Jaz mu nisem pisala.

Niti mu ni ta bivša, on ji je sam pisal (po tem ko sva se midva razšla..). In takrat mu je ona rekla, da naj naju pusti pri miru (ker pač on je ubistvu njo pustil zarad mene), da naj živi svoj lajf dalje. In pol naju je napizdil, kok sva v neki navezi, kao da se združiva in ga hočeva zajebat.. kr neki! pa kok sva neki jezni pa kok je on bogi... Kot vedno

Jaz sem z njim prekinla vse stike, on pa kar naprej neki piše na mejl, pa GMAIL nima opcije, da bi blokiral človeka..
Z bivšo se pa ne 'parim' ampak sem ji pisala samo, da se ji opravičim, če sta onadva šla zarad mene narazen. Da tega jaz nisem hotla, niti nisem nameravala.Povedala mi je, da ji je pisal grozne stvari medtem ko je bil z mano, da sem jaz stokrat boljša, pa take.. Da je bla čisto na dnu. To je blo drugač kšne pol leta nazaj... In zato se 'parim' z bivšo, ker pač je ona miljonkrat boljša oseba kot on=) in pač ker ga ona še ni prebolela in si lahko skupaj pomagava bol kot si bi lahko kerakoli sama. On pač tega ne razume in misli, da je vse del nekega zlobnega maščevanja, v bistvu pa se midve samo probava razumet in odpravit vse zamere, ker jih je bilo preveč.
hvala jagodka85 :bussi: sej bom sončk, spet bom

komi čakam =)