midva se pa kar strinjava, da naj se on malo zredi, jaz pa zgubim kako kilco (ker jih mam že itak preveč...)... zamerla mu pa nism, ko mi je reku, da ne bi blo slabo, če bo mal shujšala... ker pač vem, da tud če ne bom, me bo še vedno meu zlo rad... sm se pa res spraula hujšat (ampak zarad sebe), ker mam zarad teh (~ +15) kil težave s kolenom in zgledam kot slon

... že kar dost ljudi mi je reklo naj dvognem leno rit in shujšam, kar pa ni tako lahko... vzrok vseh teh kil je poškodba kolena in pomanjkanje telovadbe za 3 leta, samo to pa ljudi zgleda ne zanima, važno je, da človek zgleda 'len'... upoštevala sem edinole zdravnikov nasvet: manj kg pomeni malj obremenjeno koleno in manj bolečin --> shujšala sem 20 kg, kar pa ni bilo lahko... (nažalost sem jih 5 pridobila nazaj... ah ta fax in pomanjkanje motivacije za telovadbo).... že dolgo se ne sekiram več zaradi opazk o moji teži, mi grejo skozi eno uho not in skoz drugo vn...
brezvezne se mi zdijo opazke zarad 4 pridobljenih kg, zgodba bi bila drugačna, če bi se nekdo v vezi zredil za 10 ali 20 kg... 4 kg niso takorekoč nič, le mal na oblinah pridobiš...
pravim pa: če kermu nism všeč taka kot sem, naj pa gleda proč... tako tud odvečnih kil ne vidi hehe