Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Opa,men je aljina bolj všeč.
Uporabniški avatar
laLa°°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a laLa°° »

no angel napisal/-a:Joooj to njeno zavijanje. :stumm:

Drugač pa, men se je tud zdelo ful sumljivo to z Eltajbom včeri - ker ko so čakali na nove tekmovalke, je ful tak čudno gledal pa tak napet je deloval, ne vem no, js mislim da je vseen mogu vsaj neki sumit, če že ni vedu. Pa men je to čist mimo, da gresta takle oba skup not in je njuna zveza na očeh cele Slovenije.

ja js sm tut to njegovo živčnost opazila, ko so izbrali A kovček. kar okrog je hodu pa bil ves zbegan. pomoje je on to vse vedu in ko je vidu tist pršut je dojel, pa itak ni mogu kar začet govort da je to njegova bejba in pol ko so izbral napačnega je bil prov obupan videti.
sem spremenila mnenje o mateji. ko sem jo takrat vidla v studiu mi je bila simpatična pa preprosta, ko pa sem včer vidla tisti njen predstavitveni video se mi je pa dobesedno obračalo. črna gazela? wtf?! pa pol k sm vidla še njen opis, mi je blo pa čist preveč. zdi se mi zagledana sama vase, arogantna, pa tajb je predobr zanjo! sj kot par sta luškana, ampak kot ona sama je pa katastrofa.

saša je pa kul. sicer mi po videu sodeč ni bla lih najbolj všeč, ampak pol v studiu pa bajti je bla pa vsa nasmejana pa pozitivna :)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

jao, pa ne morte človeka ocent po predstavitvenem videu no! itak da mora bit un video pa vse ostalo proterano, da je izstopaš. tko ko je sara blaaazno orgazmična in svašta. mislm kr neki... mal počakte, da vidte koko se obnaša, ne pa da jo na podlagi ene minute trapastega filmčka obsodte... :?
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

o tem a je ta saša men ku lal ne povem čez 2 tedna.
tud dada mij bla,pa sm na konc skor živce zgubila ko sm mogla njen fri gledat.
Nasprotno mi je bil seba vmes že kreten,zdaj pa mi je eden izmed favoritov.
Všeč mi je bil tajb,zdaj je pa samo še navaden kreten.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

^glavno, da imaš neomajna stališča :wink:

Ne, saj je logično, da jih spreminjaš, ker se oni karakterji tudi kar nekaj spreminjajo.

Meni pa ni lih najbolj všeč, da bomo zdaj po vsej verjetnosti gledali neko pocukrano limonado zaraji Tajba pa one njegove :nein: Saj sta lep par, samo...eh. Eni ljudje resnično uživajo, če so izpostavljeni :nixweiss:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Men pa Mateja ne deluje tko smotana kot nekaterim izmed vas. Ok video..itak more mal pretiravat a ne. Men je bla Sara na začetku k sm vidla video res najbolj antipatična pa zafnana sam zdej ko je pa notr mi pa sploh ne deluje tko.
Nasprotno od Mateje mi je pa Saša antipatična. Ne vem zakaj, ne zarad predstavitvenga filmčka. Mogoče zato, ker se tok neki ven meče s tem, da rada šraufa. Pa skos neki govori, da je dolenjka čeprov zame un del Slovenije sploh ni več dolenska, niti ne zavijejo več tko fino k tapravi dolenci :) .

Ja pa Tayb je zihr vedu da pride.Prov na obrazu se mu je vidl ko so zbral A kovček, kr živčn je bil. Pa tko čist uno faco užaljeno pa jezno je naredu k so zbral A kovček.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst ceu tedn nism nč gledala, ker sm pop delala...no gledam pa današnjo oddajo in prva stvar, k jo lahko rečem je, da je Seba totalno neuravnovešen tip, že mal psihič bi lahko rekla! Kva se mu je to strgal, k sta se s Tyebom skregala, pomojem bi ga polomu, če bi bil na drug stran. Čist vrjamem, da svojo punco tepe in men je totaln bedak! Meditacija my ass :roll:

Za Matejo pa pomojem Tyeb ni nč vedu, sj je bil čist iz sebe, k je pršla not. Luškana sta bla, upam, da bosta zdržala ves ta pritisk zdj. Mateja, kokr sm vidla do zdj, se mi zdi kr skulirana,o Saši pa še nimam kšnga posebnga mnenja, je še nism dost "spoznala".
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

Yazmeen napisal/-a:Jst ceu tedn nism nč gledala, ker sm pop delala...no gledam pa današnjo oddajo in prva stvar, k jo lahko rečem je, da je Seba totalno neuravnovešen tip, že mal psihič bi lahko rekla! Kva se mu je to strgal, k sta se s Tyebom skregala, pomojem bi ga polomu, če bi bil na drug stran. Čist vrjamem, da svojo punco tepe in men je totaln bedak! Meditacija my ass :roll:

Za Matejo pa pomojem Tyeb ni nč vedu, sj je bil čist iz sebe, k je pršla not. Luškana sta bla, upam, da bosta zdržala ves ta pritisk zdj. Mateja, kokr sm vidla do zdj, se mi zdi kr skulirana,o Saši pa še nimam kšnga posebnga mnenja, je še nism dost "spoznala".

