Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

po vseh pravilih bi mogla bit to njena vozovnica, ker nasilje ni dovoljeno, tud če je v samoobrambi.
sam v tem primeru tud ne mormo rečt, da jo je model poču ne vem kok in da se je branla.
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skuštranka »

Se čist strinjam s Petro.
Drugače pa toti Sandi je pravi prasec pa hinavec. Upam, da gre v petek domov. Ker je res napihnil vse skupaj in to vedno dela. To je res, da alkohol ni opravičilo sam vsak, ki je kdaj bil pijan ve kako je takrat. Zdaj pa vsi nekaj moralizirajo in pametujejo. Res mi je žal za Dejana, da je šel ven. Ne strinjam se z njegovim dejanjem, samo tota tjaša je pa tudi tečna na kvadrat. Če bi mela kaj pameti v glavi, ne bi preklinjala vse vprek pa nonstop nek bla bla bla govorla. Na posnetkih pa se tudi vidi, da se je je sam dotaknil, ona pa mu je eno orink primazala.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

No v posnetku je tko,da je tjaša tisti dan ob 2 ponoči dejana že TRETJIČ napackala s peno za britje,in jo je mel pouhn k***c.Jst bi je mela tud. Skoz mu je ene in iste brezvezne pakete pošiljala in skoz se je mogu umivat.Poleg tega če pogledate posnetek je do konca on zelo mirno govoril z njo,ona je pa lajala nanj ko en pes in se obnašala kot da bi bila stara 5 let. "lalalallala " nič te ne slišim "lalalalala".
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skuštranka »

Sam toti dve štajerki sta čist nevzgojeni :roll: . Samo bi se nekaj prepirali pa skoz izazivata. Sramota, da se sestri tako slabo razumeta in ena o drugi grdo govorita. Ne vem no, da sestro pred celo Slovenijo blatiš, kasneje pa nekaj moraliziraš o obnašanju. Hvala bogu da je ena šla, za drugo pa upam, da kmalu tudi.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Kaaaa nooo, ne morm verjet da je šel Dejan ven. :? Kok sm prebrala tule, je Sandi res prava svinja da je tk napihnu vse, Marcelo pa Eltajb pa tud no. Sej pomoje Sandija nč več ne reši pred odhodom iz hiše, ker mislim da so si gledalci do zdej pa že mal skapirali kakšn hinavc pa budalo je. Pol pa upam da čimprej spakirajo Eltajb, Tjaša, Marcelo, Sara - v tem vrstnem redu. :D Se mi zdi da so v letošnjem BB sami neki hinavci (z redkimi izjemami), zdej najbolj privoščim zmago Sebastjanu, pa tud Naske mi je še zmeri kr okej.

Sam pomoje je itak to nekak zrežirano da gre kdo na tak način ven, ker kok se men zdi, jih je mal preveč not da bi se ravno prav izteklo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

_Petra_ napisal/-a:Ojej!! Ta Tjasa je pa nenormalna. Tud mene bi verjetno tak sprovucirala s tistim svojim BLA, BLA, BLA in bedastim obnasanjem... In on nje sploh ni vdaril (ok, tu mogoce razumem Tjasino reakcijo, ker se je morda vstrasla, da jo bo in ga je nazaj, ceprav jo je samo tako malo po licu), ampak bi lahko Tjasa vsaj potem povedala, da je v bistvu ni, ne pa da se je nekaj jokala in scene delala, kot da jo je premlatil do konca. In je bla ona do njega zelo nesramna ze cel cas.

Se čisto strinjam...do zaj mi je bla dokaj ql ampak s tem se mi je pa totalno zasrala..mislim da bo šla ven zaradi tega incidenta.

