Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ja po moje bi blo tudi fer, da jim tkoj pokažejo posnetk, da ga ne bojo meli za nasilneža in da bodo vidli določeni osebki, kako so ˝pametni˝! Tjaša pa bi mogla res vn in z njo Sandi lažnivc, ki je za moje pojme še največji krivc za to, da je šel Dejan res vn, ker so mu vsi naivno verjeli.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

Kakega nasilneža dej..videli bojo samo eno pičkico, ki je tak heroj ki se pijan upa spravljat na žensko kot ena opica in igrati nekega ponosnega frajerja. Sej je zgledal prav kot tipičen čefur u tisti trenirki in kanotjeri za 1€ :lol: . Tako je ko se maminemu sinku užali mamico. Škoda samo ker mu ni noben dal dve "vzgojni".
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ok, valda da ni prav, da se je tko drl nanjo, sam se je tudi ona nanj! Drugače pa ne vem, zakaj se ti je tako zameril...
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

Ker je navaden pocar.in taki mi grejo na jetra. Fina rit, jokica, mamin sinko,...hmm kot da bi opisoval tipičnega Italjana :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

bomo videli nadaljevanje... me zanima, če bo kaznovana. po moje je lahko izključitev, ker kazensko nominirana ne more biti. po moje bo denarna kazen, če bo...

drugače pa sem si jaz ta "udarec/božanje" predstavljala tako, da je iz nje želel dobiti neke pametne besede in je zaradi njenega (ne)odzivanja popizdil in jo hotel udariti. roka je bila prehitra, a se je vseeno zadržal, da ni bil udarec premočen.

in to kaže na njegovo odzivanje pod pritiski. sory, dejan, ampak v življenju ti ne bo le lepo. slej ko prej ti bo kdo paral živce. kaj pa če dobi tako bejbo, kot je tjaša in se mu bo slej ko prej postavila po robu? jo bo pretepel?! meni je res škoda, da se je končalo tako kot se je.
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

Verejtno bo danes popoldne, ko bo vklop v živo, pokazalo kakšne sankcije bodo doletele Tjašo, če sploh kakšne.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ma kaj ku*ac, kaj jo ma sploh za tikat? Zdej se bo cela Slovenija neki pregovarjala, a jo je udaru, a jo je pobožal, a jo je malo udaru, a jo je ful, a jo je srednje udaru...Wtf. Nima je kaj tikat, pa če jo je sam krcnu alpa na gobec mahnu. Sicer mi je tut Tjaša zoprna, da ne bo kdo mislu, da js zdej neki njo zagovarjam, ampak Dejan je tut en tepec. In to s peno...nevem no, ampak po tej mentaliteti, bi se mogli že vsi taborniki med sabo pobit? :lach:
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

ah dejte no,je vsaj mal bolj zanimivo.mogoče je Dejan res brezveze ven šel,ker dejansko Tjaše ni udaril ampak se jo je res samo dotaknil pa kaj pol.bomo vsaj vidl,če se bo res odpovedal jaguarju,ki mu ga je mamica kupila (zato jo pa ma tko rad :twisted: ).
Zadnjič spremenil softTouch, dne 21. Apr. 2008 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ma ja seeej... alkohol!!! :wink: Če tega ne bi blo, bi blo use drugače. Drugače pa se je tudi ona njega dotaknla, ko ga je s peno (baje že tretjič) namazala, pa je ni noben obsodu, da ga je mahnla! In seveda je razlika, če ne koga dotakneš al pa udarš! No jez sm pričakovala kej več, tku da sm mogla dvakrat pogledat tisti del, ko je kao klofuta padla... To res ni bil udarc no! Eh, sej je useeno, je kr je zdej.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Big Brother je tokrat še bolj strog in neusmiljen, pa vendar pravičen. Stanovalci morajo brezpogojno upoštevati njegova hišna pravila in izpolnjevati vse njegove ukaze, naloge in skrivna poslanstva.
Big Brother vidi in sliši vse, stanovalci mu ne morejo prikriti ničesar. Big Brother v hiši zahteva strpnost in prepoveduje vsakršno nasilje.

Tjaša ven.
It was forever..but it didnt last long..
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

o ne, sj ne morm verjet da je dejan šel dejansko ven :S

zdej bom pogledala ta posnetek s prepirom, pa še vse vaše komentarje sem prebrala.

mi ga je pa škoda defenitivno, je bil moj favorit. :wink:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

svašta! :D :D :D

bodo ti posnetki že danes na A kanalu ali šele jutri???
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

ta Tjaša je bedna. Ko mu je težila pa zan njem skakala je blo vse kul, k je znoru je pa surlo stegnila.
In kaka klofuta dej dej...pobožu jo je po licu..dab men to rekla jo na gobc...baba živčna...čimprej nej gre vn pa Sandi isto ker sta celo skupino nalagala da jo je Dejan pretepu...ma k bi jo vsaj nekdo babo tupo...si zaluž tko k sara par močnih po gobčku :evil:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

sm pogledala posnetek in sam OMFG

najhujša pa izjava od Tjaše: moj IQ je večji od 130 :D

zakaj se pa pol ni znala drugač branit kot tak da se je za ušese držala:S
čist podpiram dejana in prov vidi se da je ni udaru, ampak sam oplazu.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

:eek: . Sploh nism mogla vrjet, ko sm tole zvedla! Ok sicer ne vem kaj točno se je zgodil sam se mi zdi dost nepremišljeno, da je kr šou loh bi počaku, da se stvari umirijo pa bi se mogoče kej rešil. Zdej bodo zihr Tjašo izselil po vsem tem dogajanju. Hja bo še zanimivo :) .
Odgovori