Seba je kolerik, vendar je pokazal, da je zelo dober človek, in ga je zelo prizadelo, kar je slišal od zunaj (kaj dela ElTyeb za njegovim hrbtom), saj je imel ElTyeba za velikega prijatelja, zato mu je šlo med tem izbruhom na jok. Meni se zdi da je on eden izmed redkih poštenih ljudi v hiši, ki pa ne prenese zahrbtonsti, še posebno od ljudi, ki jih ima rad.
ElTyeb je pa končno pokazal svoj pravi obraz. Ta teden je dvakrat zanetil spor. Rekel je, da ne bo več spregovoril s Sebatom in Dejanom, ko pa je prišla Mateja, pa je zahinavil nekakšno spravo, samo, da bi oni boljše sprejeli Matejo (tako je on sam rekel). Da pa je zaigral to presenečenje pa itak že vsi vedo (je itak vedel, da pride). Bo še zanimivo tole.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Jez sm tudi skor 100%, da je Tyeb vedu. Dns sm spet vidla ta posnetk in že ko je Saša pršla notr, je ful čudno gledal, poln je bil pričakovanja, bolj kot drugi. Sploh pa če živita že 1 leto skupej, dvomim, da je lahko bla tiho :wink:.
Seba mi je kul, čeprav me je prestrašu mal dns z unm izpadom, ma ga pa štekam po eni strani. Glede meditacije... so povedali, da je šele na začetku (se zaveda, da je vzkipljiv in je šele začel delat na tem).

Drugače pa se meni zdi Mateja kul (zaenkrat), mi je tudi ful ful lušna. Saša pa še ne vem...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

N vem,jst priznam da privoščim zmago sebatu.
Od punc pa še ne vem. Najbrž nobeni kej dost,čeprav je tjaša kul.

Seba pa svoje ženske sigurno ne tepe,in ne vem od kje ti ta informacija. Men se zdi edini noter ki nič ne igra. Je kakršn je,in strgalo se mu je opravičeno. Pač je tak da zelo impulzivno odreagijra (kdo pa je popoln)...Pač ne mara da mu nekdo,ki ga je imel za iskrenega prijatelja osle kaže,ko gleda stran.
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

Nominirani so Dejan, Tjaša in Sandi. Kdo gre ven?

Tjaša bo itak ostala, ima dost visoko priljubljenost. Js upam, da gre ven požeruh Sandi. Njegova skupina ga ne mara (so ga vsi nominirali), leta od ene punce do druge in je skrajno primitiven. Pa še Tjaša bi se veretjno bolj zbližala s svojo skupino, če ga ne bi bilo. Dejan me je pa do sedaj zelo pozitivno presenetil. Je zelo prizemljen človek s svojim mnenjem in svojimi cilji ter je v vseh prepirih edini ohranil veliko mero dostojanstva. Tako da upam, da gre Sandi ven!!!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Smetka, od kje pa teb informacija, da je ne tepe? Sm prebrala v tej temi drgač, od punc ki ga poznajo, pa da jo je še celo v enmu lokalu preklofu...sj ne, da slepo vrjamem vsemu, kar slišm/preberem, ampak po tem izpadu včeri, se mi pa zdi čist sposobn česa tazga. Men ta tip ni všeč uglavnem, ne odobravam tazga dretja in pizdenja, men je zgledu k en psihič, ki se sploh ne mor kontrolirat! Pa tud ni važn, zakaj sta se sploh počla, ne morš takih scen delat no.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

O ja to pa verjamem da je Sebastjan zmožen udart nekoga - glede na un izpad dones - :eek: :stupid: Če je nekdo sposoben takega besa - ma če bi biu takrat na uni strani bi ga zihr poču...Kera kretenčina je tale Seba. He disgusts me!
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Dejan ne sme it ven. Meni je tip svetoven :love: Zgleda idealno, glede karakterja je pa tudi čist vredu. Drugi so pa zavistni, ki se na njega spravljajo. Dejan je osebno moj favorit za zmago. V čisto vsem se strinjam z njim.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Jez tudi upam, da gre Sandi vn! To si želim že dolgo časa :D. Upam, zelo upam pa, da ne gre Dejan vn. Meni je on tudi ful ok. Na živce mi gre, da se folk obregnu ob njegova oblačila, mislm koja zavist zarad enh cunj al kaj? :eek:

Seba... ni nujno, da koga udari, če se tko razpizdi. Mam enga podobnega fantiča doma, pa me ni nikoli udaru :wink:. Vzkipljivost ne pomeni nujno nasilja. No usaj meni se tko zdi. Čeprav res ni blo lepo vidt tega izpada...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Odgovori