Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bumerang »

Jochie napisal/-a:zadnjič sem gledal petkovo oddajo, pokazali so delne izide kaksnih (par) 10 minut pred koncem glasovanja in situacija je bila 66% glasov za prvega, potem dooooooolgo nič...itd... na koncu pa je bil izid zelo na tesno... meni se zdi to čudno....

Ja, to napako sem tud jst opazla. Še en dokaz več, da končni izid sami prirejajo :?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

če ste opazl, so ble črte od grafa prbližn enak dolge pr vseh treh. tko da mislm da so sam procente ta prvič napisal narobe... :)
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Jaz tem prikazanim glasovom itak ne verjamem. Ker to je samo za to, da ljudi se bolj spodbujajo, da glasujejo.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

mislim pa da ljudje tko in tko glasujejo...pazi ej...nagrada je tist avto ej...vš kej je tooo :D
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Ok, za tistega, ki ga dobi je super... Ampak jaz nikoli ne bi glasovala, ker je to tako izkoriscanje. Bogve, ce ni se tisti avto vnaprej dolocen...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Trenutno mi je zrela za izpad Jeanine. Hinavka od zenske, stulacica stevilka 1 in ce njen tip ostane ob njej, se mi skrajno smili, ker je vec kot jasno, da ga tale nima niti malo rada. Neprijetna je za gledat, no, sostanovalci jo hecajo, da se je zaljubila v Dejana, ona ve, da ma zunaj tipa, pa se nedolzno smejcka in skoraj kima 'ja, ja'. Ojoj.

Eltyb je kot zenska v pms-ju, kar nekaj se joce in drzi mulo, Marcelo mi je postal cuden, Sandi je skrajno otrocji in tekmovalen (kako se je gnal po pasjem poligonu :lol: ), Naske nezrel in izredno podredljiv tip, Seba prelep in prepameten za ta svet (kao), Tjasa vidno zaljubljena v Sandija, drugace nemoteca, Sara tako-tako, na trenutke prepametna, Marko pa misli, da je na odru in da verjamemo v to igro, ki jo igra, Dejan pa se tudi spreminja iz kadra v kader ... zakljucek - poraz od tekmovalcev :)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Kak gre men že ta Eltajb na živce. Odkar je v revnem delu (čeprav so itak večino časa v luksuznem ti podložniki, kar se mi ful ne zdi fer), je kr neki sitn, teži za brezveze, šimfa vse po vrsti ... ma dej, gledat ga ne morm več.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^lol...dobro da ne gledam več tko pogosto...nevem...nekako mi niso primerni za ta šov...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Tale Dejan je taki slovnični biser :lol: Je rekel 'Tjaša ne zna dialogirat', o tem, da ne zna sklanjati osnovnih samostalnikov in njihovih posebnosti - npr. pes, ne bom, ker se križam, ko ga poslušam :eek:

Poleg tega, kaksni moski so to, da neprestano opravljajo? Ni to stereotipna lastnost punc? Res ne poznam fantov, ki bi cebljali drug preko drugega tako kot to pocnejo Dejan, Seba, Marcelo in Eltyb ... jao, prave pickice :D
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bumerang »

Meni je pa ElTyeb kar v redu tip. Ta teden je nekam siten, ampak na splošno se mi zdi, da ima tip glavo na pravem mestu. Je pa odvisno tudi to, koliko je resnice v tem, da je cel čas samo siten, ker za show kot je Big brother je značilno to, da kažejo samo eno plat zgodbe oz. tiste največje skrajnosti. Oni se seveda zavedajo, da oddaja izpade bolj zanimiva in se več o njej govori, če bojo prikazali nek eksces, kot če bi pokazali normalno stanje človeka. Grem stavit, da ElTyeb ni bil ves čas samo zamorjen in da je cel teden samo kuhal mulo.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz upam, da gre Mare ven, ker ta tip mi gre že tolk na živce.

Me pa zanima, katera bejba bo uletela notri. Pomoje Taybova.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

MilkyWay napisal/-a:mislim pa da ljudje tko in tko glasujejo...pazi ej...nagrada je tist avto ej...vš kej je tooo :D

hyundai i30, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

če bi bil kateri drugi avto, bi še glasoval, hyundaia pa pred svojo hišo ne bom gledal... :D
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Jst sm pa lih rekla, da je to edini Hyundai, ki mi je všeč.
(Ampak ne glasujem! :D )
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Jz pa zdej ceu tedn nism gledala, ker me ni blo doma in sploh ne vem zakaj se gre. Drugač pa komi čakam dons, me prou zanima kdo gre vn, še bolj pa me zanima kdo not pride :) .
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ena je omenla da je blo zmenen da je Marko sam 1 mesec not; Sam kako so pa vedl da bodo glih po enmu mescu Merkota nominiral? Al so tut nominacije vnaprej dogovorjene? Ker men se blazno čudno zdi da noben ne nominira Srbastjana, k je kretenčina na kubik!
Odgovori