Sebastian pa se je ful dobro odzval, medtem ko je bil Sandi prava pi*da ker je bil zraven pa je videl dogajanje ampak se je za Tjašo potegnil.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

jz tud zdj prvoščm sebastjanu, prej sm navijala za dejana zdj ga pa tko ni več.
ostali so mi bedni, edin za tedve novi nam še nč rekla, še nism ocenla.
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Nekateri pa res nimajo mere pri alkoholu. Človeško vedenje je po njem lahko precej spremenjeno; da je bil pa tako nasekan, da niti ni vedel, kako se je vedel do Tjaše, je pa tudi kaplja čez, tisto njegovo dretje, petelinjenje. Ma meni osebno še bolje, da je šel, ker se mi je usedel na živec vsakič, ko je odprl usta.
Vedeli bi pa lahko tudi, da bi se dobljeno količino dalo porabit v večih večerih, ne le v enem.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Sm mal brala komentarje na BB forumu, pa sicer sama ne morm zdej trdit kak je blo ker nism gledla, sam da se je pa Sandi zlagal da je Dejan MLATU Tjašo ... to je pa tud višek no! Zasral se mi je totalno (itak ga pa že tud prej nism marala). Res mi je žal za Dejana, ker je bil moj favorit, ma sam sej po eni strani se mi pa zdi da je prav naredu da je šel ven, ker se men osebno zdi predober za med tiste hinavce. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

ja res so hinauci!! faak kuk ke se je mogu dejan bedn počutit k so ga napadal da je tjašo pretepu al kukr kol...pa jo je sam pobožu po lici..tist čis narahl udaru..una mu je pa ta pravo šako pol prlimala...mislm glede na tu da je biu pijan je še dobr odreagiru..kr s tem blablabla je šla tut mjan na k***c!!ku petletna smrklica!!čist otročja j bla!in pol je še sandi use napihnu...frtik no!! res bedn d je šou vn..pa še auto bo mogu dat :D eh letos je BB čist u pizdi..sam hinauci so not..in res normaln člouk ne zdrži s takm!!
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Lol, zdele ga gledam u klepetalnici u živo in so ga vprašali glede izgubljene stave z Jaguarjem pa je reku: "Ne, ne, avta ne bom dal, avto ostaja pri meni, avto sploh ni napisan name, jaz Jaguarja sploh nimam!" looooool kok je use nategnu :lach: In pol naprej, da bo pa kupu en avtek Nini, da ne bo žalostna. :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Prav je, da je šel, nima kaj mlatit nobenga, ne glede na to, kok močno jo je. :roll: Sicer bi se definitivno tut Tjaša lahko malo bolj na nivoju obnašala, čeprav jo po eni strani razumem, ker vem kako je, če ti en pijan kreten ne neha lapat. Pa tisočkrat mu je rekla, naj jo pusti in gre proč. In ne razumem, zakaj so zdej vsi hinavci? Ok, Sandi je totalno napihnu in zapretiraval, to se strinjam, ampak kar se ostalih tiče pa res ne razumem? Bi ga mogli potrepljat in pohvalit al kaj?
Smešno mi je pa tut to, da se že skos celo temo vleče, da kakšen je Sebastjan in da kako bo ziher koga udaril, pol k pa Dejan to nardi, je pa bogi. In sploh ni pomembno, kok močno jo je. S takim argumentom bi se lahko pol vsak nasilnež zagovarjal, ker bolečina je itak relativna, ne. Eh.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Nevem...nisem tega pričakovala od Dejana,mi je bil ok,sam zgleda ko je pijan je pa tak težak:S in ni hujšega sem mela včasih fanta ki je bil čist ok sam ko pa je popil je bil pa katastrofa...Js bi počakala na posnetke...res da je bil tečen pa vse ampak vdaru je ni...samo prislonu je roko in jo čisto narahlo prislonil na njeno lice ona ga je pa kuj nazaj vsekala...potem se je pa začelo nasilje...se meni je hudo ko gledam....Tajb pa Marčelo pa tak hinavita...komi sta čakala da gre Dejan ven....pizde....
Nevem še en razlog zakaj Sebastjanu privoščim zmago....res je zmagu..SVAKA ČAST :D....še enkrat me je pozitivno presenetu
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

haha dejan kmet snobovski, lepo se imej..
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Js ne vem kaj se neki Eltajb pa Marcelo pametnega delata, če sploh nista vidla ka se je dogajalo - pol pa najbolj pametna na koncu. Oba mi gresta na jetra, še posebi Eltajb, ki je že itak prejšn tedn pokazu svoj pravi obraz. Za mene je največji hinavc tle v hiši, tak da res upam da ne bo zmagu na koncu ker si pomoje od vseh to najmanj zasluži. Sandi bo pa itak letel ven ta tedn, sm zihr.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Odgovori