ryu10kyu napisal/-a:kajira napisal/-a:znano. sem ful takih fasala na msnju. sem pa imela vedno slabo vest, če sem koga blokirala. zdaj sem zadevo rešila tako, da sem si naredila nov msn račun, na katerem imam samo tiste osebe, s katerimi se mi dejansko da pogovarjati. s starim računom pa se vpišem bolj poredko.
je pa ene par takih, da mi začnejo težit z smsi, mejli, klici po telefonu, neprestanimi vabili na sprehode in kavice, ker me pač 'ni' na msnju. včasih malo ignoriram, na mejle odpišem čez par dni, na smse čez par ur, vendar to ni to. najraje bi jim povedala, da so mi dolgčasni in naj mi nehajo morit, ampak nimam jajc.kakšen nasvet?
če so moškega spola...jim reči da si sveže zaljubljena in jim vsakič znova govori o tem dečkotu..kako je hud in ahhh in sploh...in cukrček in tvoj mucek...in da si ravno zmenjena z njim...in verjemi da ne bo dolgo trajalo da te ne bodo več klikali in vabili na kavice
Aloha napisal/-a:Na msn-ju je bla zgodba še mal hujša, kr je rabu pet minut, da je zanaliziru stauk, k ga je pol napisu, nekih konkretnih tem tko nisva mogla met, kr je rabu čist preveč cajta za razmišlanje, js sm umes počela še tri stvari, k je pol odgovoru, je blo kej tacga, na kar sploh nism mela replike, če sm js napisala kej bol na foro, mu dostkrat ni blo nč jasn in nemalkrat sm mogla še petkrat napisat in razlagat stauk, k je pol itak zgubu vs pomen ... dlji od zehajočega in predvidljivega small talka na msn-ju nisva uspela pridt.
iluzija napisal/-a:Prisiljeni pogovori so na moji top 5 listi osovraženih stvari. Nekaj časa nazaj sem se še sekirala zaradi tega, ampak sem potem hladnokrvno zbrisala vse tiste, ki so kalili moj miren obisk msn.ja - naredila čistko.