Mene zanimajo naslovi kakšnih dobrih erotičnih filmov. S fantom sva se namreč odločila, da pogledava kakšnega skupaj, ampak bi rada, da bo zraven vsaj kakšna vsebina, ne da bodo samo en po druzgmu skakal in seksal Ima kdo kakšen predlog? Ste drugače že gledali kakšen erotični film s svojim partnerjem? Kako pa je bilo?
Teme še nisem zasledila.
Sem jo uvrstila pod ljubezen in seks, ker mislim, da paše bolj sem kot pod tv in filmi. Če pa kdo meni drugače, se pa lahko prestavi.
meni so najboljši kakšni "castingi", kjer kakšen Rocco Siffredi ali Pierre Woodman pride v kakšno vzhodnoevropsko državo, punce prave lepotice, neizkušene v seksu, potem pa jih v roke (oz. na tiča) dobi stari maček in se "izživlja"...
v glavnem ni nobenega zaigranega orgazma, zaigranega ječanja, vzdihovanja in ostalih zadev...
Jochie napisal/-a:meni so najboljši kakšni "castingi", kjer kakšen Rocco Siffredi ali Pierre Woodman pride v kakšno vzhodnoevropsko državo, punce prave lepotice, neizkušene v seksu, potem pa jih v roke (oz. na tiča) dobi stari maček in se "izživlja"...
v glavnem ni nobenega zaigranega orgazma, zaigranega ječanja, vzdihovanja in ostalih zadev...
Sej ne morm verjet, kaj vse vas rajca..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Izživljanje nad komerkoli (žensko, moškim, živaljo...) sigurno ne!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Pontifex Maximus napisal/-a:Huh,izmed sedmih odgovorov je samo en uporabnik foruma povedal naslov filma, za kar je v uvodu povpraševanje.
Jst v mulo vtipkam ključne besede in dobim kar želim. Če te zanima katere ti lahk javim preko zs. Pomembno je, da ima ženska na sebi najlonke, sicer filma sploh ne pogledam.