ja jest bi otroka branila na vse možne načine pa naj bo to pred živaljo ali človekom..
še zmer pa ne morte trdi tisti, k živite v mestu, da maček noče bit zuni. valda da noče bit zuni v mestu, ker je preveč dražljajev.. na vasi kjer živim pa ma maček veliko prostora da skače okol v miru...
jest mam pa tko navajene, da podnevi ko je lepo vreme skačejo po vrtu, bližnjih drevesih( živimo na samem ob gozdu), ob bazenu,... ko se večeri pa sami pridejo na prag ležat, jest samo odprem vrata in grejo vsi trije v koloni (

) do ene sobe velike (not mamo čevle, pa kolesa, pa včasih je biu avto, zdej pa ne..) kjer majo vsak svojo postlo, vodo pa wc

če se je kdaj zgodil da jih je fotr pozabu zjutrej ven dat, so ob enih ko sem jaz domov pršla tko jokali vsi trije pa ko sem odprla vrata so kar vsi trije naenkrat ven skočil pa tekl pred vhodna vrata... ko sem jim pa odprla so se pa zapodil v drevesa

so pa tut podnevi notri, grejo not takrat ko na pragu leži kdo, pa ko gre kdo v hišo jim odpre, pa znajo sami v dnevno na kavč

pol, k majo dost grejo pa proti vhodnim vratom pa mjavkajo, da slišiš in jim greš odpret za ven, če je pa večer pa grejo sami od sebe do vrat k vodjo v uno sobo kjer spijo..

tko da ja, men se zdi da jim tko odgovarja, ubistvu jest samo odpiram vrata pa ubogam njihove ukaze...
dostkrat pa ena mačka spi tut pr fotru pa mtki pr nogah, al pa pr tamali.. pa tko je skos bl s fotram čez dan, k se z ostalima dvema ne šteka.. unadva zmer skupi spita v eni košari, ona pa drugje.. pa so se že razumel, zdej se pa spet ne.. ne vem kaj majo