Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

anahirbd napisal/-a:čist podpiram dejana in prov vidi se da je ni udaru, ampak sam oplazu.

Ne gre se za to al jo je udaru al jo ni. Zame je že to dovolj, da je stegnu roko prot njej! Mogoče se je u tisti stotinki sekunde zavedu dejanja in kamer in jo je zarad tega sam "oplazu". Nima se je on kaj dotikat, pa tud če ja taka nevzgojena punčara kot je Tjaša!

In tuki še copy/paste mojega posta glede Jaguarja za tiste, ki še ne veste:
Picaboo napisal/-a:Lol, zdele ga gledam u klepetalnici u živo in so ga vprašali glede izgubljene stave z Jaguarjem pa je reku: "Ne, ne, avta ne bom dal, avto ostaja pri meni, avto sploh ni napisan name, jaz Jaguarja sploh nimam!" looooool kok je use nategnu :lach: In pol naprej, da bo pa kupu en avtek Nini, da ne bo žalostna. :D
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

Ja no ok tak je pr tebi, sam jst mam pač svoje mnenje in mi kr na bruhanje gre k gledam videe kak tjaša napenja vso zadevo!

Grem zdajle BBja gledat, da vidimo kaj bo :D
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

^^ Ja to, kolk je pa Dolenjček napihnu stvar, Tjaša pa dodala stvari zravn, je pa tud mal smešn! Ker mlatu, kot je ugotovu Sandi, jo pa definitivno ni a ne :roll:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

barby8 napisal/-a:
MsN napisal/-a:Pa kaj ne razumete, da je to vse en velik scenarij? Dejana so ze na zacetku napeljevali k izselitvi, ko se je predstavil - ce gre prostovoljno ven, bo dal jaguarja in sale. Cudno, da tega niso pri nikomer drugemu omenjali. In zdaj gre tip ven ... in stavki iz njegove predstavitve ozivijo. Nakljucje? Ne bi rekla.

Je v klepetalnici povedal, da avta ne bo dal, kr menda sploh ni nanjga napisan. In kaj jim pomeni tisti 10 let stari avto, toliko denarja dobijo z glasovanjem v eni oddaji.
Menda pa se tjaši slabo piše, tudi nove naloge še niso dobili. Najbolj pošteno bi bilo, da bi šla ven, ostalim stanovalcem pa bi pokazali posnetek. Kar vidim ElTYebov in Marcelov pogled, ko bi videla, da nista pravilno odtaktizirala, glede na to kako ju skrbi, kaj si gledalci mislijo o njiju.

Saj ne gre zgolj za avto, ampak da te v predstavitvi predstavljajo kot bogatega sinka, ki bo v primeru PROSTOVOLJNE izselitve daroval to in ono (ni pomembno kaj), potem pa se ta prostovoljna izselitev zgodi, je res cudno nakljucje. Pri Dejanu se je vse ze od zacetka vrtelo okoli izselitve ... zanimivo.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jooj ej..a si ustvarjate mnenje na podlagi tega kak posnetk so dal na BBju gor al je kdo dejansko gledou u živo? :roll: fak no

Ta ku*ac od človeka je pa prou da je šou vn,k tko se ne obnaša do nekoga..jst bi mu vrjetno tut šamar nazaj zapopala...sploh če bi se tko verbalno usiljevau pa matretirou..

Seba za use k je car pa ne vem kaj še use..Men se res dejansko smilte,da tku mislte..sam po eni strani pa razumem ker ga poznate sam od not...Tut on je hinavc..ne vem zakaj se mu je začeu opravičvat(tajbu),če je tak hinavc kukr je trdiu..ta njegova butasta dvoličnost..pa ne mi o tem,da on ni nasilen prosm :D :D !
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kak je Sandi bedn. Prej mi je bil še kul, zdej se mi je pa tak zameru. Pa če bi jo Dejan takrat res klofutnu, zakaj je pa on še kar sedel pa čakal?? Vsaj zinu bi kej takrat. Šele pol je šel k ograji k Dejan popizdu.
Če mene vprašaš jo ni udaru. Bi pa mal moral pazit pri besedah.
Škoda ker je šel ven...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Očitno ti nisi gledala posnetka :roll: Tjaša se je zapičla vanj s tisto peno, on se je hotu pogovort, ona pa kot en otročaj se neki dere in komej se jo je dotaknil ta psica ga je pa klofnila in ozmerjala..mislm..
In res sploh ni fer to od BB, Tjaša bi morala letet ven.
It was forever..but it didnt last long..
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

:lol:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Damyanchyka napisal/-a:Jooj ej..a si ustvarjate mnenje na podlagi tega kak posnetk so dal na BBju gor al je kdo dejansko gledou u živo? :roll: fak no

Ta ku*ac od človeka je pa prou da je šou vn,k tko se ne obnaša do nekoga..jst bi mu vrjetno tut šamar nazaj zapopala...sploh če bi se tko verbalno usiljevau pa matretirou..

