Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Kolk mi je hudooooo :cry: :cry:
Hudoooo, hudoooo ;(
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^
Oh :knuddel: Ne splača se bit žalosten. Sej veš, da za vsakim dežje posije sončk (zrablena fraza sam je pa res.)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

ŽuŽa napisal/-a:^^
Oh :knuddel: Ne splača se bit žalosten. Sej veš, da za vsakim dežje posije sončk (zrablena fraza sam je pa res.)
Hvala, hvala...saj me je že minilo...nisem našel mobitela :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ja res se je prijetno zafrkavat iz ljudi, ki dejansko trpijo, kr so se razšli z ljubljeno osebo..
It was forever..but it didnt last long..
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

..Evelyn.. napisal/-a:Ja res se je prijetno zafrkavat iz ljudi, ki dejansko trpijo, kr so se razšli z ljubljeno osebo..

To maš pa prov. Ja ryu10kyu me zanima kako bi se ti dejansko počutu, če bi šel narazen s punco. (moški pač...)
inime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a inime »

v bistvu sploh ni bila zveza ker se je on odločil da to ni to.
In jest ga še zdaj nisem pozabila in bi ga še kr mela.
zanimivo. :?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

hvala za vse lepe besede**

mami bom povedala enkrat ta teden, ko bo opazila, da se iz šole vračam direkt domov.. zdaj misli, da se v svoji sobi učim =/
skupaj sva bila pa 3 mesce.. ampak se je vse to z nama vleklo še od maja, junija.

pa še nekaj.. kontaktirala sem njegovo bivšo (tisto, katero je pustil zarad mene - oziroma tako je on njej rekel) in sem ugotovila, da se je do obeh obnašal čist ENAKO in da res ni vreden niti ene niti druge. Da je njegovo življenje eno samo ponavljanje že videnega, da ma iste reakcije na vse, da ma iste probleme z obema. Pa še ona je prav fajn oseba in ga čist kurcava po mejlih=) zaslužim si bolše, pa ona tud.

Težko je, najbol bo težko ob samotnih jutrih, pa večerih... pa ob vikendih, ko se ne bo k nobenmu za stisnt.. pa noben ti ne bo zaželel dobro jutro takoj ko se zbudi, pa lahko noč preden gre zaspat.
Ampak dobro jutro in lahko noč ne odtehtata dogodkov, ki so vmes. ne odtehtata vseh tistih neštetih trenutkov, ko sem od njega odhajala objokana. Zdaj je čas, da začnem zopet misliti nase, živeti zase. Ne živim, da bi nekomu drugemu ugajala, živim zato, ker sem to pač jaz. jebi se žiga.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

svetujem, da si čimveč v družbi ljudi s katerimi se počutiš dobro,
se zamotiš z čimerkoli,
da se zavedaš, da bo minilo i
n ga boš prebolela.

Ne vem če tole drži in če ti bo v pomoč, ampak prebrala, slišala sem da vezo preboliš v tolikšnem času, da čas, kateri si bila v vezi deliš na pol. Torej v tvojem primeru :roll: 3/2=1.5 en mesnc in pol, da preboliš.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ah, seveda, še tle se je nekdo spomnu določat neke formule :roll: ... Bedarija.

Prebolevanje bo itak vedno odisno od usacga posebi in ne verjamem, da obstajajo kšna univerzalna "pravila" in "zakonitosti" na tem področju, kr u nasprotnem ne bi mela ta tema miljaužnt strani ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

če je tole letel na moj odgovor, naj povem, da je formula zate bedarija ali pa tut ne, mi je popolnoma vseen. Ko hoče človek pomagat, je vsak dobronameren odgovor dobrodošel.. poleg tega pa je bil namenjen predvsem, tisti osebi, ki je odprla to temo in prosila za pomoč, ne pa kirmukol, ki ma pet minut cajta, da stresa slabo volo!
Always look on the bright side of your life.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Kaj se razburjaš ... Mislm, da nism napisala čist nč tacga, kar bi kogarkol przadel al pa mu škodval, sm tazadna k bi u tej temi nad kero znašala slabo volo, verjem ... Sm pač zgolj mnenja, da tale formula za izračunavanje cajta prebolevanja ne bo lih u pomoč. Se mi zdi še ena u nizu bl k ne neumnosti, k se jih da zasledit u raznih "kako preboleti fanta v 10 korakih" ...

Najbrš si zadeve nisi zmisnla ti, zato ni potrebe po jemanju usega tko zlo osebno.

Js pa tle itak vedno usaki želim, da čimprej spleza po mavrici u nou dan :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Oh jz bom znorela.. z njegovo bivšo sva ga skurcali totalno, pa je ful pomagalo... Pol je pa on zvedel in obema pisal tak zloben mejl pa me še bol prizadel.. Take ups&downs mam, en čas sem čist kul in vsa vesela, da sem spet samska in lahko uživam lajf maximalno, pol spet drug trenutek bi ga pa mela ob sebi... ga čutila ob sebi... in se sovražim zarad tega, ker vem da me ni vreden... :cry:
počutim se, kot da nikol ne bom več mogla zaupat... met rada.. jao :( ko bi prišel tist dan, da bi ga lahko pogledala v oči in si mislila... le še ena oseba iz moje preteklosti :) :(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Bo bo, tud ta dan bo pršu, boš vidla. Ti bod sam še naprej tak sončk ( :D ) k si pa zuni bo kmal sonček (upejmo), pa bo svet koj lepši. In ja, tko kot si rekla, ni te vredn. Pika pika klicaj! :bussi:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Sj prov, da vama je odpisal "zloben" mail. Pač razšla sta se, rekla si, da te ni vreden itd..kaj mu maš zdj neki težit pa se parit z njegovo bivšo.. dj mu mir, pozab ga in je. S tem ko mu pišeš, sama seb škoduješ.
It was forever..but it didnt last long..
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Jaz mu nisem pisala. :) Niti mu ni ta bivša, on ji je sam pisal (po tem ko sva se midva razšla..). In takrat mu je ona rekla, da naj naju pusti pri miru (ker pač on je ubistvu njo pustil zarad mene), da naj živi svoj lajf dalje. In pol naju je napizdil, kok sva v neki navezi, kao da se združiva in ga hočeva zajebat.. kr neki! pa kok sva neki jezni pa kok je on bogi... Kot vedno :roll: Jaz sem z njim prekinla vse stike, on pa kar naprej neki piše na mejl, pa GMAIL nima opcije, da bi blokiral človeka.. :roll:

Z bivšo se pa ne 'parim' ampak sem ji pisala samo, da se ji opravičim, če sta onadva šla zarad mene narazen. Da tega jaz nisem hotla, niti nisem nameravala.Povedala mi je, da ji je pisal grozne stvari medtem ko je bil z mano, da sem jaz stokrat boljša, pa take.. Da je bla čisto na dnu. To je blo drugač kšne pol leta nazaj... In zato se 'parim' z bivšo, ker pač je ona miljonkrat boljša oseba kot on=) in pač ker ga ona še ni prebolela in si lahko skupaj pomagava bol kot si bi lahko kerakoli sama. On pač tega ne razume in misli, da je vse del nekega zlobnega maščevanja, v bistvu pa se midve samo probava razumet in odpravit vse zamere, ker jih je bilo preveč.

hvala jagodka85 :bussi: sej bom sončk, spet bom :D komi čakam =)
Zaklenjeno