bubabiba napisal/-a:purple zakaj bi ti drugi solili pamet? To ti tko praviš..drugi ljudje, ki imajo pojma o temu ti svetujejo, če pa ti tko na vsak nasvet odreagiraš pa bogi tisti ,ki ti kaj svetuje. Itak se vsakemu zamalo zdi, da o nečem ,ki nekaj ve in ti to tudi pove odragiraš tako, na vsako stvar kao ja ne to pa ni tko. Jaz tut, če mi kdo začne kaj govorit o nevem recimo avtomobilih, kjer nimam tolk pojma g poslušam in ga kaj vprašam in sprejmem mnenje, se pa ne zaletavam v tisto kar je rekel pa kritiziram. Ni čudno, da potem vsakemu dol pade, da bi sploh še kaj razlagal. Nevem kako je lahko tako težko sprejemat nasvete od tistih, ki so dejansko v stvari (tukaj lahko izpostavim tiste, ki se s tem ukvarjajo že vrsto let), namesto da bi jih poslušali, da bi bilo v dobro tvojih živali jih skritiziraš. Saj skoraj vsi, ki so kdaj kaj pametnega povedali glede tehle tem, ki so bile na tapeti so pobegnili s tegale foruma, ker vam je enostavno nemogoče kaj povedat.
In pa ja res je isto moj maček naa vrvici s katero se lahko giblje po celotnem terenu in katero ima na sebi pol urce pa od ele pes, ki je cel dan na par metrski verigi. Pa ni isto pesjak ali pa veriga, ker je malo drugače če ima pes cel dan okrog vratu tisto žico ane, pa tisti ,ki imajo pse v pesjaku jih imajo itak samo tarat, ko jih ni doma potem se pa ukvarjajo z njimi pa jih vzamejo k sebi v hišo. Pohvalno.
Sessa na tvojo žalost nimam papagaja. Kaj pa ti, ko greš čez mesto imaš psa na vrvici ali spuščenega sredi ceste?
khm, nimaš psa in misliš da vse veš?ta mi je čudna.Kot da bi jst rekla da sem profi v računalništvu pa računalnika še nkol nism mela in se z njim nisem ukvarjala.
in ja določene stvari so soljenje pameti.jst že vem kako in kaj je treba delat z živaljo, nobena žival ni in ne bo trpela pr men.in imam svoja mnenja glede določenih stvari in od njih ne odstopam.ampak ti tega še kr ne dojameš.tlele nas je kr nekej ki se ne strinjamo stvojimi "nasveti", tko da se mi zdi daže neki more bit na tem.kdo je pa pobegnil iz foruma in zaradi katerega razloga, mi je pa res malo mar.
bubabiba kako pa veš da je od Ele pes cel dan na verigi?si ga videla in bila tam?Mogoče njemu res ne paše bit na verigi, ampak verjamem pa da tud tvojmu mačku ne paše bit na verigi tud tiste pol ure ne.ampak drugače pa skorajda ne gre, kajne?
sem že povedala, pesjaki, stanovanja, ograde, če že gledamo, bi pes/maček raje hodil po svetu svobodno kot človek in mu zihr nobena od teh stavri ne paše.
pa niso vse verige žice

sicer pa...je teorija mnogokrat čisto drugačna od prakse
tle od milkive, drži pa kot pribito!