Seba za use k je car pa ne vem kaj še use..Men se res dejansko smilte,da tku mislte..sam po eni strani pa razumem ker ga poznate sam od not...Tut on je hinavc..ne vem zakaj se mu je začeu opravičvat(tajbu),če je tak hinavc kukr je trdiu..ta njegova butasta dvoličnost..pa ne mi o tem,da on ni nasilen prosm :D :D !

Smilimo se ti?! Hja glej ravno zato, ker ga ne poznamo imamo tako mnenje o njem. Jaz če bi ga vidla da je not nasilen postal in koga udaril bi tud spremenila mnenja. Sem rekla da mi na začetku ni bil všeč, ker se je skos nekaj prepiral, mislim pa da se je zdaj malo 'k sebi spravil'. Tak jaz gledam na to-ko gledam ravno tisto eno urco BB-ja na dan pa še to ne vsak dan. To je tak kot da bi ti napisala, da ti je Tjaša vredu, jaz (ki jo poznam) pa bi ti rekla, da se mi smiliš, ker ti je ona vredu :roll: .
Nevem no, ne morš tega tak napisat! Pač ga ne poznamo tako kot ga očitno ti in zato tudi nimamo nič (več) proti njemu! Zaenkrat...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Damyanchyka napisal/-a: Seba za use k je car pa ne vem kaj še use..Men se res dejansko smilte,da tku mislte..sam po eni strani pa razumem ker ga poznate sam od not...Tut on je hinavc..ne vem zakaj se mu je začeu opravičvat(tajbu),če je tak hinavc kukr je trdiu..ta njegova butasta dvoličnost..pa ne mi o tem,da on ni nasilen prosm :D :D !

In čist tko, sj po tem ga tud moramo ocenjevat, ne po njegovem zunanjem življenju, ocenjujemo ga po njegovih odnosih, sodelovanju in trudu v HIŠI. Me prov briga kakšen kmet je mogoče bil oz. je(kot ti trdiš), v hiši se pač največ trudi in si zato tud zasluž zmago. Sicer pa ma vsak svoje neprijatelje in prijatelje, očitno je ktera si ti in jasno, da boš govorila vse najhuje o njem..

In čestitke na čudovit argument :lol:
It was forever..but it didnt last long..
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Kaj zdaj pri vklopu v živo je Tjaša dobila kakšno kazen al karkoli? Ker sem pozabla gledat...
Zadnjič spremenil Maya19, dne 21. Apr. 2008 15:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bumerang »

Jst na nek način razumem Tjašo in njeno reakcijo. Ko nekdo, za katerega se zavedaš da je fizično močnejši od tebe, dvigne roko nad tabo, ti ne veš kako močno bo on tebe prilimal. Lahko da te sploh ne bo, lahko pa da boš iskala zobe po tleh.

Torej mi je njena obramba v tem primeru čisto logčina. Kaj pa naj bi storila? Čakala tam kot hlod in rizkirala da jo res zašamari?! Ma čist prav je, da je ona njega, ker on nima nobene pravice nekomu grozit z udarcem.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

^ona mu pa nima kaj pred celo Slovenijo je*at mater!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

No lej,če bi pozorno prebrale bi vidle da sm napisala,da po eni strani pa razumem,da vam je ql ker ga ne poznate..Jst tut ocenjujem folk k je not po tem,kar počnejo not..logično..pa hvala za pohvale za dobr post ;)

Tjaša je pa tut otročja,da glava peče no. Lahko,da neb do tega pršlo do česar je če bi se mal bl skulirano obnašala..Usak je po malem kriv..
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Tako je Maya19 :)
In res si zasluž da jo en mal zlaminira...naduvanka :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Odgovori