Čevlji
SIEENA napisal/-a:bubyka napisal/-a:Js sem si pa ravno vceraj kupila nove balerinke. Bele z mejhno roza masnico! full so kjut no!
Kje pa ker jst mam pa črne pa majo črno mašnco, pa tko so mmal nagubane, zanima me ker sm vidla tut take, kokr si jih ti zdej opisala.
Ja, sam te moje niso nic nagubane, pa tako mejhno petko imajo. Kupila pa sem jih v Domžalah, v Elegance (upam da se tko napise).
SIEENA napisal/-a:čmokica napisal/-a:ene nowe etnieske morm nabawt =)al pa kake phat farm
Jst bi tut ene nove Etniske!!!![]()
Kje si jih pa kupujš a u Obsešnu?
Jst tud Etniske!!

Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
majchy napisal/-a:SIEENA napisal/-a:čmokica napisal/-a:ene nowe etnieske morm nabawt =)al pa kake phat farm
Jst bi tut ene nove Etniske!!!![]()
Kje si jih pa kupujš a u Obsešnu?
Jst tud Etniske!!Sj kje drugje pa jih še prodajajo kot v Obsešnu? No, vsaj jst jih še nisem zasledila (edin v Madnessu sm mislm da vidla ene dva modela)?
Ja, pa še pod Trančo so jih mel, no kokr jst vem

This too shall pass.
SIEENA napisal/-a:bubyka napisal/-a:Js sem si pa ravno vceraj kupila nove balerinke. Bele z mejhno roza masnico! full so kjut no!
Kje pa ker jst mam pa črne pa majo črno mašnco, pa tko so mmal nagubane, zanima me ker sm vidla tut take, kokr si jih ti zdej opisala.
jaz mam take bele

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Luna C napisal/-a:SIEENA napisal/-a:bubyka napisal/-a:Js sem si pa ravno vceraj kupila nove balerinke. Bele z mejhno roza masnico! full so kjut no!
jaz mam take belenajbolj udobni ever so no
nagubane...to je mišljeno da so tak zgubane pa upognjene predn si jih obuješ? tak navzgor? kr si neznam najbol predstavlat...

as if.
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt: