zdj! Zdj je on največja žrtev, revček, Tjaša je pa prasica, zakaj je ni premlatu, da mor bit kaznovana in ne vem kašne bedarije še... :roll: Kva je z vam?!

Ok, Dejan se ga je napil, Tjaša ga je čist v nedolžni šali namazala s peno in sta se pol začela kregat. Z unim svojim "bla,bla,bla,bla.." je res izpadla otročja! Dejan je pa itak navalil nanjo in lezu za njo, jo provuciru, žalu (da je grda, debela itd) in ko ji je poču film in se je zadrla nanga, kaj pizdu maternu, je ne pusti na mir, jo je on oplazu z roko po licu (pa ji reku, nej sedi tam) in jo je ful ponižu s tem! Itak, da ga je nazaj užgala, pol jo je pa on takoj zagrabu in sta se neki prerivala, dokler se niso vmešal drugi. In pol je vsem razlagu, kako ga je ona udarla, on pa kao nč kriv in zarad tega mu je ona rekla "p***a ti materna!" in NE "jebem ti mater"! No pol se je njemu itak odpelal in se je začel obnašat k en psihič, se tm dret nad njo in ji lezt v ksiht!...Zaključek vsega tega pa je, da je Dejan ful bogi, Tjaša pa prasica :? Sj se ne mislm podajat v psihologijo zdj, ampak v teh postih se res odraža, kolk se dejansko spoštujete ženske.

Nimam načeloma nč prot Sebotu in Dejanu, tud kej fajnga znata narest in povedat , ampak zase vem, da bi pr men s takim izbruhom (prvim in zadnjim!) opravla ta svoje!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

tanika* napisal/-a: to je bl tist udarc v šali oz. pri dejanu, ja ja sej si pametna, pa kokr sm vidla, da je biu kr šokiran k ga je nazaj, k mislim, da je glih hotu debato zaključit.

aha tebi se to zdi udarec v šali, še prej pa ji je rekel, da je grda in debela. bravo res, prišle smo tok deleč, da bomo tolerirale pametne moške nakladače, ki si samo pijani upajo kej rečt. lepo vas prosim.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Take kot men sede. Predvsem pa pišem SVOJE mnenje in mam pravico do tega da napišem kaj si jst mislm. In noben ni reku da se morš z mano strinjat ja? Če pa kje to piše mi pa pokaž :roll:

In če nihče ne daje Dejanu pravice da se je dotakne...kdo daje njej pravico da mu da šamar? Pa da mu govori da p***a mu materna? Ona pa ma pravico al kaj? In pol se joka kot da je sveta...dej dej...sam drek meša un Sandi pa tud nč bolši. Laže ko ps teče. Sam da fuflo zavoha ....
Zadnjič spremenil KiLLyKa, dne 21. Apr. 2008 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori