Pred kratkim mi je na eni spletni strani, kjer imam v profilu svoje slike, pisal en znanec in me prosil za msn naslov (že od prej se na videz poznava, ker sva nekoč hodila na isto šolo). Od mene je starejši 3 leta. No, msn sem mu iz prijaznosti dala, od takrat naprej pa me vsak dan takoj ko se vpišem na msn, klikne in vedno utruja z istimi vprašanji. Nekako tako izgleda najin vsakodnevni pogovor:
On: Hej
Jaz: Hej
O: Kako kaj?
J: pa vredu, ti?
O: tudi, kaj delaš?
J: nič pametnega, ti? (kaj pa lahko še sploh zraven delaš, če si že na msn-ju?:roll: razen če si multipraktik)
O: (našteje kaj vse dela, čeprav me niti malo ne zanima)
zatem mu nič ne odpišem in čez minuto ali še prej spet piše
O: in kaj še boš lepega povedala?
spet mu ne odpišem vmes, ker mi takšni brezvezni pogovori presedajo in mi je škoda časa za to, da vsak dan odgovarjam isto, nakar se spet odloči dalje težiti
O: in kam greš ta vikend? lahko bi se zmenila na kakšni pijači, če se kje slučajno srečava?
J: bom videla, ker imam že nekaj v planu... moram iti
O: (trikrat mi napiše čao, fajn bodi, pa pridna bit

)
Jaz samo zapustim pogovor in naredim, da sem odsotna (ali pa dejansko moram iti). Včasih se izpišem in potem ko se znova vpišem, že takoj vidim okence, ki utripa z njegovim imenom. Spet standardno vprašanje kako sem, še malo prej pa me je isto stvar vprašal.

Tip se očitno na faksu nima kaj učit, ker ima čas cel dan viset na msn-ju in mi težiti...

Ima katera od vas podobne izkušnje? Ali takšne potem blokirate? Jaz ga lahko čez vikend kje zunaj srečam, tako da bi me zagotovo vprašal, zakaj sem ga blokirala ali zakaj me več ni nič na msn. Tudi vizualno mi ni všeč, kar pa itak ni važno, ker četudi bi bil še kolikor toliko simpatičen, me ne bi pritegnil, ko pa je tip tako dolgočasen in predvidljiv, da se nimaš z njim kaj pogovarjati. Da ne govorim o tem, kako ima še moja babica večji smisel za humor kot on. Kaj ve naredite v takšnem primeru? Malo napišite o svojih izkušnjah... No, jaz imam vedno takšen problem, da mi težijo tipi, ki me niti približno ne privlačijo.