Midva sva narazen 1 leto - on je starejši. Morm rečt da se odlično razumeva pa vse, sam en problem mava zadne leto: jest bi že počas rada otročke on pa sevede še ne, ker je za tipa še čist premlad Tko da to zna bit problem se mi zdi. Zdej bi mi pa prov pršlo če bi bil par let starejši:)
recimo...moja prijatelca se je prejšnje leto poročila z 25 let starejšim tipom...in maja mu bo rodila otroka...v tem nhe vidim nič slabega....lkjubezen ne pozna meja...tudi v starostni...ni važno kolko si star samo da se ujemata in da se masta rada...
Pri men je on 11 mescev starejši in sm misla da to nikol ne bo šlo, ker sm bla vedno prepričana, da morem met full starejšega tipa, da se lahko sploh z njim ujamem. No ta me je totalno presenetu, čist resn pa vse, tko da.. Je čist fajn.
Moj mucek je 4 leta starejši od mene. Sem pridružujem mnenjem, da leta niso ovira, če se imata dva rada. Med staro mamo in starim atom (iz atijeve strani) je bilo 13 let razlike.
Pri meni sta starša 10 let razlike, in se mi ne zdi nč tazga... sama mam pa fanta k je 2 leti in 8 mescov starejši od mene. Sama sem bla pa zmer mnenja d morm met fanta k bo do ene 4 leta starejši od mene... več ravno ne, manj kot sem pa jaz pa tud ne... No če bi že tko pršlo, se pa ne bi sikirala. Ampak zdaj je kar je, in jest sm ful happy d mam tazga fanta, kakršnga pač mam!!
midva sva pa narazen 5let invčasih poslušam, da sem premlada da bi ga razumela itd.jaz pa jemu:joj lubček sej vem da je tvoj ego prizadet, ker veš da imam prav!skratka na živce mu gre, da ve da imam prav in da se uči stvari od mene, ki sem mlajša in še njegova punca!!amapk to ni važno..pred tem sem imela fanta, ki je bil 2leti mlajši pa sva se odlično razumela ampak so se tudi pokazale te majhne razlikice(predvsem njegovi starši itd.).
Midva imava 5 let razlike in se zelo razumeva. No razen včasih morem popustit, češ da ima on prav določene stvari ker je pač starejši, kao več izkušenj. Drugače pa je OK
moj je tut 11 let starejši od mene..... sma bla najprej eno leto skup, pa sva šla pol narazen, sam sva pa zda po pol leta spet skup!!!! Men je ful všeč ker je na momente odgovorn & resen, na momente pa zna bit ravno prav otročji Tak srček je!!!!