potrebujem pomoč .....šibka erekcija
potrebujem pomoč .....šibka erekcija

Zadnjič spremenil rebelgirl, dne 22. Avg. 2009 16:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
ojej.. nikol imela takega problema.. niti nikol slišala, tko da res nevem kako bi ti lahko pomagala.. mogoče če si po googlu mal pobrskaš, alpa vprašaš kakšnega strokovnjaka? drugač res ne poznam nobenga razloga da ima "šibko" erekcijo..
če moj kdaj ni mel čist trdega, je blo to zato, ker se je prej sam zrihtal, sam takrat je pol stvar trajala res dolgo da mu je prišlo.. ti praviš da mu pride v 3h minutah?
res ne bi vedla..
če moj kdaj ni mel čist trdega, je blo to zato, ker se je prej sam zrihtal, sam takrat je pol stvar trajala res dolgo da mu je prišlo.. ti praviš da mu pride v 3h minutah?
res ne bi vedla..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Pri nama se tud dogaja, da recimo seksava, potem mu pride (dokaj hitro) in potem mu ne stoji več. Tudi, če mu pomagam z roko npr. se ne postavi pokonci. Včasih je šlo ok...npr..sva seksala, mal počila, pa pol brez problema še enkrat...zdj pa ne vem kaj bi to blo. Sva se že pogovarjala, pa ne veva kaj nardit. Sva pomisnla na to, da bi mu ga najprej z roko, da bi mu pršlo, pa bi pol seksala, sam kaj pa če se pol ne bo več dvignil.
Ne vem, bova probala nekak rešit. Sicer dokler on mene lepo zadovolji, to sploh ni problem
Ne vem, bova probala nekak rešit. Sicer dokler on mene lepo zadovolji, to sploh ni problem

Rekla si, da se lahko odkrito pogovarjaš o sexu. Ja pol se pa dej. Povej mu, da ti ne pride in da si želiš, da te včasih tudi umes ročno obdela, te liže.. in pol tudi ne bo problem ga vzet v usta in mu ga malo zdrkat ko mu bo padel.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- eagle_eye charry
- Sramežljivka
jochie, ti pa vtakni svojo dudko v usteca pa bodi tiho. govoriš iz čiste moške egoistične perspektive. važn da je teb fajn, a, punco pa k*** gleda, a.
postav se na moje mesto.
probi to s svojo punco pa verjem da boš mel po enem tednu (ne dveh mesecih!!!) ogenj v strehi.
nisem nobena usmiljenka al pa taka altruistka, da bi gledala sam na njega. tut jst hočem met kej od seksa. HALO?!?!? samo od lepih pogledov se ni še nobena zveza obdržala (pa pustmo zdej ekstremne primere ob strani).
če maš enakopraven odnos s svojo partnerko bi to lahk vedu.
tut punce hočmo uživat in to SI ZASLUŽMO.
vam navsezadnje vedno pride!!
postav se na moje mesto.
probi to s svojo punco pa verjem da boš mel po enem tednu (ne dveh mesecih!!!) ogenj v strehi.
nisem nobena usmiljenka al pa taka altruistka, da bi gledala sam na njega. tut jst hočem met kej od seksa. HALO?!?!? samo od lepih pogledov se ni še nobena zveza obdržala (pa pustmo zdej ekstremne primere ob strani).
če maš enakopraven odnos s svojo partnerko bi to lahk vedu.
tut punce hočmo uživat in to SI ZASLUŽMO.
vam navsezadnje vedno pride!!